Dodaj do ulubionych

Kurtki Canada Goose

18.12.12, 14:15
Ktos ma,moze polecic,sa warte swojej ceny?Czy jest sens kupowac taka kurtke na tutejsze zimy czy bedzie mi raczej za goraco?Spodobala mi sie jedna i mysle i mysle...
Chcialam ciepla kurtke,dobrej jakosci,najlepiej nieprzemakalna o dlugosci troche za tylek.Przejrzalam chyba wszystkie sklepy i te popularne i te mniej,nic w sumie nie przypadlo mi do gustu oprocz w/w firmy i jeszcze North Face(z tym,ze oni nie maja takich kolorow).
Mysle o takiej konkretnie:
www.jacketsbranduk.com/womens-canada-goose-kensington-parka-uk-sale-red_p753.html
Czy ktos kupowal przez ta strone?Ceny dosc atrakcyjne w porownaniu do cen wyjsciowych...
Obserwuj wątek
    • jaleo Re: Kurtki Canada Goose 18.12.12, 15:15
      Czy warta ceny to trudno powiedziec, bo na tej stronie nie ma w ogole skladu materialowego, a szczegolnie jakosci wypelnia - co w kortkach puchowych jest bardzo wazne.
      Co do kutrek puchowych jako takich - ja mieszkam na polnocy Anglii nad morzem, i bez kurtki puchowej nie wyobrazam sobie zycia. Ale ja duzo czasu spedzam na powietrzu, bo mam dwa psy, a maz czesto bierze udzial w zawodach kolarskich, wiec sie sporo wystoje tez na poboczach drog :-D
      Za dobrej jakosci kurtke puchowa dluzsza (typu parka), taka z co najmniej 600 fill, zaplacisz od £100 w gore. Ja swoja obecna kurtke kupilam w Lands End, bo oni sa jedna z bardzo nielicznych firm, ktore sprzedaja takie kurtki w kroju Petite, bo ja mam bardzo wysoko talie i normalne kurtki wiazane w talii maja wiazanie w okolicy mojej pupy :-). Ponizej masz link do tej kurtki z Landsend, ja kupulam srebrno-szara, fason nie jest idealny, ale nie mialam za bardzo wyboru. Za to cena wg mnie swietna w stosunku do jakosci - kurtka jest bardzo porzadnie uszyta, i pierze sie bardzo dobrze w pralce, co nie o kazdej kurtce puchowej mozna powiedziec.
      www.landsend.co.uk/Women%27s-Cire-Down-Parka/P_23641,en_GB,pd.html?cgid=8360
      • mia.12 Re: Kurtki Canada Goose 18.12.12, 15:30
        Dzieki za link,nie znalam tego sklepu,poogladam co maja:)
        Co do Canada Goose to ponizej zdjecia na stronie jest dosc dokladny opis:

Material: [Shell] DWR-finish Arctic Tech 85% polyester 15% cotton; [Lining] nylon
        Insulation: 625-Fill white duck down
        Fabric Waterproof Rating: Water repellent

Ja rowniez duzo chodze(psow nie posiadam,za to mam dwoch rozbrykanych synow;))dlatego potrzebuje cos porzadnego,co mi posluzy.Licze sie z tym,ze zaplace troche wiecej ale zalezy mi tez na jakosci.Mam kilka kurtek na rozna pogode wiec noszac na zmiane sluza mi naprawde dlugo.
    • jaleo Re: Kurtki Canada Goose 18.12.12, 15:19

Czy warta ceny to trudno powiedziec, bo na tej stronie nie ma w ogole skladu materialowego, a szczegolnie jakosci wypelnia - co w kortkach puchowych jest bardzo wazne.
      Co do kutrek puchowych jako takich - ja mieszkam na polnocy Anglii nad morzem, i bez kurtki puchowej nie wyobrazam sobie zycia. Ale ja duzo czasu spedzam na powietrzu, bo mam dwa psy, a maz czesto bierze udzial w zawodach kolarskich, wiec sie sporo wystoje tez na poboczach drog :-D
      Za dobrej jakosci kurtke puchowa dluzsza (typu parka), taka z co najmniej 600 fill, zaplacisz od £100 w gore. Ja swoja obecna kurtke kupilam w Lands End, bo oni sa jedna z bardzo nielicznych firm, ktore sprzedaja takie kurtki w kroju Petite, bo ja mam bardzo wysoko talie i normalne kurtki wiazane w talii maja wiazanie w okolicy mojej pupy :-). Ponizej masz link do tej kurtki z Landsend, ja kupulam srebrno-szara, fason nie jest idealny, ale nie mialam za bardzo wyboru. Za to cena wg mnie swietna w stosunku do jakosci - kurtka jest bardzo porzadnie uszyta, i pierze sie bardzo dobrze w pralce, co nie o kazdej kurtce puchowej mozna powiedziec.
      www.landsend.co.uk/Women%27s-Cire-Down-Parka/P_23641,en_GB,pd.html?cgid=8360

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka