clonek13
18.02.12, 15:43
wysylam od jakiegos czasu cv, wyspelniam formularze online danych firm i male zainteresowanie moja osoba :) pomyslalam ze moze Naric mi pomoze, jesli beda wiedziec w firmie na jakim poziomie moja edukacja , moze bedzie lepiej? moze sie ludze ale postanowilam nostryfikowac wreszcie moj dyplom , chcialam wyslac dyplom licencjata oraz inne kursy: komputerowy +obsluga sekretariatu+kurs psychologiczny z mowy ciala +kasa fiskalna,,,
z tego co ja tam widze na stronie,place jednorazowo , a podpinam dokumentow ile chce , czyli nie licza od papierka a od papierka ,a od sprawy...
widze ceny:
www.naric.org.uk/index.asp?page=22
czy dobrze patrze ze mam zaplacic ta pierwsza cene czyli 46f, zeby przyslali mi poziom mojej edukacji na podstawie papierow wyslanych? zaplace karta, wszystkie papiery wysle im , i pisze zeby jeszcze online wypelnic jakis formularz ale poki co go jeszcze nie znalazlam :) napiszcie czy dobrze mysle , syn mi tu tak glosno spiewa ze mam migrene od rana,a mam ostatnio duzo na glowie :) czy dobrze kombinuje,ewentualnie jakies wskazowki jesli macie zeby to poszlo gladko i sprawnie :)