myszka_211 09.01.04, 10:44 Bardzo prosze zainteresowanych o zaproponowanie terminu naszego spotkania. Ja proponuje Warszawe 21.lutego pod Pałacem Godziny jeszcze do ustalenia. Obecnosc obowiązkowa. Potraktujcie sprawe powaznie. Pozdrawiam Piecyka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 11:38 A czy nie mozna by tego przeniesc na lipiec? Chcialbym choc raz w zyciu wziac udzial w spotkaniu forumowiczow i od dwoch lat probuje sie gdzies wkrecic, wezcie zrobcie w lipcuuu... no. Tez Piecyka pozdrawiam (przydalby sie bo mi nogi potwornie marzna, a skarpety grube nosze takie ze mi nogi do obuwia sie nie mieszcza, a w stopy nadal mi zimno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Spotkanie Forumowiczów IP: 217.206.146.* 09.01.04, 11:45 tez jestem za lipcem Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 11:46 Też bym była za lipcem bo teraz nie mam szans na wyjazd do Warszawy :-( A propos skarpet to mam ten sam problem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 11:46 A co przeszkadza zrobić i w lutym (próba generalna), i w lipcu? pozdr. Hajota (mieszkająca tuż koło Pałacu Kultury, he, he) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:49 Moja siostra też mieszka tuż koło Pałacu! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 11:49 Dobrze ci... ja się muszę taaaki kawał targać aż od gór:( też bym chciała lipiec, bo mogę sobie zarezerwować wolne zawczasu. Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 11:51 hajota napisała: > Hajota (mieszkająca tuż koło Pałacu Kultury, he, he) To Tobie fajnie jeśli o to chodzi... A ja z Krakowa jestem i mam troche daleko :-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.ath.spark.net.gr 09.01.04, 11:55 No to kto chetny na lipiec wpisjcie w temacie postu LIPIEC. PRzeglosujemy tych co mieszkaja pod palacem kultury. A! I jeszcze mam pomysl. W drugiej polowie sierpnia jest olimpiada u nas i mozemy spotkac sie np na jakims stadionie. Zapraszam serdecznie. Kto chetny tez niehc sie wpisuje. P.S. Wiem, ze moze nie znacie mnie wsyzscy - z innego foruma przybylam na FH, ale fajnie mi sie tu czyta i tak sie zaczelam udzielac, z pewna taka niesmialoscia. Ale mysle, ze moge, tak sie czuc czescia kolektywu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Lipiec / renia 09.01.04, 12:36 Możesz. Ja Cię znam i udzielam pisemnej rekomendacji. Poprosimy jeszcze opinię od sołtysa, w trzech egzemplarzach, z oryginalną pieczątką ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Lipiec / renia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 12:40 Ale w sprawie opinii itp. informacji udziela Rzecznik Prasowy Sołtysa i to z nim się trzeba kontaktować. Jeśli chodzi o spotkanie, to ja reflektuję. Muszę tylko sprawdzić czy nie mam w sobotę jakiegoś egzaminu na uczelni (ale zajęcia mam na bank, odpuszczę sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Pajac Kujtuji 09.01.04, 13:59 > Jeśli chodzi o spotkanie, to ja reflektuję. Ja na 90 % nie będę mogła przybyć, no chyba że połączę to z jakims wyjazdem służbowym do stolycy, co nie jest wykluczone. Liczcie sie jednak z tym, że jeżeli sie to uda, to powiadomię dosłownie na kilka dni przed. Takie czasy, ze nawet planować długofalowo nie mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
dombir Pajac tak, kujtuji nie! 09.01.04, 14:11 A może by tak w Gliwicach koło Radiostacji, coooo? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 No dobra IP: *.laser.com.pl 09.01.04, 14:31 No dobra wiec LIPIEC, mam nadzieje ze nie zapomnicie o tym i nie rozejdzie sie po kosciach. Ja bede skrupulatnie, tak co miesiac zakladac watek odnosnie spotkania. Mysle ze Warszawa bedzie jednak najlepszym miejscem.Sama jestem z Łodzi wiec tez za blisko nie mam.Jak nam sie spodoba to i Trojmiasto mozemy zwiedzic, do łodzi pojechac.Albo co roku bedziemy sie spotykac w innym miescie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: No dobra 09.01.04, 17:20 a ja jestem i za lutym i za lipcem :) jedno nie wyklucza drugiego. jak ktos chce w lutym to ja jestem chetna. Odpowiedz Link Zgłoś
autobus1313 Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 19:05 myszka_211 napisała: > Bardzo prosze zainteresowanych o zaproponowanie terminu naszego spotkania. > Ja proponuje Warszawe 21.lutego pod Pałacem > Godziny jeszcze do ustalenia. > Obecnosc obowiązkowa. > Potraktujcie sprawe powaznie. > > Pozdrawiam Piecyka :) > > > no prosze. spotkanie w moją osiemnastkę, he Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Spotkanie Forumowiczów 09.01.04, 19:12 autobus1313 napisał: > no prosze. spotkanie w moją osiemnastkę, he Drugie spotkanie planuje się w lipcu. Może masz wtedy imieniny? Daj date to już wiadomo będzie kiedy się mamy spotkać :-) Pozdrawiam i składam przedwczesne życzenia urodzinowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
autobus1313 Re: Spotkanie Forumowiczów 10.01.04, 19:24 westpoint napisała: > autobus1313 napisał: > > no prosze. spotkanie w moją osiemnastkę, he > > Drugie spotkanie planuje się w lipcu. Może masz wtedy imieniny? > Daj date to już wiadomo będzie kiedy się mamy spotkać :-) > > > Pozdrawiam i składam przedwczesne życzenia urodzinowe:-) > Dziękuję bardzo, a imieniny mam 29 czerwca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: Spotkanie Forumowiczów 12.01.04, 11:08 mam zamiar utzrymac ten watek na pierwszej stronie FH az do oczekiwanego lipca. Do spotkania pozostalo juz nie cale 7 miesiecy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Scenariusz spotkania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 11:20 Znajdujemy kawiarenkę internetową, wynajmujemy i forumujemy do rana! Każdy przy swoim stanowisku! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: Scenariusz spotkania! 12.01.04, 11:39 no pomysł poprostu bombeczka :) tylko obawiam się że nawet Stolica nie posiada tak wielkich kawiarenek coby pomieścić ponad 100 Forumowiczów (chyba jest nas tylu?) No ale zawsze można się rozstrzelić po mieście. A tak swoją drogą to już nie mogę się doczekać kiedy Was poznam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Scenariusz spotkania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 11:45 100 to nas raczej nie będzie... :-) Ja też się nie mogę doczekać. Za późno ten lipiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwcia Re: Scenariusz spotkania! IP: *.acn.pl 12.01.04, 12:39 no wlasnie za pozno, zrobmy probe generalna w lutym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Scenariusz spotkania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 12:43 Nie lubię zimy i morozu, ale jestem ZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwcia Re: Scenariusz spotkania! IP: *.acn.pl 12.01.04, 12:50 no to jest nas dwoje, kto jeszcze chetny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dombir Zlot wirtualny 12.01.04, 13:12 A ja się pytam: gdzie są rodzice tych dzieci!? Albo poważniej: czy nie możnaby oprócz planowanego zlotu wpadać częściej o umówionej porze na czata ku czci FH? Np. piąteczek po 22:00 byłby niezłą porą. Kto za? Roboczo proponuję najbliższy piątek (16/1) godz. 22:00 w pokoju dajmy na to TOK FM, bo tam zawsze pusto. Cya! Dombir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Zlot wirtualny IP: 217.206.146.* 12.01.04, 13:13 ja tam nadal jestem za lipcem :-D Pozdr Julka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: Zlot wirtualny IP: *.laser.pl 12.01.04, 13:22 no no proba generalna to calkiem dobry pomysl, tylko zeby nie bylo tak ze polowa nie moze a na spotkaniu bedzie raptem 6 osob, zawsze tak jest potem tlumaczenie : a wiecie pociagi nie jezdza, noge zlamalem, w windzie sie zacielam, pies mi uciekl itp. takze trzeba sie konkretnie okreslic. ja w lutym jak najbardzie4j moge bo juz w styczniu zamykam sesje prawdopodobnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 21:42 Mnie nigdy nie ma w piątek wieczorem! Nie moze byc czwartek??? Odpowiedz Link Zgłoś
dombir Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 23:03 Jak dla mnie to może być kiedykolwiek, chodzi o jakiś uniwersalnie pojmowany wieczór z grubsza wolny. Ale niech będzie ten czwartek. A tak wogóle to ja tu nie decyduję. A tak wogóle to małe zainteresowanie widzę. A tok wogóle to może nawet dobrze - zostane sobie z sugar sam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 23:13 Nie ciesz sie tak,bo nie wiesz, co ja jestem za jedna... juz raz cudem uniknąłes moich kłów:)) buahahaha:D Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy SUGAR!!! 12.01.04, 23:17 Wyślij mi maila niegazetowego, bo Ci Mafii nie wyślę! Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Sorry! 12.01.04, 23:18 Sorry, sorry. Właśnie kurier zapukał. Już mam. Pozdrawiam! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Sorry! 12.01.04, 23:19 Nie drzyj sie po mnie, bo ci juz nigdy na maila nie odpowiem! Odpowiedz Link Zgłoś
dombir Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 23:22 Tere fere ... i tak ci sfisnę te 8000 :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 23:26 wredny jesteś i tyle:( a ja nie popuszczę - nie wiesz jeszcze co sie kryje pod tym słodkim loginem Odpowiedz Link Zgłoś
dombir Re: Zlot wirtualny 12.01.04, 23:29 ... i to jednym jedynym postem :D do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney ughhh 12.01.04, 23:31 No on mnie przecież normalnie DENERWUJE, ten człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 08:56 To jaki jest adres tego chata co mamy sie na nim spotkac w czwartek? Ja juz sie gubie, nie wiem o so chozi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dombir nielogowany Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.brewed.silesianet.pl 13.01.04, 12:44 czat -> pokój TokFM albo: klikasz sobie mysiu w wersji 2.11 poniższy link (ang. link: łączyć; tu w zn.: łącze internetowe, hiperłącze) czat.gazeta.pl/czat/0,0.html a potem szukasz na stronie napisu "TokFM" i skwapliwie klikasz weń przy pomocy myszy z kulką, względnie takiem czerwonem światełkiem, co ma gryzoń pod brzuchem, a już czekasz, co się nowe okno ukaże i nowemi instrukcje cię uraczy. Do zobaczenia i kontent jestem, że się trzecia już osoba okcyją zainteresowała. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 13:31 Dombirku, dziekuje za instrukcyje (spec.tak napisalam) tylko teraz powiedz o ktorej i w jaki dzien bo musze sobie wszystko zaplanowac i do kawiarenki poczłapać :( pozdr. myszka_211 - logowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dombir nielogowany Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.brewed.silesianet.pl 13.01.04, 15:22 Ponoć czwartek 15/1 o 22:00. Tzn. już nie ponoć, skoro musisz człapać do jenternetowej kawopodajni (toć poświęcenie! dla mnie i sugar? przeca my hołota! :) ) TAK WIĘC NIECH WSZYSCY WIEDZĄ, ŻE MITYNG (tak ponoć zapisywa się poprawne spolszczenie owego słóka) FH NA CZACIE ODBYWA SIĘ W PORTALU GAZETA.PL W CZWARTEK 15 STYCZNIA B.R. W POKOJU "TOK FM"! Spocznij. Pozdr - DbrNlg, bo mu się nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 17:07 to i ja zglaszam chec udzialu w czwatrkowym czacie, jesli mnie przyjmiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Spotkanie Forumowiczów IP: 217.206.146.* 13.01.04, 19:35 ja tez wpadne if I may? :-D Pozdr Julka Odpowiedz Link Zgłoś
dombir Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 19:36 Ależ zapraszamy wszystkich! Zasady wstępu oraz numer mojego konta prześlę zainteresowanym na priv :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.topole.waw.pl 13.01.04, 19:47 To i ja was zastraszę swoją obecnością:) nieważne, że w przyszły wtorek mam jeden z najcięższych egzaminów:)najwyżej wejdę na salę i powiem, że nie umiem przez Piecyka Gazowego. Myślę, że spotkam się ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 20:07 Nie przez Piecyka, on niewinny! Z propozycją czatowania na siebie po pokojach wylazł Dombir!;) Odpowiedz Link Zgłoś
fka1 Re: Spotkanie Forumowiczów 13.01.04, 21:09 o to ja tez chetnie wpadne jesli mozna;).... i bede miala to samo usprawiedliwienie ewentalnie na egzaminy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: Spotkanie Forumowiczów 15.01.04, 09:24 Mam taką malusieńką proośbę : czy możemy na tym chacie spotkać się troszku wcześniej tak powiedzmy o 21 ? co wy na to? plisss zgódźcie się proszę proszę <',, ,,>~ Odpowiedz Link Zgłoś
dombir Re: Spotkanie Forumowiczów 15.01.04, 11:21 Mysiuniu, dla ciebie wszystko,a le bądź tak dobra i powiadom resztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 do Dombira 15.01.04, 12:11 Dombirku ale jak mam to zrobic???? powiadomic reszte ale w jaki sposob? na FH? wiesz co napisz do mnie maila i podaj swoj numer gg obgadamy wszystko oki? moj mejl : bwolanin@(wytnij to)laser.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: Spotkanie Forumowiczów IP: *.toya.net.pl 15.01.04, 20:28 No coz nie dam rady o 22 bo kawiarenki zamykane sa wlasnie o 22 :/ coz kiedys ustalimy nowa godzine i bede na pewno. Pozdrawiam myszka_221 Odpowiedz Link Zgłoś