Dodaj do ulubionych

PRW roclaw podaje!

23.11.11, 21:04
ze roman ludwiczuk chce zostac v-ce prezydentem Walbrzycha.
on chce pomoc Prezydentowi przy kontaktach w Rzadzie,lub udzielac sie w sporcie.
Ale szuja!
Obserwuj wątek
    • Gość: utopia Re: PRW roclaw podaje! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.11.11, 08:23
      W rządzie k#$%wa to lepiej k#$%wa niech on k#$%wa nie pomaga k#$%wa bo nikt tam z nim k#$%wa gadać nie chce.
      k#$%wa
      • Gość: Gosc Re: PRW roclaw podaje! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.11, 11:00
        nie wiem co zrobi Prezydent, ale Ludwiczuk zgodnie z prawem ma wrocic na swoje dawne stanowisko czyli wice i pobierac takie samo wynagrodzenie.
        • Gość: piszpantu Re: PRW roclaw podaje! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.11, 11:15
          nie wiem co Prezydent zrobi ,bo ja bym w.j...ł na pysk tego delikwenta.za jego zachowanie . on ma czelnosc byc v-ice prezydentem.Co tu nie gra?
    • Gość: ormowiec Re: PRW roclaw podaje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.11, 12:02
      Romek, ty sobie odśwież przepisy ruchu drogowego, bo już cie immunitet nie chroni
      • Gość: Gosc Re: PRW roclaw podaje! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.11, 12:16
        Prawo jest jasne kazdy kto pelni funkcje czy to Senatora czy Prezydenta na ten okres czasu jest urlopowany i po swojej kadencji jesli sam tego chce wraca na swoje dawne stanowisko pracy Kruczkowski wrocil do PECU i tak samo Ludwiczuk wraca na stanowisko poprzednie czyli wice i tu nie ma , ze ktos sie pcha bo takie obowiazuje go prawo.
        • Gość: ma~ Re: PRW roclaw podaje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.11, 13:07
          No mam nadzieję,że zgodnie z prawem RL wróci do pracy po to żeby, również zgodnie z prawem, odebrać wypowiedzenie. Uzasadnieniem wypowiedzenie będzie likwidacja stanowiska pracy. Jeżeli RL ma choć szczyptę szacunku dla siebie, sam złoży rezygnację z pracy i odprawy i wróci robić okna, ale kto go tam wie...
          • Gość: gangrena Re: PRW roclaw podaje! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.11, 22:14
            Ty się ma doucz bo głupoty piszesz jak ci wildomaniacy od znaku drogowego.
            Likwidacja stanowiska nie umożliwia zwolnienia osoby chronionej. Trzeba mu dać inne stanowisko z jednakowymi poborami.
            Prześledź sobie karierę "Leniwy Lonio - od wiceprezia do monitoringu"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka