kingaolsz 05.04.07, 11:58 Moja Mama juz jest i zostaje do przyszlej soboty, wiec jesli nadal chcecie sie spotkac z polskim logopeda to serdecznie zapraszam :))))) Kinga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewika-uk Re: Ewika 05.04.07, 12:19 Wielkie dzieki Kinga,pewnie ze chce,tylko czekaj, do tej soboty 07-go czy nastepnej,jak cos wyznacz mi date ,a obiecuje ze sie stawie,a niechce wam za bardzo przeszkadzac,bo pewnie zamecze Twoja mame,a przed swietami macie pewnie co robic,takze taka pore zeby wam pasowala a ja sie dostosuje,ok Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Ewika 05.04.07, 14:01 Ewa, moze w takim razie do konca swiat sie nie umawiajmy, teraz to wiadomo jak jest, a w swieta nie wiem czy nie zaplanujemy jakiegos wypadu za miasto. Termin jaki Ci pasuje - miedzy wtorkiem a piatkiem. Daj znac jak Tobie wygodnie, my nie robilysmy jeszcze planow. Kinga Odpowiedz Link
ewika-uk Re: Ewika 05.04.07, 17:04 ok,to moze sroda?a co do godziny to Ty zaproponuj,bo mi wszystko jedno,ok Odpowiedz Link
ewika-uk Re: Ewika 06.04.07, 17:32 pewnie,bedziemy ,tylko bardzo bym Cie prosila o adres,na skrzynke:-) Odpowiedz Link
ewika-uk Re: Ewika 10.04.07, 18:59 dzieki:-)juz wiem wszystko,tylko jeszcze powiedz czy bebe mogla tam gdzies zaparkowac? bedziemy gdzies na 12.30,no moze 13,ok Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Ewika 10.04.07, 22:29 Mozna pod domem parkowac - nie ma organiczen zadnych. Kinga Odpowiedz Link