26.12.15, 14:51
Tu znowu Koza Uparta ;-)
Odkopałam, przez przypadek, zapis zeszłorocznego losowania noworocznego. Zapomniałam o nim, bo kompletnie nie wiedziałam o co chodzi, a teraz tknęło mnie, że być może dotyczy to mojej obecnej sytuacji...
Moje pytanie - jak linia 4 (jest odległość, to się zgadza, czyli w grę nawet nie wchodzi przypadkowe spotkanie) z heksa 13 (Wchodzi na mury świątyni swych przodków. Nie jest zdolny wystąpić zaczepnie. Pomyślna wróżba), która mówi o braku zaufania, trzymaniu się swoich "murów" i właściwie kompletnym braku działania (braku agresji, ale nie widzę w tej linii zapisu świadczącego także o pojednaniu), jest bierna (aktywna przechodzi w bierną) i może doprowadzić do przemiany w heks 37?.
Pozdrawiam
K.
Obserwuj wątek
    • kozka1 Re: 13.4/37 26.12.15, 16:17
      ... może dopiszę, choć nie wiem, czy ma to znaczenie...Chodzi o znajomość zawiązaną przez net ( 13). Wydawało się, że priorytety mamy podobne, ale przeszkoda to spora odległość, oraz jak sądzę, pewna ostrożność, którą rodzi zawieranie znajomości w ten sposób...On się wycofał (nie znam przyczyny, nic tego nie zapowiadało, może przemyślał, że bez sensu brnąć w znajomość "na odległość", może poznał kogoś innego (obydwoje jesteśmy w stanie szukania partnerów)?), ja ruszyć się więc absolutnie nie mogę ( mam swoje zasady (37.4)... Po początkowej fazie zaufania też dopadł mnie różne wątpliwości (mury)... Najgorsze jest to, że nie ma jak skonfrontować wyobrażeń z rzeczywistością... Bardzo męczący stan... Jak by się miało więc przy takim szachu to 37 dokonać?

Pozdrawiam
      K.
      ps - pytanie noworoczne było o główną przemianę, jeśli chodzi o moje sprawy osobiste w 2015.

pozdrawiam
      K.
      • transwizje Re: 13.4/37 29.12.15, 21:22
        Zerknęłam w notatki, ale nie znalazłam zanotowanego przypadku tej przemiany. Moim zdaniem skoncentruj się na sobie, najbliższym otoczeniu i swoich potrzebach. Poszukaj blisko. Jeśli cokolwiek jeszcze zmieni się na korzyść w tej znajomości, to nie będzie to wynikiem twojej aktywności, więc spokojnie.
        Wspólny heks to 50. Chodzi ci o radykalną zmianę. Więc pilnuj się swych wewnętrznych potrzeb i ustalonych warunków.
        • kozka1 Re: 13.4/37 30.12.15, 10:49
          Dziękuję Ewo za podpowiedź...
          Pewnie zachowałabym większy dystans, ale tuż przed tym jak ten człowiek się pojawił (tego samego dnia) wylosowałam 1/1,3,5 na 64. On bardzo pasuje do osoby z 1 (nawet położenie geograficzne miejsca skąd pochodzi) i tak jakoś się zafiksowałam...
          Co prawda stosując analizę dynamiczną Jasnego Groma sekwencja przemiany idzie tak: 1.1 - 44.3 - 6.5 - 64, więc pewnie jestem teraz w 44.3 - o ile przemiana tyczyła tej znajomości...
          Pozdrawiam i oczywiście dam znać co i jak, nawet jeśli nic ;-)
          K.
          • kozka1 Re: 13.4/37 12.01.16, 16:03
            Grzebałam na forum i "wygrzebałam" - Twój Ewo wpis odnośnie tej przemiany:
            "...13.4 na 37
            Wspięcie się na mury i zatrzymanie działań w przestrzeni kraju i poszczególnych
            krajów wchodzących w skład wspólnoty i rynku. Każdy skupia się na własnych
            problemach i lęka się wejść w interesy międzynarodowe..."

z perspektywy czasu wygląda sprawa właśnie tak - chociaż jeśli chodzi o mnie to nie tyle lęk, co brak pola manewru ( ale to pewnie jest właśnie zapisane w 37.4 - mnie bardziej zależy, o ile "bardziej" jest w ogóle zasadne ;-)...

Pozdrawiam
            K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka