kicior99 06.02.04, 13:11 Byly... Oto najlepsza, jeszcze z wczesnych lat 90. Oto wspanialy sposob aby pozbyc sie wlosow swiat kosmetyow POLY wlosy ci rozpierdoli Kto zna ciekawe przerobki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fiona Re: Przerobki reklam IP: *.acn.pl 06.02.04, 19:26 na Wash & go wash-and poszedł (fonetycznie to ładnie gra) Odpowiedz Link Zgłoś
qbej Re: Przerobki reklam 07.02.04, 15:06 he, he tutaj mam tego sporo :) -> qbej.eu.org -> folder, 97.27.XII.03 -> antyreklama.txt Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Super mix 07.02.04, 18:09 "W rocznicę ślubu mąż przygotował kolację. Upaprałam jego koszulę w naprawde wyjątkowym sosie Knorra z kryształowo czystych Alp, i wszystko pachniało tak wiosennie jak pieluszki pampers, a moja skóra nigdy się nie klei i włosy nie szczypią w oczy bo spokoj zapewnia im PZU, kształt dzióbka pozwala dotrzeć do wszystkich zakamarków z siłą lwa, która otworzyła już ponad 600 sklepów w całej Polsce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yabol428 Re: Przerobki reklam IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 07.02.04, 20:02 OMO sumienie ci wybieli, O to chodziło, tak ci powiedzieli. Nowy przyjaciel naczynia pozmywa, W Tampaxach najlepiej się pływa. Slim-Fast najlepiej psom smakuje Always dzieciom najbardziej pasuje Sil skarpetki ci odbarwi I jeszcze tylko... dziękuję ci, Barbie! (z początku lat '90, copyright: zespół Torino) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Przerobki reklam IP: *.ath.spark.net.gr 07.02.04, 23:08 Z dwoma butelkami pod prysznic? Pier..ole! Teraz jest wash_and_go szapmon i odzywka w jednym! Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Reklama pralki Wiatka 08.02.04, 03:04 Rosyjska telewizja - dziennik "Wriemia" dobiega konca i zaczyna sie blok reklamowy. Akcja filmu reklamowego rozgrywa sie nad rzeka. Nad przeg rzeki podcjodzi kobieta, typowa ruska baba w kwiaciastej spodnicy, chustce na glowie itd. Kobieta zabiera sie za pranie. Pierze bielizne w wodzie wypinajac oczywiscie swoje cztery litery. Nagle przejezdza chlop na rowerze. Zobaczyl babe w niejednoznacznej pozycji. Szybko rzucil rower, podbiegl, zadarl spodnice do gory i zabral sie ochoczo do rzeczy. Kobieta podniosla alarm krzyczac: Na pomoszcz, na pomoszcz! Mnie jebut, mnie jebut! W tym momencie wchodzi glos lektora: I budut jebat' poka nie pakupisz awtomaticzeskoj strieralnoj maszyny "Wiatka" :-))) Sorry za moj rosyjski! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaankaa Re: Reklama pralki Wiatka 08.02.04, 08:44 co tam rosyjski, sens jest cudny. Odpowiedz Link Zgłoś