sylwus34 21.09.07, 11:31 Szukam samotnych matek w Anglii, ktore sa tutaj z dziecmi. Jak sobie radzicie? Czy w ogole takie sa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egeo Re: Samotne matki w Anglii 20.10.07, 16:43 Czyzby w Anglii nie bylo samodzielnych mam Polek. Mnie takze ten temat zaiteresowal. Wprawdze nie mieszkam jeszcze w Anglii, ale planuje wyjazd w styczniu `08. Na razie od kilku miesiecy zbieram informacje, czytam fora internetowe. Ale czy podejme to ryzyko, tego jeszcze nie wiem... Odpowiedz Link
gypsi Re: Samotne matki w Anglii 20.10.07, 17:43 Sa, wystarczy troche poszukac. Forum "samotna mama w UK" czy jakos tak. Odpowiedz Link
izabelski Re: Samotne matki w Anglii 20.10.07, 23:21 wyslij zgloszenie pod forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47036 Odpowiedz Link
ewci-a23 Re: Samotne matki w Anglii 20.11.07, 15:30 witaj sylwus34 ja tez jestem samotna matka ale od kilku dni,bo moj partner sie od nas wyprowadzil a mojego synka ojciec i szukam porad czy dam sama z malym rade,odezwij sie Odpowiedz Link
sylwus34 Re: Samotne matki w Anglii 21.11.07, 11:14 To moge sobie wyobrazic, co teraz przezywasz. Skoro to swieza sprawa, to jeszcze roznie moze byc.Byc moze sie jeszcze ulozy. Ja jestem samotna mama od kilku lat. Moja corka ma 9 lat, jestesmy tutaj od kilku miesiecy i jakos sobie radze. A Twoj synek ile ma lat? Jak tak ogolnie wyglada Twoja sytuacja? Odpowiedz Link