03.07.12, 15:10
Witajcie
Czy któraś z Was może podzielić się opinią na temat tych szkól St.Philomanas Catholic High School for Girls i Coloma Convent Girls School obie są w Croydon i okolicach.Słyszalam że mają bardzo dobrą opinie i dobre wyniki w nauce,ale z chęcią usłyszałabym coś z ust kogoś kto może wie więcej.Wczoraj byłam na drzwiach otwartych w Philomenie zrobiła bardzo pozytywne wrazenie.Dziewczyny były bardzo przyjazne,otwarte i co szczególnie zauważyłam pewne siebie,pewne swej wartości co bardzo mi sie spodobało.
.Z góry serdecznie dziekuję.
Obserwuj wątek
    • mamonia78 Re: Szkoły 03.07.12, 23:18
      Mojej kolezanki corka chodzi to Colomy, sa bardzo zadowoleni z poziomu nauki i dyscypliny. Slyszalam opinie ze troche za bardzo tej dyscypliny - troche jak w klasztorze, nauczycielom tylko koloratek brakuje... Wiem tez, ze maja b.drogie uniformy (np. obowiazkowy szalik zimowy £32, rozne stroje do roznych zajec sportowych). Do Philomeny idzie corka mojej opiekunki, jakbys chciala wiecej szczegolow to moge zapytac. Ja mam synow, z autopsji nie wiem:-)
    • izabelski Re: Szkoły 04.07.12, 00:28
      St.Philomena's - blisko nas, widze, ze dziewczyny przyjezdzaja glownie pociagiem, toche autobusami - wiec pewnie ma duzy zasieg, pogolnie ma dobra opinie i dlugoe kolejki sie ustawaiaja
      nie znam nikogo, ktoby tam mial corke
      czy twoja corka zmiecie sie w wymaganiach?

gdzie mieszkacie?
      • helciamorelcia Re: Szkoły 04.07.12, 12:37
        Dzieki wielkie za odpowiedzi.Spelniamy wszystkie wymagania potrzebne do tych szkoł.Wiem ze ciezko jest sie tam dostać,ale trzeba probowac.Mieszkamy w Croydon wiec to nasze okolice.Mnie najbardziej interesuja opinie na temat jacy sa nauczyciele czy nie jest to jakies pranie muzgow hihihi i jak to sie sprawdza ze w szkole sa same dziewczynki czy sie dogaduja.Wiem ze stroje sa bardzo drogie ciekawe czemu???? z tego co widze jakosciowo nie ma roznicy miedzy tym co teraz corka nosi,wiec skad te ceny?Bede wdzieczna za jakiegolwiek informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka