Dodaj do ulubionych

Krem Zerobase

02.01.13, 20:40
Dziewczyny uzywalyscie moze tego do smarowania maluszkow? Dostalam dzis to od GP dla mojej coreczki.Strasznie sie rozplakala po posmarowaniu jej tym kremem.I w sumie nie wiem czy ja skorka szczypala po nim czy jak? Ona ogolnie jest placzek po kapieli wiec w sumie juz nie wiem czy to mogl byc ten krem.Reagowaly tez tak wasze dzieciaczki?
Obserwuj wątek
    • murasaki33 Re: Krem Zerobase 02.01.13, 21:23
      Rozumiem, ze dziecko ma problemy skorne czy wrecz egzeme i ma ten krem pomoc. No ale nie zawsze pomaga wszystko kazdemu. Szczegolnie parafina majaca rozne oblicza. Sama ich uzywalam na popekana skore dloni przykladowo, zeby odkryc o co chodzi, bo widzialam ze syn sie krzywi czy placze wrecz. Niektore palily skore i tylko zmycie pomagalo a inne tylko przez chwile dawaly uczucie pieczenia a potem juz czulo sie ulge i komfort. Niektore kremy wrecz poparzyly skore mojemu synowi - robila sie czerwona i zaczynal sie drapac szalenczo, wiec na zasadzie prob i bledow trafilismy na takie, ktore sa ok dla niego.
      • bisiek10 Re: Krem Zerobase 02.01.13, 22:55
        No ja wlasnie tez na sobie najpierw wyprobowalam ale ona ma delikatniejsza skorke wiec mogla inaczej zareagowac.Moze bede sadystka ale w sumie nie mam innego wyjscia jak sprobowac jutro po kapieli i zobaczyc czy to na ten krem tak zareagowala czy moze cos innego.Jak znow tak bedzie plakac to go w cholere do bina wywale :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka