Dodaj do ulubionych

Vacuum storage bags

21.11.12, 23:42
Macie to cudo?
Bo zastanawiam sie nad zakupem, gdyż mam kołdrę i jakieś tam ubraniowe pierdołki, które chciałabym włożyć do tego worka i tym samym zmniejszyć objetość, co by w szafie mieć więcej miejsca.

Polecacie coś?
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: Vacuum storage bags 22.11.12, 00:45
      Ja ma sporo takich z poundlandu i niektore sa super, trzymaja proznie, a niektore sa fabrycznie niedorobione, jednak ich cena w stosunku do innych sklepow jest tak zachecajaca, ze nawet mi nie szkoda, jak ktorys nie dziala.
      • moncik32 Re: Vacuum storage bags 22.11.12, 15:38
        ja tez mam z poundlandu ,i sa ok . wlasnie do przechowuwanmia kodry i poduszek sa super .
        • nannyjo32 Re: Vacuum storage bags 22.11.12, 17:42
          ja mam z argosa i sa OK najgorsze ze jak wyjmujesz z nich ciuchy to sa jak krowie z pyska wyjete i trzeba odprasowac. Ale np na koludre to super. Z jednego mi powietrze ucieka, ale przed zakupem nie da sie sprawdzic czy cos jest nie tak. Ogolnie jak chcesz miec wiecej miejsca to polecam.
          • bialasek75 Re: Vacuum storage bags 22.11.12, 18:13
            Ja też kupuję najtańsze. U nas sporo tego szło, bo trzymałam małej ubranka dla drugiego dzieciaka. Wcześniej kupowałam na ebayu, teraz w jakichś Home Bargainsach czy Boysach. Nie płacę więcej niż funta za worek. Dobra sprawa na trzymanie ciuchów i pościeli.
            • karolajna83g Re: Vacuum storage bags 22.11.12, 23:21
              O dzięki serdecznie za odpowiedzi. Wobec tego idę do Home Bargaina po worki:)))
    • mamonia78 Re: Vacuum storage bags 22.11.12, 23:33
      Ja kupilam w Lidlu, mix roznych rozmiarow, sa ok.
      Widzialam je nawet w tym tygodniu.
      Kupowalam tez na ebayu i tez sa ok.
    • miss_scary Re: Vacuum storage bags 23.11.12, 11:10
      Dla mnie te worki to super sprawa, bardzo pomogly kiedy sie przeprowadzalismy, teraz trzymam koldry, sezonowe ubrania itp, kupilam na ebayu zestaw 20, wszystkie szczelne i trzymaja bez zarzutow, polecam, bardzo duzo miejsca sie zyskuje.
    • karolina_zet Re: Vacuum storage bags 23.11.12, 11:13
      Tam, mam, kupowalam wieki temu chyba w Argosie.
      Kupilam gdy mieszkalismy w malutkim mieszkaniu. Teraz tez mam co do nich wcisnac. Super sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka