Dodaj do ulubionych

Spotkanie Forumowiczów

09.01.04, 10:44
Bardzo prosze zainteresowanych o zaproponowanie terminu naszego spotkania.
Ja proponuje Warszawe 21.lutego pod Pałacem
Godziny jeszcze do ustalenia.
Obecnosc obowiązkowa.
Potraktujcie sprawe powaznie.

Pozdrawiam Piecyka :)
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 11:38
      A czy nie mozna by tego przeniesc na lipiec? Chcialbym choc raz w zyciu wziac
      udzial w spotkaniu forumowiczow i od dwoch lat probuje sie gdzies wkrecic,
      wezcie zrobcie w lipcuuu... no.

Tez Piecyka pozdrawiam (przydalby sie bo mi nogi potwornie marzna, a skarpety
      grube nosze takie ze mi nogi do obuwia sie nie mieszcza, a w stopy nadal mi
      zimno)
      • Gość: Julka Re: Spotkanie Forumowiczów IP: 217.206.146.* 09.01.04, 11:45
        tez jestem za lipcem

Pozdr
      • westpoint Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 11:46
        Też bym była za lipcem bo teraz nie mam szans na wyjazd do Warszawy :-(

A propos skarpet to mam ten sam problem :-)
      • hajota Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 11:46
        A co przeszkadza zrobić i w lutym (próba generalna), i w lipcu?
        pozdr.
        Hajota (mieszkająca tuż koło Pałacu Kultury, he, he)
        • Gość: piecyk gazowy Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:49
          Moja siostra też mieszka tuż koło Pałacu! ;-P
        • sugarhoney Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 11:49
          Dobrze ci... ja się muszę taaaki kawał targać aż od gór:( też bym chciała
          lipiec, bo mogę sobie zarezerwować wolne zawczasu.
        • westpoint Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 11:51
          hajota napisała:
          > Hajota (mieszkająca tuż koło Pałacu Kultury, he, he)

To Tobie fajnie jeśli o to chodzi... A ja z Krakowa jestem i mam troche
          daleko :-(

Pozdrawiam
          • Gość: renia Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.ath.spark.net.gr 09.01.04, 11:55
            No to kto chetny na lipiec wpisjcie w temacie postu LIPIEC. PRzeglosujemy tych
            co mieszkaja pod palacem kultury. A! I jeszcze mam pomysl. W drugiej polowie
            sierpnia jest olimpiada u nas i mozemy spotkac sie np na jakims stadionie.
            Zapraszam serdecznie. Kto chetny tez niehc sie wpisuje.

P.S. Wiem, ze moze nie znacie mnie wsyzscy - z innego foruma przybylam na FH,
            ale fajnie mi sie tu czyta i tak sie zaczelam udzielac, z pewna taka
            niesmialoscia. Ale mysle, ze moge, tak sie czuc czescia kolektywu, co?
            • the_dzidka Lipiec / renia 09.01.04, 12:36
              Możesz. Ja Cię znam i udzielam pisemnej rekomendacji. Poprosimy jeszcze opinię
              od sołtysa, w trzech egzemplarzach, z oryginalną pieczątką ;-))))
              • Gość: piecyk gazowy Re: Lipiec / renia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 12:40
                Ale w sprawie opinii itp. informacji udziela Rzecznik Prasowy Sołtysa i to z
                nim się trzeba kontaktować.

Jeśli chodzi o spotkanie, to ja reflektuję. Muszę tylko sprawdzić czy nie mam w
                sobotę jakiegoś egzaminu na uczelni (ale zajęcia mam na bank, odpuszczę sobie).
                • the_dzidka Pajac Kujtuji 09.01.04, 13:59
                  > Jeśli chodzi o spotkanie, to ja reflektuję.

Ja na 90 % nie będę mogła przybyć, no chyba że połączę to z jakims wyjazdem
                  służbowym do stolycy, co nie jest wykluczone. Liczcie sie jednak z tym, że
                  jeżeli sie to uda, to powiadomię dosłownie na kilka dni przed.
                  Takie czasy, ze nawet planować długofalowo nie mozna...
                  • dombir Pajac tak, kujtuji nie! 09.01.04, 14:11
                    A może by tak w Gliwicach koło Radiostacji, coooo? ;p
                    • Gość: myszka_211 No dobra IP: *.laser.com.pl 09.01.04, 14:31
                      No dobra wiec LIPIEC, mam nadzieje ze nie zapomnicie o tym i nie rozejdzie sie
                      po kosciach. Ja bede skrupulatnie, tak co miesiac zakladac watek odnosnie
                      spotkania.
                      Mysle ze Warszawa bedzie jednak najlepszym miejscem.Sama jestem z Łodzi wiec
                      tez za blisko nie mam.Jak nam sie spodoba to i Trojmiasto mozemy zwiedzic, do
                      łodzi pojechac.Albo co roku bedziemy sie spotykac w innym miescie. :))))
                      • ivvcia Re: No dobra 09.01.04, 17:20
                        a ja jestem i za lutym i za lipcem :) jedno nie wyklucza drugiego. jak ktos
                        chce w lutym to ja jestem chetna.
    • autobus1313 Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 19:05
      myszka_211 napisała:

> Bardzo prosze zainteresowanych o zaproponowanie terminu naszego spotkania.
      > Ja proponuje Warszawe 21.lutego pod Pałacem
      > Godziny jeszcze do ustalenia.
      > Obecnosc obowiązkowa.
      > Potraktujcie sprawe powaznie.
      >
      > Pozdrawiam Piecyka :)
      >
      >
      >

no prosze. spotkanie w moją osiemnastkę, he
      • westpoint Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 19:12
        autobus1313 napisał:
        > no prosze. spotkanie w moją osiemnastkę, he

Drugie spotkanie planuje się w lipcu. Może masz wtedy imieniny?
        Daj date to już wiadomo będzie kiedy się mamy spotkać :-)

Pozdrawiam i składam przedwczesne życzenia urodzinowe:-)
        • autobus1313 Re: Spotkanie Forumowiczów 10.01.04, 19:24
          westpoint napisała:

> autobus1313 napisał:
          > > no prosze. spotkanie w moją osiemnastkę, he
          >
          > Drugie spotkanie planuje się w lipcu. Może masz wtedy imieniny?
          > Daj date to już wiadomo będzie kiedy się mamy spotkać :-)
          >
          >
          > Pozdrawiam i składam przedwczesne życzenia urodzinowe:-)
          >

Dziękuję bardzo, a imieniny mam 29 czerwca :-)
    • myszka_211 Re: Spotkanie Forumowiczów 12.01.04, 11:08
      mam zamiar utzrymac ten watek na pierwszej stronie FH az do oczekiwanego lipca.
      Do spotkania pozostalo juz nie cale 7 miesiecy :)
      • Gość: piecyk gazowy Scenariusz spotkania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 11:20
        Znajdujemy kawiarenkę internetową, wynajmujemy i forumujemy do rana! Każdy przy
        swoim stanowisku!

;-)
        • myszka_211 Re: Scenariusz spotkania! 12.01.04, 11:39
          no pomysł poprostu bombeczka :) tylko obawiam się że nawet Stolica nie posiada
          tak wielkich kawiarenek coby pomieścić ponad 100 Forumowiczów (chyba jest nas
          tylu?) No ale zawsze można się rozstrzelić po mieście.
          A tak swoją drogą to już nie mogę się doczekać kiedy Was poznam
          • Gość: piecyk gazowy Re: Scenariusz spotkania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 11:45
            100 to nas raczej nie będzie... :-)

Ja też się nie mogę doczekać. Za późno ten lipiec!
            • Gość: iwcia Re: Scenariusz spotkania! IP: *.acn.pl 12.01.04, 12:39
              no wlasnie za pozno, zrobmy probe generalna w lutym :)
              • Gość: piecyk gazowy Re: Scenariusz spotkania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:43
                Nie lubię zimy i morozu, ale jestem ZA!!!
                • Gość: iwcia Re: Scenariusz spotkania! IP: *.acn.pl 12.01.04, 12:50
                  no to jest nas dwoje, kto jeszcze chetny? :)
    • dombir Zlot wirtualny 12.01.04, 13:12
      A ja się pytam: gdzie są rodzice tych dzieci!?
      Albo poważniej: czy nie możnaby oprócz planowanego zlotu wpadać częściej o
      umówionej porze na czata ku czci FH? Np. piąteczek po 22:00 byłby niezłą porą.
      Kto za? Roboczo proponuję najbliższy piątek (16/1) godz. 22:00 w pokoju dajmy
      na to TOK FM, bo tam zawsze pusto.
      Cya! Dombir
      • Gość: Julka Re: Zlot wirtualny IP: 217.206.146.* 12.01.04, 13:13
        ja tam nadal jestem za lipcem :-D

Pozdr
        Julka
        • Gość: myszka_211 Re: Zlot wirtualny IP: *.laser.pl 12.01.04, 13:22
          no no proba generalna to calkiem dobry pomysl, tylko zeby nie bylo tak ze
          polowa nie moze a na spotkaniu bedzie raptem 6 osob, zawsze tak jest potem
          tlumaczenie : a wiecie pociagi nie jezdza, noge zlamalem, w windzie sie
          zacielam, pies mi uciekl itp.

takze trzeba sie konkretnie okreslic.
          ja w lutym jak najbardzie4j moge bo juz w styczniu zamykam sesje
          prawdopodobnie :)
      • sugarhoney Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 21:42
        Mnie nigdy nie ma w piątek wieczorem! Nie moze byc czwartek???
        • dombir Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 23:03
          Jak dla mnie to może być kiedykolwiek, chodzi o jakiś uniwersalnie pojmowany
          wieczór z grubsza wolny. Ale niech będzie ten czwartek. A tak wogóle to ja tu
          nie decyduję. A tak wogóle to małe zainteresowanie widzę. A tok wogóle to może
          nawet dobrze - zostane sobie z sugar sam :)))
          • sugarhoney Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 23:13
            Nie ciesz sie tak,bo nie wiesz, co ja jestem za jedna... juz raz cudem
            uniknąłes moich kłów:)) buahahaha:D
            • piecyk.gazowy SUGAR!!! 12.01.04, 23:17
              Wyślij mi maila niegazetowego, bo Ci Mafii nie wyślę!
              • piecyk.gazowy Sorry! 12.01.04, 23:18
                Sorry, sorry. Właśnie kurier zapukał. Już mam.

Pozdrawiam! :-)))
                • sugarhoney Re: Sorry! 12.01.04, 23:19
                  Nie drzyj sie po mnie, bo ci juz nigdy na maila nie odpowiem!
            • dombir Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 23:22
              Tere fere

... i tak ci sfisnę te 8000 :))))))
              • sugarhoney Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 23:26
                wredny jesteś i tyle:( a ja nie popuszczę - nie wiesz jeszcze co sie kryje pod
                tym słodkim loginem
                • dombir Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 23:29
                  ... i to jednym jedynym postem :D
                  do zobaczenia
                  • sugarhoney ughhh 12.01.04, 23:31
                    No on mnie przecież normalnie DENERWUJE, ten człowiek!
                    • myszka_211 Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 08:56
                      To jaki jest adres tego chata co mamy sie na nim spotkac w czwartek? Ja juz sie
                      gubie, nie wiem o so chozi :/
                      • Gość: dombir nielogowany Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.brewed.silesianet.pl 13.01.04, 12:44
                        czat -> pokój TokFM
                        albo:
                        klikasz sobie mysiu w wersji 2.11 poniższy link (ang. link: łączyć; tu w zn.:
                        łącze internetowe, hiperłącze)
                        czat.gazeta.pl/czat/0,0.html
                        a potem szukasz na stronie napisu "TokFM" i skwapliwie klikasz weń przy pomocy
                        myszy z kulką, względnie takiem czerwonem światełkiem, co ma gryzoń pod
                        brzuchem, a już czekasz, co się nowe okno ukaże i nowemi instrukcje cię uraczy.
                        Do zobaczenia i kontent jestem, że się trzecia już osoba okcyją zainteresowała.
                        • myszka_211 Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 13:31
                          Dombirku, dziekuje za instrukcyje (spec.tak napisalam) tylko teraz powiedz o
                          ktorej i w jaki dzien bo musze sobie wszystko zaplanowac i do kawiarenki
                          poczłapać :(

pozdr. myszka_211 - logowana
                          • Gość: dombir nielogowany Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.brewed.silesianet.pl 13.01.04, 15:22
                            Ponoć czwartek 15/1 o 22:00. Tzn. już nie ponoć, skoro musisz człapać do
                            jenternetowej kawopodajni (toć poświęcenie! dla mnie i sugar? przeca my
                            hołota! :) )
                            TAK WIĘC NIECH WSZYSCY WIEDZĄ, ŻE MITYNG (tak ponoć zapisywa się poprawne
                            spolszczenie owego słóka) FH NA CZACIE ODBYWA SIĘ W PORTALU GAZETA.PL W
                            CZWARTEK 15 STYCZNIA B.R. W POKOJU "TOK FM"! Spocznij.
                            Pozdr - DbrNlg, bo mu się nie chciało.
                            • ivvcia Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 17:07
                              to i ja zglaszam chec udzialu w czwatrkowym czacie, jesli mnie przyjmiecie :)
                              • ugo Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 17:10
                                I ja! Mogę?
                                • Gość: Julka Re: Spotkanie Forumowiczów IP: 217.206.146.* 13.01.04, 19:35
                                  ja tez wpadne if I may? :-D

Pozdr
                                  Julka
                                • dombir Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 19:36
                                  Ależ zapraszamy wszystkich!
                                  Zasady wstępu oraz numer mojego konta prześlę zainteresowanym na priv :D
                                  • Gość: natka Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.topole.waw.pl 13.01.04, 19:47
                                    To i ja was zastraszę swoją obecnością:) nieważne, że w przyszły wtorek mam
                                    jeden z najcięższych egzaminów:)najwyżej wejdę na salę i powiem, że nie umiem
                                    przez Piecyka Gazowego. Myślę, że spotkam się ze zrozumieniem.
                                    • sugarhoney Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 20:07
                                      Nie przez Piecyka, on niewinny! Z propozycją czatowania na siebie po pokojach
                                      wylazł Dombir!;)
                                    • fka1 Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 21:09
                                      o to ja tez chetnie wpadne jesli mozna;).... i bede miala to samo
                                      usprawiedliwienie ewentalnie na egzaminy :))
    • myszka_211 Re: Spotkanie Forumowiczów 15.01.04, 09:24
      Mam taką malusieńką proośbę : czy możemy na tym chacie spotkać się troszku
      wcześniej tak powiedzmy o 21 ? co wy na to? plisss zgódźcie się proszę
      proszę
      <',, ,,>~
      • dombir Re: Spotkanie Forumowiczów 15.01.04, 11:21
        Mysiuniu, dla ciebie wszystko,a le bądź tak dobra i powiadom resztę :)
        • myszka_211 do Dombira 15.01.04, 12:11
          Dombirku ale jak mam to zrobic???? powiadomic reszte ale w jaki sposob? na FH?
          wiesz co napisz do mnie maila i podaj swoj numer gg obgadamy wszystko oki?
          moj mejl : bwolanin@(wytnij to)laser.pl
    • Gość: myszka_211 Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.toya.net.pl 15.01.04, 20:28
      No coz nie dam rady o 22 bo kawiarenki zamykane sa wlasnie o 22 :/ coz kiedys
      ustalimy nowa godzine i bede na pewno.

Pozdrawiam myszka_221

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka