23.03.14, 22:58
Witam. Mam pytanie odnosnie portalu emito. W dniu dzisiejszym moj telefon byl wrecz goracy bo ktos zamiescil bardzo niemoralne ogloszenie podajac moj nr. Telefonu . Moze mi ktos poradzic jak dotrzec do autora takiego ogloszenia? Moze ktos mial taki przypadek . Probowalam sie kontaktowac z moderatorem tej strony ale niestety jest niedziela I nikt nie odbiera. Dodam ze ogloszenie bylo bardzo wulgarne.
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: Oszustwo 24.03.14, 09:24
      Zeby dac ogloszenie, trzeba byc zalogowanym na portalu. Moderator na pewno bedzie wiedzial, kto zamiescil ogloszenie. Mam nadzieje, ze usuna ASAP. Poza kontaktem z moderatorem to raczej nic nie mozesz zrobic, bo sama nie usuniesz ogloszenia. Masz wroga wsrod twoich znajomych, ktory po prostu zrobil ci swinstwo. Mozesz jeszcze sprobowac kontaktowac sie z policja na non emergency numer.
      • e-vil Re: Oszustwo 24.03.14, 17:43
        oj tam wroga.. może ktoś cyferki w numerze po prostu pomylił ;)
        a tak serio to współczuję :/
        • londynwarszawaparyz Re: Oszustwo 25.03.14, 23:51
          o matko dobrze z forum nikt nie ma mojego numeru :p

a powaznie to mozesz zadzwonic na policyjny numer 101 (non emergency) i zapytac co w takiej sytuacji. Policja nie bedzie dochodzic kto to zrobil bo okresla to jako "czyn malo spolecznie szkodliwy" ale byc moze dowiesz sie jakis istotniejszych wskazowek.
          Na przyszlosc moze swoj numer dawaj tylko zaufanym znajomym i rodzinie, albo miej dwa- scisle prywatny i "sluzbowy" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka