Dodaj do ulubionych

Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers'

02.10.12, 16:47
Witam
Co prawda syna urodziny dopiero w lutym, ale juz sobie wymyslilam, ze zorganizuje przyjecie w domu (max 8-10 dzieci) i chcialabym zamowic jakiegos ‘bday party entertainer’ ktory by zajal dzieci przez jakis czas. Czy wiecie gdzie takowych szukac?
Podobno im szybciej sie zamowi, tym lepiej, bo dobrzy sa rozchwytywani.
Obserwuj wątek
    • mrs.t Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 02.10.12, 17:12
      na facebooku sie -bym -zorientowala
      patrzac po moim miescie pelno tam klownow , malowania twarzy, moze i entertainer jaki
      jak nie znajdziesz bezposrednio z wyrzukiwarki to znalazlabym profil/strone miasta i tam spytala bezposrednio ludzi..
    • pyza_uk Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 02.10.12, 17:12
      Z doswiadczenia wlasnego i znajomych - najlepiej przez rekomendacje. Najlepiej popytaj mam w szkole/przedszkolu. A w jakim wieku masz dziecko i jakiej plci?
    • alki_80 Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 02.10.12, 21:05
      Hej Panixx. Ja tak troszkę z innej beczki ;) Jeśli dobrze kojarzę to byłaś na marcówkach i zniknęłaś. Co u Ciebie?
      • panixx Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 02.10.12, 23:09
        Pozdrawiam:)
        Z marcowki zrobilam sie lutowka - cora urodzila sie pod koniec lutego. I jestem podwojna lutowka, bo i starszak i maluszek sa z lutego.
        Najpierw podekscytowana druga ciaza zaczelam sie udzielac na forum rowiesniczym, ale potem mi przeszlo.... nie mam za bardzo czasu, ale Matki Polki to skarbnica wiedzy i zagladam tutaj od dawna!
    • karolina_zet Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 02.10.12, 21:23
      ja szukalam przez wyszukiwarje google, choc zwykle znajdowalam oferty w serwisach ogloszeniowych. Wybieralam kilka i pisalam maila z zapytaniem. Zwykle przychodzily takie oferty:

Our parties cost £85 for an hour, £125 for an hour and a half and £160 for 2 hours and usually include balloon modelling, glitter tattoos or face painting, pass the parcel, a magic show, parachute games, dancing and party games and bubbles.

Jedna odpisala ze juz nie ma terminow. Na zadna sie jednak nie zdecydowalam - dalismy rade sami. Napisalam sobie scenariusz przyjecia, uszykowalam zabawy, piosenki, tatuaze i inne i mysle ze calkiem niezle nam wyszlo.
      P.s. juz nie popelnilam bledu w poprzedniego roku: teraz zamiast wypasionego polskiego tortu byl rozowy z asdy i sprawdzil sie znakomicie:)
    • malgosia.kropka Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 02.10.12, 22:18
      Witam, tak się składa że zajmuję się organizowaniem urodzin i innych spotkań dla dzieci. Jeśli jesteś zainteresowana napisz na maila birthdaykidsparty@rocketmail.com. Zapraszam serdecznie i pozdrawiam Goska
      • panixx Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 02.10.12, 23:05
        Dzieki za podpowiedzi.
        W zeszlym roku sama zrobilam przyjecie i powymyslalam rozne rzeczy - ale furory nie zrobilam (jako entertainer). Chlopcy nie chchieli brac udzialu w zabawach i konkursach. Po prostu szaleli i bawili sie w duchy biegajac z kocykami na glowach....Wowczas mieli 4 lata, w lutym beda 5te urodziny.
        Tort sama zrobilam i zrobil wrazenie :) I smakowal!
        Majatku nie chce wydac, ale chyba skusze sie na kogos, zeby bylo inaczej
        • mamonia78 Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 02.10.12, 23:18
          Jak juz kogos znajdziesz, to koniecznie wyguglaj sobie opinie, ostatnio na szkolnej imprezie mielismy takiego pana, ze jak skonczyl teatrzyk pacynkowy po pol godzinie, to sie zobaczyl ze 80% dzieci zniknelo z sali... Az mi sie go szkoda zrobilo...
          • carmelaxxx Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 03.10.12, 10:56
            heheh az mi sie przypomnialo jak keidys w Polsce bylam w bibliotece z synem na czytaniu bajek + teatrzyk + wystep udawanego M. Jacksona. I wiekszosc dzieci po wystepie Jacksona zapytanych czy sie podobalo mowilo wielkie NIE! Wystep faktycznie byl do D. a dzieci niestety szczere ... ;)
    • miss_scary Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 03.10.12, 12:04
      Na stronie Netmums mozna sie wiele dowiedziec, szczegolnie na noticeboard swojego regionu, tam czeesto mamy kogos polecaja, sa tez oddzielnie ogloszenia chyba nawet z dzialem entertainers.
      • takajakwy Re: Urodziny dziecka- gdzie szukac 'entertainers' 03.10.12, 20:00
        Mnie czekaja urodziny w listopadzie mojej niespelna 3 letniej coreczki. Chce najpierw wszystkich zaprosic do soft play (oczywiscie ja place) a pozniej do domu na tort. I teraz do Was pytanie jakie zabawy moge zorganizowac? Ja nie jestem dobra w wymyslaniu ;) dziewczynki beda mialy od 2 do 5 lat. Pomozecie?

ps: widzialam ostatnio reklame takiej pianki w ''pisto;ecie'' z toys r us czy wiecie jak to sie moze nazywac bo zapomnialam i czy faktycznie jest fajne i nie pozostawia plam na ciuchac?
        • abri Re: Takajakwy 03.10.12, 20:14
          Sprawdz czy w soft play nie ma mozliwosci poczestunku, mozesz przyniesc swoj tort lub zamowic. Jak dzieciaki sie wyskacza to mysle ze nie beda mialy juz ochoty na jazde do Waszego domu i konkursy. Takie jest moje zdanie
          • karolina_zet Re: Takajakwy 03.10.12, 21:18
            Mysle ze soft play ma to zalete ze po party ( zwykle dwugodzinnym) goscie moga zostac jak dlugo chca. My z tego czesto korzystamy bo i tak pol dnia zajete a dzieciaki sie wyszaleja. Zreszta dzieci sa przyzwyczajone ze w soft play bedzie przerwa na poczestunek.
          • takajakwy Re: Takajakwy 03.10.12, 21:19
            oczywiscie, ze jest taka mozliwosc bo rok temu tak robilam ,ale;
            po pierwsze 9f za osobe a w tym ohydny poczestunek i 2 godz na sali zabaw
            po drugie mozesz miec swoj tort, ale kroja go przy wyjsciu pakuja na wynos dla kazdego a ja tak nie chce
            po trzecie nasze dzieci maja nie spożyte pokłady energii :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka