second_life_of_denay 06.02.04, 06:06 Ze wzgledu na problemy pamieciowe (zawsze wydawalo mi sie, ze mam dobra) musialam zmienic login. Pisze to na wszelki wypadek, zeby nie bylo, ze sie ktos pode mnie podszywa. Pozdrawiam denay (w drugim wcieleniu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstosia Re: Krotkie oswiadczenie ;-) 06.02.04, 20:59 ta od "Akademika...." o ile dobrze kojarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy DENAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.04, 23:34 Denay, to NA PEWNO nie problemy pamięciowe. Poczytaj wątki na Forum o Forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Polecam zwłaszcza wątki Kici7 i Anity28. Odpowiedz Link Zgłoś
second_life_of_denay Re: DENAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.04, 20:11 dzieki za linka piecyku! tez sie zdziwilam, ze nie moge wejsc na swoje konto, bo haslo bylo tak oryginalne :)))), ze nie sposob zapomniec. Jesli ktos kiedys zobaczy gdzies "zwykla" denay to to nie bede ja. Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: DENAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.04, 20:31 Jeśli Ci zależy na tamtym nicku, molestuj adminów: tebe@gazeta.pl lub maas@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: DENAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.04, 21:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=9650974&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
second_life_of_denay Re: DENAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.04, 21:41 Kochany Piecyku jakze ja Cie sie odwdziecze??? istnieje moze juz jakis FanClub Twojej osoby lub cos w tym temacie? ;-))) Pozdr. Denay Odpowiedz Link Zgłoś