jotka6 22.05.06, 20:07 Praca na najpiękniejszej wyspie greckiej-Krecie.Dobry zarobek+wypoczynek .Potrzebna osoba do sprzątanie w hotelu oraz pracy w restauracji hotelowe,konieczne znająca angielski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izaisha Re: Dobra praca 23.05.06, 11:18 Izabela Urbańska-Jestem na studiach w Bydgoszczy-kierunek Turystyka i Hotelarstwo, zdawałam język angielski na maturze. Chciałabym skorzystać z oferty pracy w czasie wakacji. Z poważaniem Iza Urbańska Odpowiedz Link Zgłoś
balonawn Re: Dobra praca 23.05.06, 12:19 Witam!pisze do Pani w sprawie pracy mam skończone 18 lat i poczukuje pracy na takich zasadach jakie Pani przedstawila.Angielki znam bradzo dobrze mature ustna zdalem na 95%takze nie bedzie problemu z rozmowa:).Jestem bardzo zainteresowany ta oferta potrafie ciezko pracowac i nie boje sie pracy.Jestem młody reprezentatywny i chetny do podjecia pracy.Prosilbym o jak najszybszy kontakt mój num. to 698692698.Prosilbym takze o przedstawienie warunków pracy i płacy.Z gory dziekuje i licze na pozytywne rozpatrzenie mojego zgloszenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
piosyl Re: Dobra praca 23.05.06, 17:48 Para (on 25 ona 21)- jesteśmy zainteresowani pracą w Grecji. Bardzo prosimy o kontakt w celu przekazania dalszych informacji. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
jotka6 Re: Dobra praca 23.05.06, 18:30 Jak na razie potrzebna jest 1 osoba-kobieta od zaraz do końca pażdziernika.Praca z zakwaterowaniem.Praca polega na sprzątaniu w hotelu i wydawaniu posiłków.Zarobki 700e na czysto Odpowiedz Link Zgłoś