30.10.12, 19:04
Dziewczyny, bardzo Was proszę i Spawacza też ;) wejdzcie prosze i zagłosuj na łukasza michalskiegoapps.facebook.com/w_rozmiarze_xxs/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=2_0
te chłopak to znajomy mojej koleżanki i naprawdę potrzebuje pomocy, jesli oddacie na niego głos może wygrać umeblowanie kuchni przez ikea, mieszka z babcią , a ta kuchnia naprawdę wymaga naprawy.
Pomóżcie -BARDZO WAS PROSZĘ
Obserwuj wątek
    • marninor Re: prośba! 30.10.12, 19:07
      dziś o północy kończy się głosowanie,narazie chlopak wygrywa ale nie wielką ilością głosów dlatego każdy głos jest naprawdę ważny!
      • agnes_6891 Re: prośba! 30.10.12, 20:16
        Przykro mi, chętnie bym zagłosowała ale bez wchodzenia w żadne aplikacje. Nie ufam im, kilka razy kliknęłam nieopatrznie i potem musiałam naprawiać bałagan na moim koncie ... Nie da się jakoś bezpośrednio w to wejść (bez zgody na udostępnianie swojego profilu) ?
        • marninor Re: prośba! 30.10.12, 20:22
          nie da się , ale to nie groźna aplikacja. jutro możesz nacisnąć nie lubie i nei bedziesz miała śladu po niej.
    • monika_i Re: prośba! 30.10.12, 21:17
      zaglosowalam :)
      • marninor Re: prośba! 30.10.12, 21:21
        dziękuję ogromnie wszystkim którzy zagłosowali ;) zostało jeszcze kilka godzin, chłopak prowadzi ale mimo to wszystkich którzy jeszcze nie głosowali proszę żeby zaglosowali w słusznej sprawie;)
        • moncik32 Re: prośba! 30.10.12, 21:30
          zaglosowalam
    • marninor Re: prośba! 31.10.12, 10:50
      wszystkim , którzy zagłosowali raz jeszcze ogromnie dziękuję!!! chłopak wygrał ;) w przyszłym tyg wchodzi ekipa robić kuchnie, babcia nic nie wiedziała więc to chyba piękny prezent dla niej... kto widział filmik o stanie kuchni ten zrozumie... dzięki wielkie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka