Dodaj do ulubionych

ebay do doświadczonych

22.07.14, 13:27
potrzebuje szafkę pod akwarium którą mam juz na oku.była opcja licytacji i kup teraz.niestety zwlekałam za długo i ktos dał jednego bita i opcja kup teraz zniknęła.moge licytowac i przebic kogoś dajac 3 funty.Jednak bardzo mi zalezy na tej szafce i chcialabym miec jaką taką pewnośc ze uda mi się ją wylicytowć.czy jezeli dam teraz cene 25 funtów to bedzie to widoczne dla innych czy licytacja bedzie trwała od tej najnizszej ceny która ktos dał czyli 2.20 az do momentu kiedy dojdzie do mojej zaoferowanej kwoty?
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: ebay do doświadczonych 22.07.14, 13:56
      Bedzie trwala licytacja, nie pojawi sie to 25 jako winning bid. Ja korzystam z goofbay sniper, ale o ile wiem, ten ebayowy dziala tak samo.
    • melikoto Re: ebay do doświadczonych 22.07.14, 17:42
      Nikt nie bedzie wiedział ile dałaś dopóki cie nie przebije
    • e-vil Re: ebay do doświadczonych 22.07.14, 18:39
      jak Ci bardzo zależy napisz do kupujacego, że kupisz już dziś za 25 funtów.. chyba, że chcesz podjąć ryzyko i licytować - to się czasami opłaca, bo jak nie będzie chętnych to masz szansę wylicytować za mniej.. i wtedy najlepiej poczekać do końca aukcji, bo teraz niepotrzebnie będziesz cenę podbijać (albo użyj snajpera - www.snajper.net - ja korzystam i fajna sprawa :))
      • e-vil Re: ebay do doświadczonych 22.07.14, 18:41
        ta osoba, która już zalicytowała też mogła dać więcej - póki nikt nie będzie jej próbował przebić nie wiesz ile dała - mogła dać 5 funtów a mogła dać 55..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka