romsro 23.11.11, 21:04 ze roman ludwiczuk chce zostac v-ce prezydentem Walbrzycha. on chce pomoc Prezydentowi przy kontaktach w Rzadzie,lub udzielac sie w sporcie. Ale szuja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: utopia Re: PRW roclaw podaje! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.11.11, 08:23 W rządzie k#$%wa to lepiej k#$%wa niech on k#$%wa nie pomaga k#$%wa bo nikt tam z nim k#$%wa gadać nie chce. k#$%wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: PRW roclaw podaje! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.11, 11:00 nie wiem co zrobi Prezydent, ale Ludwiczuk zgodnie z prawem ma wrocic na swoje dawne stanowisko czyli wice i pobierac takie samo wynagrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszpantu Re: PRW roclaw podaje! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.11, 11:15 nie wiem co Prezydent zrobi ,bo ja bym w.j...ł na pysk tego delikwenta.za jego zachowanie . on ma czelnosc byc v-ice prezydentem.Co tu nie gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ormowiec Re: PRW roclaw podaje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.11, 12:02 Romek, ty sobie odśwież przepisy ruchu drogowego, bo już cie immunitet nie chroni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: PRW roclaw podaje! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.11, 12:16 Prawo jest jasne kazdy kto pelni funkcje czy to Senatora czy Prezydenta na ten okres czasu jest urlopowany i po swojej kadencji jesli sam tego chce wraca na swoje dawne stanowisko pracy Kruczkowski wrocil do PECU i tak samo Ludwiczuk wraca na stanowisko poprzednie czyli wice i tu nie ma , ze ktos sie pcha bo takie obowiazuje go prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma~ Re: PRW roclaw podaje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.11, 13:07 No mam nadzieję,że zgodnie z prawem RL wróci do pracy po to żeby, również zgodnie z prawem, odebrać wypowiedzenie. Uzasadnieniem wypowiedzenie będzie likwidacja stanowiska pracy. Jeżeli RL ma choć szczyptę szacunku dla siebie, sam złoży rezygnację z pracy i odprawy i wróci robić okna, ale kto go tam wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangrena Re: PRW roclaw podaje! IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.11, 22:14 Ty się ma doucz bo głupoty piszesz jak ci wildomaniacy od znaku drogowego. Likwidacja stanowiska nie umożliwia zwolnienia osoby chronionej. Trzeba mu dać inne stanowisko z jednakowymi poborami. Prześledź sobie karierę "Leniwy Lonio - od wiceprezia do monitoringu" Odpowiedz Link Zgłoś