cherrie 07.07.12, 22:19 czy ktoras z Pan stosowala? Szukam takiego kremu ( raczej nie dopochwowego), a podobno w pl ciezko cos takiego dostac. Moze stosowalyscie i mozecie cos polecic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clonek13 Re: krem z progesteronem 08.07.12, 19:09 podobno byly te kremy na allegro,a tutaj znalazlam na amazon: www.amazon.com/Sarati-Natures-Precise-Cream-tube/dp/B0002STYYS Odpowiedz Link
cherrie Re: krem z progesteronem 09.07.12, 19:17 tak, tylko chodzi mi o jakis z polecenia. nie wiem czy stosowalas osobiscie? Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: krem z progesteronem 09.07.12, 20:00 a ja tak z innej beczki, na co taki krem sie stosuje? Odpowiedz Link
cherrie Re: krem z progesteronem 09.07.12, 21:46 na niski poziom progesteronu. mi wspomniala o nim moja nowa endokrynolog gdzie lecze sie na niedoczynnosc tarczycy. w pewnym wieku ok 35+ zaczyna go brakowac ( tycie, depresje, niskie libido, problemy z menstruacja itd). Sa hormony w tabletkach, ale sztuczne i w kremach ( zwyklych do ciala lub dopochwowe) i wlasnie te sa naturalne. Odpowiedz Link