Gość: czyżyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 20:16 Widzieliście tą reklamę :D ? www.youtube.com/watch?v=C3hQwO6MOBY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czy-zyk Re: Parodia reklamy 20.10.09, 12:15 aaa pomyliło mi się i źle napisałam. Chodziło mi o ten link www.sadistic.pl/printview.htm?t=23575&start=0 i to jest zrobione na wzór tej reklamy z TVN ... Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszymalrycy Re: Parodia reklamy 21.10.09, 02:05 no a ten link ktory podalas wczesniej nie jet tez na wzor takiej samej reklamy? bo ja nie kumam gdzie miedzy nimi jest roznica, oprocz lekko innej fabuly?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hangeerrr :D Re: Parodia reklamy IP: *.org.all.de 21.10.09, 15:45 Różnica widoczna ... :) Jedno wykonane profesjonalnie a drugie amatorsko ... ok To jest bardzo fajne . Metoda na głoda :P www.youtube.com/watch?v=ZqeWyO43Rkk Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszymalrycy Re: Parodia reklamy 21.10.09, 23:37 no, choc ja roznicy nie wiedze, to mowisz ze w metrze to amatorka a z koszykiem profeska? bo wg mnie jesli juz sie maja roznic wykonaniem to jest na odwrot Odpowiedz Link Zgłoś
czy-zyk Re: Parodia reklamy 22.10.09, 11:17 O ile dobrze rozumiem to reklama zrobiona dla TVN jest wykonana amatorsko ?? :) hm ... Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszymalrycy Re: Parodia reklamy 26.10.09, 02:22 poszperalem troche i to nie tak jak myslisz, ta reklama z pierwszego linka www.youtube.com/watch?v=C3hQwO6MOBY to orginal wypuszczony przez tvn7, www.sadistic.pl/printview.htm?t=23575&start=0 - to jest amatorskie nasladowanie tego watku, parodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: face-it Re: Parodia reklamy IP: 83.91.86.* 27.10.09, 19:18 Wydaje mi się, że ten jest dużo fajniejszy www.youtube.com/watch?v=ZCupH2KrY1s Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszymalrycy Re: Parodia reklamy 28.10.09, 22:37 Gość portalu: face-it napisał(a): > Wydaje mi się, że ten jest dużo fajniejszy > www.youtube.com/watch?v=ZCupH2KrY1s wg mnie zdecydowanie ciekawsza kreacja tworcza glownego aktora niz w przypadku maniaka w metrze, choc takze bez zwrotow akcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
4misiaka4 Re: Parodia reklamy 23.10.09, 09:43 Nie, ale przyznaje , że fajnie wykonana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crom Re: Parodia reklamy IP: 94.246.163.* 26.10.09, 19:58 zawsze smieszyla mnie nazwa oliwy z oliwek extra virgin w ofercie auchan taka nazwa tez ma miejsce co wiecej usmiechnieta para na etykiecie/mezczyzna z tylu/ rozwiewa moje watpliwosci pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Parodia reklamy IP: 84.243.224.* 03.11.09, 01:48 extra virgin - dobre :) choc wole reklamy tesco, sa jak dla mnie dzis chyba najlepsza seria na rynku a co do reklamowek z maniakiem telewizyjnym, to nie wiem czy wiecie ale wyszla nastepna, chyba wczoraj, obejrzcie sobie skoro tak tu o nich zazarcie dyskutujecie www.youtube.com/watch?v=n_EBlYfBXVspozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Jak nie product placement w serialach IP: *.cable.smsnet.pl 27.10.09, 20:10 to viral ads na forach, bo żeby to chociaż śmieszne było, a da się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flower Re: Jak nie product placement w serialach IP: *.aof.su 04.11.09, 10:40 Zależy co Ciebie śmieszy. Bo mnie np nie śmieszą w ogóle idiotyczne reklamy Playa "sru" a inny to się nimi zachwycają chociaż nie wiem czym. Przyznaje, że filmik w metrze jest cienki ale gdybyś zobaczył kolesia w fontannie w samych slipach to nie wierzę, że nie zacząłbyś się śmiać ;) To kwestia gustu a o gustach się nie decyduje. No ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WTF Re: Parodia reklamy IP: *.org.all.de 05.11.09, 18:53 Dzieci Drogie, czym wy się zachwycacie ...? To sobie obejrzyjcie skoro już taki temat zaczęliście www.youtube.com/watch?v=GoQ8ZADx2R0&feature=response_watch Odpowiedz Link Zgłoś