Gość: fish&chips Re: myli mi sie i juz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 12:35 Ulica Nowogrodzka z Nowowiejską oraz Racławicka z Rakowiecką. Dustin Hoffman z Robertem de Niro, muszę się zawsze zastanowić, zanim powiem, który grał w "Taksówkarzu", a który w "Absolwencie". Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: myli mi sie i juz 05.10.09, 12:43 > Ulica Nowogrodzka z Nowowiejską oraz Racławicka z Rakowiecką. Mam to samo :-) Ponadto równoległy z prostopadłym oraz w angielskim "horizontal" z "vertical" Maria, Magda, Marta i Majka Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Ale nie śmiejcie się :) 05.10.09, 15:21 Ship i sheep. Nawet wierszyk mnemotechniczny mi jedna znajoma forumka kiedyś ułożyła: "a kto owcę myli z jachtem, niech w kibelku trzyma wachtę", ale i tak nie zawsze działa. Kiedyś znajomemu żeglarzowi napisałam "sheep" i bardzo mi było wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
anya_81 Re: Ale nie śmiejcie się :) 05.10.09, 17:03 szafka z szufladą, długopis z widelcem, pierwiastek z potęgą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Ale nie śmiejcie się :) IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 05.10.09, 17:16 Daniel z Damianem ;p i Mirek i Sławek:) Odpowiedz Link Zgłoś
raimunda_escribe Re: myli mi sie i juz 05.10.09, 17:23 drogowskaz/kierunkowskaz nigdy też nie wiem, czy numeracja jest zawyżona czy zaniżona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: myli mi sie i juz IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.10.09, 21:23 Przypomniałam sobie: Anna Seniuk i Magda Zawadzka! Cholernie mi się mylą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: myli mi sie i juz IP: *.swietojanska.net 06.10.09, 10:43 koperek ze szczypiorkiem fryzjer z fotografem Odpowiedz Link Zgłoś
mala_stara Re: myli mi sie i juz 06.10.09, 16:20 Strzemiński, Stażewski mylą mi się : ) Odpowiedz Link Zgłoś