ketiw75 01.04.06, 10:41 Ja tez szukam pracy za granica.Jak ktos moze mi cos zaoferowac to bede bedzie super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonacia Re: Praca za granica 02.04.06, 13:38 Poszukuję natychmiast odpowiedzialnej osoby, bez nałogów do pracy jako opiekunka dzieci we Włoszech, czekam na info na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
ines19861 Re: Praca za granica 01.06.06, 13:34 Witam!!!mam siostre ktora przebywa teraz we Włoszech.Jest osoba komunikatywna bez nałogów poniewaz sama ma dziecko i wie co jest dobre dla niego.Dobrze zna jezyk włoski,pozniewaz juz kolejny raz wyjechala do wloch do opieki nad osobami starszymi.Wiec jak bedzie nadal Pani potrzebowala kobiety do opieki to prosze o kontakt.Z gory dziekuje i pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
pixelix Re: Praca za granica 06.06.06, 22:02 Pracowałem we włoszech przy zbiorach,aktualnie szukam pracy we włoszech lub Wielkiej brytani ,irlandii . Niestety słabo u mnie z Angielskim ale tak na dobrą sprawe to przeżylem 8miesiecy we włoszech bez jezyka.Bardzo prosze o powazne oferty !Interesuje mnie praca na rok lub dłuzej.Mam spore doświadzenia jak na swój wiek (21lat) 1rok w gastronomi jako pomoc kucharza,rok jako kelner i 1,5 roku jako kasjer sprzedawca!Nie interesuje mnie załatwienie pracy za pieniądze !Juz raz sie nabrałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś