Dodaj do ulubionych

Zakupy w USA

IP: *.ph.ph.cox.net 26.05.10, 10:00
Mieszkam w Stanach ,jestem osoba prywatną i zajmuje sie min.
przesyłaniem zamówionych produktów do Polski.
Moge pomóc wykorzystac Wielkie Okazje zakupowe jakie są w USA .
Powiedz co potrzebujesz ...
Basia
Obserwuj wątek
    • rory_the_roman Re: Zakupy w USA 16.05.15, 14:27
      Kiedy usłyszałam, że na rynku istnieje nowa alternatywa dla poszukujących usług dotyczących importu zakupów z USA, nie wahałam się dłużej i postanowiłam zaryzykować. USbox.pl jest serwisem, który w prosty i szybki sposób pomoże ci wysłać paczkę z USA do Polski drogą lotniczą. Wystarczy tylko zapoznać się jak działa ów serwis (www.usbox.pl/jak-zamawiac/), wypełnić formularz szacunkowej wyceny paczki i podjąć dobrą decyzję :)
      • fjankowski Re: Zakupy w USA 29.06.15, 23:36
        To prawda serwis fajnie działa, do tego można znaleźć wiele potrzebnych informacji na temat importu z USA.
        Zaczynałem niewinnie od jednej bluzy. A teraz za sprawą USBOX wpadłem w mały zakupoholizm. Opłaca się. Zawsze przed zakupem robię wycenę przesyłki i wiem na co mogę sobie pozwolić. Paczka z USA jak już trafi do magazynu w Stanach, to potem gdzieś po blisko 2 tygodniach trafiła do mnie. Zresztą mogę paczkę monitorować i śledzić jej drogę. www.usbox.pl/pomoc/sledzenie-przesylki/
        • krzysiek101010 Re: Zakupy w USA 10.07.15, 16:20
          jak dla mnie działa beznadziejnie, wysłałem zapytanie i żadnej odpowiedzi, cena dolara nie zachęca
        • Gość: gosc Re: Zakupy w USA IP: *.gigainternet.pl 20.09.15, 12:01
          a co myślicie o tym-> wujeksam.pl/
    • Gość: Lolek Re: Zakupy w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.15, 11:40
      A sklepy internetowe w PL nie wchodzą w grę? Bo tutaj mogę polecić MaxQ.pl właśnie tam zamawiam wiele rzeczy.
    • gosia-sk Re: Zakupy w USA 20.07.15, 12:21
      Wiesz, nie wszystkie produkty dostępne w Stanach są równiez w sprzedaży w Polsce. I o ile kwestia jest prosta w przypadku kosmetyków, ubrań, butów, dodatków - można je kupić w kazdym sklepie, wybór jest ogromny. Ale już elektronika, części samochodowe, artykuły kolekcjonerskie, profesjonalny sprzęt - bardzo czesto możesz to dostać tylko w innych krajach. Dlatego zakupy z USA z USBOX to wcale nie najgorszy pomysł
      • krzysiek101010 Re: Zakupy w USA 23.07.15, 16:11
        Teraz wszystko możemy znaleźć w polskich sklepach a profesjonalny sprzęt to na przykład co?
        A strona usbox całkiem nieźłe wygląda, tylko ciekawi mnie jak będzie działać przesyłka z Polski do USA.
        • gosia-sk Re: Zakupy w USA 24.07.15, 15:25
          Profesjonalny sprzęt to np. akcesoria fotograficzne, które są produkowane i dystrybuowane w Stanach Zjednoczonych. Albo np. akcesoria do wyposażenia gabinetów kosmetycznych. Jesli ktoś stawia na jakość i chce polepszac poziom swiadczonych usług, to niestety nie wszystko dostanie w Polsce - większość owszem, ale do pewnego momentu. Później pozostaje już tylko przeglądanie ofert zagranicznych sklepów i import. Np. sprzęt audio najwyższej jakości można kupić jedynie za granicą.
          • Gość: krawiecuuu Re: Zakupy w USA IP: *.gigainternet.pl 26.07.15, 22:46
            nie taniej sprowadzić z Anglii ?
            • gosia-sk Re: Zakupy w USA 27.07.15, 10:48
              Idąc Twoim tokiem rozumowania to najlepiej kupować w Polsce :) Ale jasne, jeśli w Anglii jest taniej to czemu nie. Przecież nikt tu nie pisze o sprowadzaniu z USA kremu nivea, mówimy o produktach, których ani w Polsce ani w UE nie uświadczysz
      • Gość: ag1991 Re: Zakupy w USA IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.15, 16:08
        Mam znajomego w USA i parę razy zamawiałam na ebay, wysyłam do niego na adres a on przepakowywał i wysyłał do PL - wszystko jako prezent. Z ciekawości weszłam na to USBOX i jak zobaczyłam jakie są opłaty to aż z krzesła spadłam! ( www.youtube.com/watch?v=BU63U1Wwn3Q min 6:10). Zawsze unikałam opłacenia cła i Vat. Wolałabym chyba zamawiać do kumpla i liczyć ze nie przyłapie mnie urząd celny niż płacić za każdym razem. Bo nawet jak mnie raz przyłapią zapłacę mniej!
        A poza tym o jakiej elektronice mowa? Bo przecież mamy inne wejścia i kupować przejściówki itp.. A takie PS4 nie pójdzie w Polsce. Ale mogę się nie znać.
    • Gość: tompape Re: Zakupy w USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.15, 13:08
      Proszęo kontakt na maila tompape@interia.pl

jestem zainteresowany zakupami w stanach
    • Gość: Karolina Re: Zakupy w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.15, 14:59
      Ja akurat nie mam potrzeby kupowania w sklepach z USA,skoro mamy tyle dobrych i godnych zaufania sklepów w PL,nawet tych internetowych na czele z Shan.cm.pl
    • Gość: Mirek Re: Zakupy w USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.15, 10:47
      Ja nie zamawiałam nigdy nic z zagranicznej strony sklepów internetowych,a tym bardziej zza oceanu,bazuję na polskich stronach takich jak Menua.pl do których mam pełne zaufanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka