gunia2424
31.10.16, 15:50
Witam
Jakiś czas temu rozpadł się mój 9cio letni związek, postanowiłam zadać Księdze pytanie Jak potoczą się i ku czemu zmierzają sprawy związane z moim ex chłopakiem.
Odpowiedz jaką dostałam do Heksagram 52 z 5 linią zmienną, który utworzył Heksagram 53
Heksagram nr 52 mówi o zatrzymaniu się i trwaniu w bezruchu co by się zgadzało bo aktualnie nie mam kontaktu ze swoim byłym partnerem. Księga nakłania, żebym się wyciszyła, uspokoiła umysł i w spokoju czekała na rozwój ( ? )
Heksagram nr 53 mówi o tym, że sprawy są na dobrej drodze i wszystko idzie ku lepszemu.
Wszystko będzie dobrze, ale nie mogę niczego przyśpieszać ?
Czyli mam rozumieć, że kontakt z byłym chłopakiem po tej przerwie w relacjach ulegnie naprawie mimo tego, że ja sama do końca teraz w to nie wierze ?
Gdzieś na forum znalazłam coś takiego " związek długofalowy, który musi przejść różne perturbacje, aby się zacieśnić i przynieść owoc "
''Twoje sprawy są na dobrej drodze, choć na razie dalekie od ukończenia. Musisz się liczyć z opóźnieniami. Twoje wysiłki odniosą w końcu skutek, ale nie tak szybko, jak się spodziewałeś.''
Czyli mam rozumieć to tak, że moja Historia z byłym partnerem jeszcze się nie zakończyła i w odpowiednim czasie nasze drogi znowu się zejdą ?
Od niedawno zaprzyjaźniam się z Księgą i dopiero się jej uczę dlatego bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Nie wiem czy dobrze odczytuję znaczenie Heksagramów
Pozdrawiam