Dodaj do ulubionych

-MAGNAT- allegro.pl

IP: *.range86-154.btcentralplus.com 25.07.08, 00:10
Ostrzegam przed sprzedawcą lewych aparatow, sprzedaje je w ilosciach masowych bez numerow seryjnych jakby byly kradzione albo uzywane mimo ze twierdzi ze sa nowe, sprzedaje towar niekompletny a pozniej okazuje sie ze aparat jest niesprawny. Ostrzegam przed zakupem u niego. Pozytywy ma pewnie od znajomych.

Nie odpisuje na maile i klamie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kala Magnat - mnie tez oszukal IP: *.range86-146.btcentralplus.com 26.07.08, 16:45
      Mam z tym panem od dlugiego czasu problem, wodzi za nos, oszukuje. Aparat
      sprzedał jako nowy, gdy po pierwszym problemie z aparatem spytalam, czy jest on
      na pewno nowy, z oburzeniem odpisal "no chyba pani widzi, ze jest nowiutenki".
      Dzis w mailu napisal "czytaj ze zrozumieniem, bo bylo jasno napisane ze aparat
      jest uzywany" Rozumiecie taka bezczelnosc???"
      • Gość: Byh81 Re: Magnat - mnie tez oszukal IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.08, 19:49
        Mnie rowniez to spotkalo. Otoz zamowilem aparat kurierem a dostalem poczta po trzech tygodniach poczta w kopercie babelkowej. Sprzet oczywiscie byl zepsuty (pekniety ekranik). Nawet wizyta na policji nie pomogla, koles twierdzil ze to wina poczty ze to oni zepsuli, chcialem zglosic reklamacje na poczcie ale oni tez sie na mnie wypieli twierdzac ze nie odpowiadaja za rzeczy wysylane w kopertach babelkowych. Sprawa skonczyla sie na negu, bez kasy i ze zlomem w domu. Przestrzegam wszystkich czytajacych tego posta przed zakupami u tego oszusta!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka