Dodaj do ulubionych

nikt zainteresowany polskim toddler group?

26.03.07, 14:15
chociazby juz ze wzgledu na ten watek kontaktu z jezykiem i wspolnych zabaw z
dziecmi - czy nie ma chetnych na taki temat?
Obserwuj wątek
    • pyza_uk Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 26.03.07, 14:30
      Ja jestem :-), ale w okolicy mojej (Leigh-on-sea) nie ma chyba polskich mam z
      dziecmi w wieku mojej corki (22m). A jak sa to niech sie ujawnia.
      • korozynka bardzo zainetresowana 26.03.07, 17:27
        już niedługo zamieszkam w północnym LOndynie - bardzo zainetresowana - moja
        córka ma 21 miesięcy - coś więcej
    • sophie2202 Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 26.03.07, 18:20
      ja jestem bardzo zainetresowana, mieszkam w Aylesbury, jesli są jakies mamy z
      dziecmi w tym miescie to chętnie nawiaże znajomość, moja córeczka ma 13
      miesięcy. pozdrawiam
    • agapit73 Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 26.03.07, 18:39
      Jesli sa jakies mamy w okolicy Great Barru w Birmingham, to bardzo chetnie.
      Agata, mama 9cio miesiecznej Moniki
      • agarem Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 26.03.07, 22:48
        ja bede takie spotkania organizowac w Leamington Spa (Warwickshire)gdzie
        mieszkam. Poniewaz jestem muzykiem to bede sie starala przez 45 minut zrobic
        cos a`la rytmika ze spiewaniem i tancem zeby dzieciaki znaly te polskie
        szlagiery jak stary niedzwiedz jeszcze spi itd. Podobna grupe mialam tez w
        niemczech gdzie wczesniej mieszkalam i udalo sie wysmienicie.
        chcialabym Was zachecic zeby tworzyc nawet male grupki w swoich miejscowosciach
        i starac sie o dofinansowanie z roznych zrodel. Ja np dostalam dofinansowanie z
        tutejszego Sure Start Children Center. Bedziemy mogli takze korzystac za darmo
        z ich pomieszczen oraz wyprodukuja ulotki na ten temat na ich koszt. Uwazam ze
        nawet jak sie spotkaja 4-5 mamy z dziecmi to juz jest duzo. Ewentualnie sluze
        rada jak sie do tego zabrac bo ja niedlugo zaczne ten projekt.
      • bruniora Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 30.03.07, 14:54
        jestem mama 8 miesiecznego synka Bruna i chetnie poznam inne mamy z okolic
        Uxbridge(Londyn)-da_daria@interia.pl
    • mamurzyca w Edinburgh'u jest! 27.03.07, 23:38
      tu jest i nawet tlumacz jest dostepny jest raz w miesiacu, 117 fountainbrigde,
      community centre 10.30 - 11?/12?? trzeci poniedzialek miesiaca, mozliwe jest
      czesciej jak bedzie wiecej chetnych.
    • topola2005 Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 27.03.07, 23:47
      to i ja chętna - dziś jeszcze w Polsce ale już za miesiąc w Bury koło
      Manchesteru - Kasia mama 22 miesięcznej Oli - jeżeli są jakieś Mamy Polki w
      pobliżu chętne do spotkań, to odezwijcie się proszę na priv
      • zobrien Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 28.03.07, 01:25
        Ja tez chetnie, ale na poludniu Manchesteru - do Bury mam niestety daleko.
        Jesli jest ktos z Sale, Altrincham, Timperley, Hale - dajecie znac na priv, to
        cos razem zrobimy.
        • agancarz Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 29.03.07, 08:47
          Hej Zobrien tu mama z Manchester (Wytenshawe) z dwojka maluszkow, ale i chetna
          do spotkan:)
          Pozdrawiam
          • zobrien toddler group? 03.04.07, 00:47
            Czesc i czolem, mamo z Wytenshaw :-)W jakim wieku sa twoje maluchy? Moj Lolek
            ma 9 miesiecy i strasznie sie garnie do ludzi. W tym tygodniu chce go zabrac do
            angielskiej baby group, ale zalozenie polskiej na poludniu Manchesteru jest,
            uwazam, wielce pozadane. Ja jestem tu (w Altrincham) nowa, bo dopiero 2
            tygodnie temu przenieslismy sie z Londynu. Na razie wiec obsikuje powoli teren.
            Znalazlam jednak polska knajpe w Altrincham i udam sie tam jutro, zeby
            zasiegnac jezyka. Na pewno w okolicy jest wiecej takich jak my, ktore dostaja
            swira od siedzenia/pracy w domu. Dam ci znac, co w trawie piszczy, a wkrotce,
            mam nadzieje, uda nam sie spotkac.
            Pozdrowienia
            Zuza
            • henrykar Re: toddler group? 24.07.07, 00:55
              Witajcie, ja mieszkam niedaleko Manchesteru, ok. 0,5godz. od lotniska, w
              Bollingotn. Mam 1,5 roczną córeczkęi baaaardzo miałybyśmy ochotę spotykać się z
              innymi mamami i ich pociechami. Napiszcie proszę, czy z tych spotkań coś
              wyszło, czy tylko pozostały plany?
              POzdrawiam serdecznie, Henryka
    • hipkig Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 29.03.07, 01:24
      Chodze z moja corka na takie zajecia dla polskich maluszkow. Zapraszam
      wszystkie mamy, ktore mieszkaja w poblizu Balham. W kazdy piatek, pomiedzy 10 a
      12. Jest naprawde fajnie!
      • agarem Re: pytanie dla hipkig 29.03.07, 14:52
        Hipkig - mozesz mi powiedziec kto te zajecia organizuje i jak one wygladaja?
        Bylabym wdzieczna gdyz sama bede prowadzic takie zajecia (beda raczej takie
        muzyczne) u mnie w Leamington Spa i mam duzo pomyslow ale tez szukam
        sprwadzonych metod.
      • aniaheasley A propos Balham jutro 30.03 zajecia odwolane n/t 29.03.07, 16:51

• alki1 Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 29.03.07, 22:11
      Ja za jakiś czas chętnie się przyłącze,Kasia mama 3 letniego chłopca,Birmingham,
      Perry Barr.Pozdrawiam i papatki.
    • judyta76 Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 30.03.07, 12:52
      jestem bardzo chetna. moja corcia ma 10 mcy( w sumie jescze nie toddler) ale
      juz niedlugo. mieszkamy na Ealingu.
    • hania.rzepka Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 30.03.07, 16:33
      ja bylabym chetna.Tylko,ze mieszkamy w Sheffield.chyba zwariuje od siedzenia w
      domu.a kolo mnie nie ma nawet parku albo placu zabaw:( Mama 2letniej Zosi i
      6miesiecznego Piotrusia.
    • julia_uk Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 01.04.07, 23:31
      Ja bylabym w niebo wzieta gdyby mozna zorganizowac cos takiego w Stafford,ale
      tu chyba polskich mamus brak...:(((
    • henrykar Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 25.07.07, 15:57
      podnoszę wątek... naprawdę nie ma nikogo zainteresowanego takimi spotkaniami?
      Można było by się skrzyknąć chociaż w kilka osób. Nadal mam nadzieję na odzew :)
      Pozdrawiam
      • iza_792 Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 25.07.07, 18:49
        Ja jestem bardzo zainteresowana.Mieszkam w Bedford i mam dwóch synów:starszy ma
        2 latka i 4 miesiące a młodszy właśnie skończył 3 miesiące.Jeśli są jeszcze
        jakies mamy z Bedford to chętnie poznam.Pozdrawiam :)))
        • kaska099 Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 25.07.07, 22:02
          jestem zainteresowana ale czy jest cos takiego w boltonie? pozdrawiam mama 5
          letniej wiki
    • artrudi Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 20.08.07, 00:06
      hej a czy jest taka grupa w okolicach Lewisham (londyn)? Chetnie z czyjas pomoca
      zalozyla bym taka grupe w tych okolicach :/
    • animkalenny Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 20.08.07, 11:46
      Ja rowniez jestem bardzo zainteresowana takimi spotkaniami. Mam
      dwoch synkow 2-letnich i juz wariuje od siedzenia w domu z tymi
      urwisami :) jedyny problem to ze mieszkam w Leyton (LOndyn) a zadna
      z mam w tym watku nie pochodzi z tych rejonow :((
      • novalee1 Devon - ktos chetny? 20.08.07, 15:16
        Ja tez juz od dawna mysle o zorganizowania takiej grupy,ale nikt sie
        nie zglasza w mojej okolicy
    • renatakk Re: nikt zainteresowany polskim toddler group? 20.08.07, 15:22
      Witam wszystkich.Ja od dawna staram sie znalezc mamy z pociechami
      chetne do spacerow i pogadania,ale nie ma zainteresowanych....
      Mieszkam na Hanwell(Londyn),blisko Ealingu i mam 14 miesiecznego
      synka.Moze jednak znajdzie sie tym razem ktos chetny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka