Dodaj do ulubionych

do oddania dla potrzebujących

12.01.16, 19:15
Tak wiem, jest od tego przypięty wątek ;-)
Mam do oddania wózek dziecięcy babystyle oyster. Jest to spacerówka + gondola. Chciała bym go oddać dla osób naprawdę potrzebujących. Coś powiedzmy takiego jak domy samotnej matki w PL. Nie jest to najnowszy model max tylko ten starszy. Jest w dobrym stanie tylko po mojej córce. Kolor bordowy więc nada się i dla chłopca i dla dziewczynki. Jeżeli znacie takie miejsce lub osobę gdzie by się przydał będę wdzięczna za informacje. Jeżeli któraś w Was chciała by go ode mnie zabrać też będę wdzięczna bo nie mam samochodu.
Dodatkowo do odbioru było by drewniane krzesełko do karmienia w komplecie z taką poduszką (krzesełko takie jak na zdjęciu, poduszka też tylko w misie) www.mothercare.com/Bedtime-Wish-Highchair-Cushion/631796,default,pd.html
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: do oddania dla potrzebujących 12.01.16, 21:06
      Anulla, gdzie mieszkasz? Jesli nikogo nie znajdziesz, to chetnie zabralabym wozek i krzeselko na playgrupe przy kosciele. Jest tam wymiana ubranek dzieciecych, organizatorzy wiedza, kto potrzebuje wieksze rzeczy i mam wrazenie, ze to, co tam zanosze, trafia w odpowiednie rece.
      • anulla_m Re: do oddania dla potrzebujących 12.01.16, 21:53
        N22 8LZ londyn, jeżeli tak sprawa wygląda to ja wcale nie będę czekała tylko możesz podjechać. Jak byśmy się umówiły dokładniej to mogła bym przygotować jeszcze jakieś ubrania po mojej Hani.
        • anulla_m Re: do oddania dla potrzebujących 17.01.16, 12:14
          zurekgirl czy to jest aktualne czy się rozmyśliłaś? Nikt się do mnie nie odezwał na gazetowej też nie mam wiadomości więc wózek i krzesełko są jak najbardziej aktualne do odbioru :-)
          • zurekgirl Re: do oddania dla potrzebujących 18.01.16, 01:35
            Matko, Anulla, przepraszam serdecznie, nie zajrzalam w odpowiedzi. Niestety, mieszkamy daleko od siebie, tez nie mam samochodu. Mialam nadzieje, ze dam rade dotargac sprzety, ale nadzieja matka glupich jak widac. A moze raczej naiwnych ;) Probowalas freecycle?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka