zupa_zaslona Re: Piszemy moskaliki!! 17.06.04, 14:28 może nie jest kto w zachwycie może ktoś mnie opitoli ze też przypadł mi w zaszczycie wpis sześćsetny z bożej woli :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: Piszemy moskaliki!! 17.06.04, 14:44 żeś odwagi dosyć miała chociaż gróźb tu stoi kupa krzyknę w głos "Niechaj nam żyje przesolona nieco Zupa!" Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: Piszemy moskaliki!! 17.06.04, 14:56 idzie lato, czas wakacji i wypocząć każdy musi leć do szefa i bierz urlop pisz moskalik na pracusi! Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: Piszemy moskaliki!! 17.06.04, 15:02 Kto z urolpu nie korzysta I nie czuje jego braku Niechaj przejdzie kroków trzysta Wokół bazy gdzieś w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona Re: Piszemy moskaliki!! 17.06.04, 14:57 jeśli kto mnie zechce winić za sześćsetny wpis nieśmiały niech łapami mnie swoimi klepie w pupcie w noc kupały jak sie komus nie podoba taka kara i chce lepiej to niech boli go wątroba i sam rabin niech go klepie :-))) ups ja teraz wyląduje na kanapie lu69 no a potem spóźni mi sie miesiączka i w ogóle nie myślę co bedzie dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: Piszemy moskaliki!! 17.06.04, 15:05 Kto jest śmiały Niechaj Zupę W noc Kupały Klepnie w pupę Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: Piszemy moskaliki!! 17.06.04, 15:09 Kto się lenić nie chce latem Bo pieniedzy mieć chce wiele Temu będę strasznym katem W chramie bóstwa Melitele Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: Piszemy moskaliki!! 17.06.04, 15:16 Kto chce być dziś biznesmenem Cały dzień pracuje prawie Przykleję go butaprenem W drugiej ławce w głównej nawie Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: Piszemy moskaliki!! 17.06.04, 15:19 Kto jedynki uczniom stawia Wysyła ich na poprawki Ten w pociągu puści pawia W drodze gdzieś, na Skiroławki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 17.06.04, 15:38 Trudno przeczyć że przynęta słonej zupy jest cymesik Mnie z wzruszenia - niech pamięta z kupałą wiąże sedesik Jeśli naszej dzielnej zupie spóźni się teraz miesiączka Sama ku jej kształtnej..dłoni powędruje moja rączka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 17.06.04, 22:58 Droga zupo, jeśli legniesz z lu sześćdziesiąt na kanapie W czasie rannej mszy polegniesz w ciasnej krypcie, w kolegiacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick 600 do zupy :) IP: *.stenaline.com 17.06.04, 15:30 Szśćsetnego napisałaś! nie pozbyłaś się swych kiszek Lecz dyskretnie przekazałaś kiłę, zgromadzeniu mniszek Że też baba wszędzie pierwsza musi być jęzorem mieląc Jak wynika tu z jej wiersza trudno taką zupę przeląc :) Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona do palnicka :) 17.06.04, 15:41 jesli facet w baby sile upatruje swej porazki niech przekreci się w mogile w piekle klecąc nędzne fraszki co to jest przeląc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: do zupki :) IP: *.stenaline.com 17.06.04, 15:43 zupa_zaslona napisała: > co to jest przeląc? ---------- To taki palnickowy nowotwór językowy - przeląc = przestraszyć - kwestia rymu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: do zupki :) IP: *.stenaline.com 17.06.04, 15:49 Jam pod zupki jest urokiem intelektu i jezyka Chociaż idę chwiejnym krokiem w towarzystwie zakonnika Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona Re: do zupki :) 17.06.04, 15:58 o ja glupia! o ja glupia! nie wiedziałam co to przeląc niech mi za to skiśnie zupa idę w diabły nie pierdzieląc :-))) ja dziękuje za uznanie palnikowi i lu69. Jesteście wszyscy superowi. I rossmieszacie mój dzień pracy... ja naprawde zaczynam myślec rymami:-) hi hi trzymajcie sie i piszcie... dociągniemy do tysiąca? Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 17.06.04, 19:25 kto nie czuje dzisiaj rymu do tysiaca dobić nie chce tego niech w świątyniach Rzymu Zeus swym piorunem łechce Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 17.06.04, 19:39 ale ten, kto tylko w pracy moskaliki pisac zdolny niech pozbawion będzie płacy jak chłop w Łodzi małorolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: do zupki :) IP: *.stenaline.com 17.06.04, 19:45 A kto zmierzchem bez wahania kleci moskalików kopy Temu damy do wąchania Kalmelitów bosych stopy Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 17.06.04, 19:47 kto ogląda dzisiaj mecze albo w kuchni myje gary do kościoła niech uciecze może tam nie będzie kary moskalików sztuka bowiem poświęcenia czasu pragnie kto nie pojął, temu powiem "Sczeźniesz bracie w piekle, na dnie" Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 17.06.04, 19:53 jeśli zaraz nie odpowie mi ktoś, ....znaczy pani LU, to w Warszawie, czy w Krakowie prosto z liścia chlasnę mu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: do zupki :) IP: *.stenaline.com 17.06.04, 20:00 Przerwa w meczu - czas dogodny do pisania moskalików Kto tak sądzi - jeśli płodny zazna Szarytek figlików Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 18.06.04, 08:02 Kto w poranek ten deszczowy nie chce pisać, lecz pracuje temu przyrżnąć jest gotowy proboszcz z Kiwit lub mój wujek Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 18.06.04, 08:12 piłkarskiego zaś kibica co szaliku wrzeszczy "gol" niespodzianie trafi w lica przed zachrystią mały troll Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 18.06.04, 08:25 Temu, kto nie fristajluje Komu rymy obce są Niech ministrant w pysk zmaluje pod kościołem, 5 mil stąd Bowiem rymowania sztuka to rzecz jest szlachetna wielce Kto by przeczył guza szuka I go znajdzie, adres: Kielce Rymowane słowa lepsze! Kto nie wierzy, ryzykuje, że mu zaraz w nos przypieprzę! Krzyżem legnie, nie żartuję! Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 18.06.04, 08:58 A kto kłamie swojej żonie nogę złamie w Maratonie kto wyraża się niegodnie temu pękną na mszy spodnie kto dziś z "dupą" swą się spotka zgubi kupon z szóstka w totka A kto bije swoja żonę łbem zaryje ten w ambonę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: do zupki :) IP: *.stenaline.com 18.06.04, 15:44 Kto unika pracy znoju, moskaliki cięgiem kleci Tego wsadzi mnich do gnoju albo spłodzi z takim dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 18.06.04, 18:53 Kto innemu gnojem grozi z mnichem jakowymś "misterium" tego pastor wnet ochłodzi zimną wodą w baptysterium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: do zupki :) IP: *.stenaline.com 18.06.04, 19:28 Nawet gdyby w baptysterium pastor chłodził wodą kogo To przeżyje klimakterium razem z misjonarzem z Togo Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 19.06.04, 08:35 Klimakterium kto uparcie smie wyszydzac choc materii Tej nieswiadom - lwom na zzarcie rzucon przez popa z Nigerii (gdzie sa moje polskie znaki?!?!?!?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: do zupki :) IP: *.stenaline.com 19.06.04, 18:34 Klimakterium kto zaś swoim imponować chce na forum Tego mszalnym winem spoim tuż przy tabernakulum Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 19.06.04, 20:21 Klimakterium kto przypisal Pani mlodej na tym forum tego dotknie zespol Zwisa at secula seculorum Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: do zupki :) 19.06.04, 20:30 Klimakterium kto nie ceni I uparcie je wyszydza, Temu japę w ciapę zmieni Wściekły proboszcz z Lubowidza. Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: do zupki :) 19.06.04, 21:31 Kto nie zmieni wnet tematu Z klimakterium na mniej głupi tego oddam w ręce bratu niech mu skórę dobrze złupi :) Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona zmiana tematu 20.06.04, 00:01 kto twierdzi ze przekwiatanie lepsze jest niz pokwitanie Ten opryszczki wnet dostanie Pod Synajem na polanie he he żartowałam, a teraz zmienie temat naprawde na bardziej głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona flirt wakacyjny_temat z kosmo 20.06.04, 00:04 jak się raczy zdarzyć tacie zdradzić mamę w górskiej chacie niech mu wejdzie pająk w gacie w kanoników kolegiacie jak się mamie zdarzy latem na mazurach zdradzić tatę niech ją wybatoży batem Mściwy pastor pod ornatem Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: flirt wakacyjny_temat z kosmo 20.06.04, 00:34 Letniej zdrady kto nie ceni I ją karać chce okrutnie, Temu na plebanii, w sieni, Ksiądz wikariusz kuśkę utnie. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: flirt wakacyjny_temat z kosmo 20.06.04, 00:38 Kto mi powie, że flirt mały Nie jest zdrowy i wskazany, Temu wbije gwóźdź w migdały Alumn, ciut zdenerwowany. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: flirt wakacyjny_temat z kosmo 20.06.04, 00:44 Temu, kto o monogamii Powie, że to samo zdrowie, Zakonnica nożyczkami Wytnie małą dziurkę w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: flirt wakacyjny_temat z kosmo 20.06.04, 00:53 Gdy ktoś łże, że flirt - grzech duży, I w to łgarstwo już sam wierzy, Zakonnica tak się wkurzy Że tę dziurkę mu poszerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: flirt wakacyjny_temat z kosmo 20.06.04, 01:02 Gdy ktoś gani flirt uparcie, (Mimo w głowie sporej dziurki), Siostra ma na takich drani Sposób – sól i pieprz z dwururki. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: flirt wakacyjny_temat z kosmo 20.06.04, 01:07 Gdy ktoś mimo soli w zadku Dalej coś o grzechu wrzeszczy, Siostra – niby tak z przypadku – Walnie w ziobro, aż zatrzeszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: flirt wakacyjny_temat z kosmo 20.06.04, 01:17 Gdy ktoś mimo tego ziobra Wciąż upiera się przy grzechu, Siostra mu pokaże bobra – To pozbawi go oddechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: flirt wakacyjny_temat z kosmo IP: *.stenaline.com 20.06.04, 17:40 Jeśli siostra mknie pod chmurkę żeby upust dać swej chuci To jej pop zaszyje dziurkę co gromnicę wnet zasmuci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Idzie LATO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 20:53 Wlasnie zaczyna sie astronomiczne lato: Jesli z latem, Przyjacielu, nie nawiazesz Ty dialogu, w Twoim zyciu jest brak celu, studiuj strofy Dekalogu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Idzie LATO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:42 Jesli nie w smak Tobie letnie: krotkie noce, dlugie dzionki, kat Ci leb na rynku zetnie, przedtem zmowisz trzy koronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu69lu Re: Idzie LATO!!! IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 20.06.04, 22:27 Kto na lato patrzy smutnie W cień ucieka ze swym ciałkiem Łeb mu małodobry utnie Jako organ zbędny całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Idzie LATO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:11 Jesli powiesz: lato zadna jest atrakcja dla Lechitow, wkrotce zbiry Cie dopadna na dziedzincu Karmelitow. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona Re: Idzie LATO!!! 20.06.04, 23:11 kto na plażę wyjdzie blady pupą bladą tam zamacha tego arab calkiem śniady weźmie w dyby do Allacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Idzie LATO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 23:25 Jesli uciec chcesz od lata, wyjezdzajac do Australii, nie wybawia Cie z rak kata litanie Siostry Rozalii. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona do lu69:-) 21.06.04, 09:51 Jak się zechcesz bezwstydnico Dziś opalać bez stanika Niech pokryje Cię spódnicą Sama Święta Weronika A jak nie ogolisz nogi Nie wydepilujesz pachy To Antoni bardzo srogi wyśle przykre Ci zapachy Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 do Zupy Zasłonej 21.06.04, 15:07 Gdy na plaży stringi włożysz Wabiąc cudzych mężów wzrok Niech Cię proboszcz wybatoży Tam gdzie krypty zimnej mrok jeśli zaś ci baty miłe (różne bowiem gusta są) złapiesz jakąś wstrętna kiłę i nie będziesz wiedzieć skąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Idzie LATO!!! IP: *.stenaline.com 21.06.04, 11:53 Kto na lato zbyt deszczowe chce narzekać głupkowato Temu sprawnie zetnie głowę inkwizytor, swą łopatą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Idzie LATO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:35 Ponizej slowa "Siostra" i "Brat" nalezy rozumiec absolutnie abstrakcyjnie: Jesli latem, droga Siostro, nie opalisz swego biustu, Bog ukarze Ciebie ostro: - nie uzyskasz Ty odpustu! Jesli latem, drogi Bracie, Twa tezyzna nie urosnie, skonczysz w ciemnej kazamacie w Kolegiacie, w miescie Krosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: Idzie LATO!!! 21.06.04, 14:58 Kto by letnich bał się deszczy Na pogodę ciągle gderał Temu ześle armię kleszczy z Forum-Humorum generał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Idzie LATO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 18:47 Komu lato zimne zda się choć upaly nieslychane Ten przez tęgą siostrę Stasię zgniecion, ma już przechlapane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Idzie LATO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 08:23 Jesli lata nie poswiecisz aby blizej zyc natury, srogi sobie bicz ukrecisz: Inkwizycji stos, tortury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Idzie LATO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 16:08 Jeśli wciągnie cię natura a konkretnie, to jej lono Sroga czeka cię tortura w lożu, z siostrą przelożoną Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 22.06.04, 07:03 Kto powiada nam,że latem można tylko się wynudzić, tego,bardzo grubym batem, ksiądz wikary będzie budzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar W sprawie moskalika nr 666 :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 14:21 Moskalika kto tu wpisze z liczbą bestii calkiem śmialo Temu szatan - z jego kiszek - zrobi flaki w Boże Cialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: W sprawie moskalika nr 666 :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:07 A zaś temu, kto popelni wpis z trzema szóstkami Jezuita w czasie pelni każe parzyć się z kozami Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: W sprawie moskalika nr 666 :) 03.07.04, 22:46 Kto mi powie, że trzy szóstki Nie są liczbą piękna, śliczną, Tego wnet pozbawi trzustki Opat z braci bracią liczna. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: W sprawie moskalika nr 666 :) 03.07.04, 22:47 Kto mi powie o szatanie Że nie jest to gościu spoko, Temu ten, co w Watykanie, Wbije długą drzazgę w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: W sprawie moskalika nr 666 :) 03.07.04, 22:47 Kto powie, że gość z rogami Jest niemiły oraz brzydki, Pogonią go kropidłami Ostre zakonne kobitki. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: W sprawie moskalika nr 666 :) 03.07.04, 22:47 Gdy kto powie: sataniści Są ponurzy i złośliwi, Z R. Maryja aktywiści Dadzą w łeb mu, aż się zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: W sprawie moskalika nr 666 :) 03.07.04, 22:48 Kto mi powie: w trzy szósteczki Wstrzelić się nie warto było, Temu maryjne cnoteczki Namiętnie obiją ryło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: W sprawie moskalika nr 666 :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 14:33 murza.chatus to bluźnierca kto zaprzeczyć tu próbuje Tego wlasny proboszcz - zdzierca wsadzi na kleryków ... kolana Odpowiedz Link Zgłoś
varg 666!!! the number of the Beast!!! 06.07.04, 19:00 tego, kto rzekł, że są trzy szóstki znakiem Bestii lata całe, zdusi przy pomocy chustki opat za konfesjonałem Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: W sprawie moskalika nr 666 :) 08.07.04, 13:01 Kto bluźniercy tu nie ceni I go chciałby nazwać zbójem, Temu pysk w mielonkę zmieni Ksiądz, na odlew waląc... kolanem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gizunia1 Re: Piszemy moskaliki!! 10.07.04, 01:42 Który z polityków twierdzi, Że do kieszeni nie bierze Z dala ta wypowieź smierdzi Aż mam chęć przywalić szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 16.07.04, 11:57 Kto powiada,że prof.Belka gospodarki to zbawienie, tego kara spotka wielka: ksiądz go kopnie w przyrodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Piszemy moskaliki!! 16.07.04, 15:43 Kto wyciera gębę Belką I nie kocha Belki szczerze, Biskup go poddusi szelką I doń niecnie się dobierze. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 17.07.04, 06:23 Kto powiada,że komuchy rządzić Polską też potrafią, tego ksiądz wikary/głuchy/ w gębę zdzieli pod parafią. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: Piszemy moskaliki!! 17.07.04, 06:59 Kto śmie glosić zem jest brzydka że uroku mi brakuje tego arsenikiem struję i go wezmą hen karytką Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Piszemy moskaliki!! 19.07.04, 08:30 Kto komuszka nie pokocha, Do piersi go nie przytuli, Ten dostanie z piąchy w nocha Od Urszulanki-brzyduli. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Piszemy moskaliki!! 19.07.04, 14:33 Kto mi powie, że komuszek Nie jest wart naszej miłości, Temu Ojciec Tadeuszek Srogo przyładuje w złości. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Piszemy moskaliki!! 19.07.04, 14:49 Kto nie ceni postkomuny I na rządy jej wybrzydza, Będzie miał głosowe struny Wyrżnięte przez Ojca Rydza. Odpowiedz Link Zgłoś
zeuropeizowany Re: Piszemy moskaliki!! 19.07.04, 15:21 Kto komuchów cnoty głosi Oraz rządy ich popiera, Tego fest się potarmosi Z rozkazu Ojca Millera! Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Piszemy moskaliki!! 20.07.04, 09:04 Jeśli powie mi tu który Że nie kocha postkomusia, Ten się koło Jasnej Góry Za karę w spodnie posiusia. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Piszemy moskaliki!! 20.07.04, 09:54 Kto zaprzeczyć się ośmieli Że postkomuch fajny gość, Pod kościołem, przy niedzieli, od księdza dostanie w kość. Odpowiedz Link Zgłoś
padalec52 Re: Piszemy moskaliki!! 20.07.04, 11:26 Kto powie, że postkomuszek Gadać po ludzku potrafi, Strzelę mu z kopyta w brzuszek Na dziedzińcu przy parafii Odpowiedz Link Zgłoś
lu69 Re: Piszemy moskaliki!! 20.07.04, 13:58 Kogo śmieszy, że Padalec ma kopyto (wbrew naturze) tego poświęcony walec zmiażdży przy kościelnym murze Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy moskaliki!! 20.07.04, 14:33 Kogo zaś nie śmieszy wcale Że Padalec ma kopyto, Wbije w czaszkę trzy bretnale Śląski ksiądz mu, aż zazgrzyto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 20.07.04, 16:08 Że Padalec ma kopyto dziwić nas nie musi wcale Dziwić może czemuż biskup szepcze doń "mój ty pedale" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:18 witam. rozbawiliście mnie nazwą moskaliki, bo codziennie w pracy widzę "moskaliki" w postaci śledzia:)))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:27 A kto sledzia z moskalikiem dzis pomylil w dzien upalny, tego ... "przydusi" szalikiem organista parafialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 21.07.04, 01:20 Że moskalik śledziem tylko kto by twierdził na pewniaka Tego w oko trafi szpilką ksiądz Teofil - zabijaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Zmierzamy do postu 700!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:13 Post siedemset, Twoim zdaniem, nie zostanie wnet zdobyty? Tegim Cie uraczym laniem na Odpuscie Swietej Zyty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Zmierzamy do postu 700!!! IP: *.stenaline.com 21.07.04, 01:23 Że zostanie wnet wpisany - kto zaprzeczyć tutaj zechce Tego Paetz, już wszystkim znany, przyrodzeniem w zad połechce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlowe_ Re: Zmierzamy do postu 700!!! IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 21.07.04, 07:51 Poczekajcie jeszcze chwile siedemsetka wnet zdobyta czuwa nad tem premier Miller no i kumple od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlowe_ Re: Zmierzamy do postu 700!!! IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 21.07.04, 07:56 a kto powie ze nasz Lesiu złym chlopakiem jest i basta temu proboszcz pod kosciołem gębe stułą wnet wychlasta. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 21.07.04, 10:09 Kto dokona tutaj wpisu na siódemkę i dwa zera tego,dla swego kaprysu ksiądz-osiłek sponiewiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlowe_ Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 21.07.04, 10:23 napisz moskalika prosze z okrąglutkim tym numerem to cię twój przyjaciel Judasz za srebrników sprzeda siedem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlowe_ Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 21.07.04, 11:24 jesli jestes taki twardziel i ta klątwa cie nie rusza bedziesz miał podciętą gardziel zadba o to Siostra Róża Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy moskaliki!! 21.07.04, 13:14 Kto mi powie, że się boi Siódemki z dwoma zerami, Temu ostro skórę złoi Przełożona (wraz z siostrami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlowe_ Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 21.07.04, 13:21 a kto powie ze ta cyfra nie przeraza go ni ząb temu z dupy zrobi gofra ksiądz Ambroży-chłop jak dąb. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy moskaliki!! 21.07.04, 13:32 Kto zaś powie mi ze strachem Że mieć nie chce gofra w dupie, Temu za jednym zamachem Oba oczka ksiądz wyłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! 700!!! IP: *.stenaline.com 21.07.04, 16:26 Siedemsetka - jubileusz kto zaprzeczy tu głupawo Zazna mąk jak Galileusz z rąk biskupa - takie prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! 700!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 16:56 Kto siedemset dzis uwaza za szczyt naszych mozliwosci, temu Swieta Inkwizycja porachuje wszystkie kosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! 700!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 17:07 lapsus, oto korekta: Kto siedemset dzis uwaza za szczyt naszych mozliwosci, temu ksiadz w cieniu oltarza porachuje wszystkie kosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Pamietajcie o ogrodach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:33 Kto zapomnial o ogrodach i pomylil z marchwia groch, bedzie ciezko zdychal w wrzodach - nie pomoze Swiety Roch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:59 Kto ogrodu czar swawoli na zgielk miasta zmienic chce, temu zdrowo przyfasoli Aniol Stroz od abc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.stenaline.com 21.07.04, 22:44 Kto zaś nie chce kosić trawy - o ogrodzie nie pamięta Tego proboszcz - ten z Tylawy potraktuje jak dziewczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
w.drabczyk Re: Pamietajcie o ogrodach! 22.07.04, 09:09 Kto technike bałwochwali i natury nie sznuje temu biskup w ryj przywali i docisnie swoim...kolanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.stenaline.com 22.07.04, 10:03 Kto zaś wszystkie by ogrody chciał betonem twardym zalać Tego stary pop (bez brody) zacznie świecą...bić po głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlowe_ Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 22.07.04, 11:59 A to powie ze ogrody kupa zielska i nic więcej temu rabin z długą brodą powyrywa obie ręce Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Pamietajcie o ogrodach! 22.07.04, 15:13 Temu, kto żelastwo kocha I je od natury woli, Młoda zakonnica Zocha Kropidełkiem przydzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Pamietajcie o ogrodach! 22.07.04, 15:17 Kto w imię nowoczesności Chętnie lasy wykarczuje, Temu pustelnik (co pości) Obetnie obydwa nosy. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Pamietajcie o ogrodach! 22.07.04, 15:22 Kogo zaś dziwi okrutnie Liczba nosów u hultaja, Temu gdański prałat utnie Brzytwą wszystkie cztery uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.stenaline.com 23.07.04, 08:41 Liczbą uszu kto zdumiony u hultaja rzeczonego Będzie...nosem batożony przez samego Gocłowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.stenaline.com 24.07.04, 09:52 Kto przedkładałby tu bruki Nad ogrodu bujne łono Tego wnet rozdziobią kruki W św. Janie, pod amboną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 10:37 Kto - o zgrozo - dzis pomyli klos pszenicy z klosem zyta, tego zdrowo sponiewiera szczerze wsciekla Swieta Zyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 10:46 lapsus; oto korekta: Kto pomyli - co za era! - klos pszenicy z klosem zyta, tego zdrowo sponiewiera szczerze wsciekla Swieta Zyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:06 Kto nieszczesny zas pomyli drzewo debu z drzewem buk, tego juz w nastepnej chwili, gromem trafi Swiety Bog! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 18:09 Jesli grab pomylisz z debem, wpierw napiwszy sie anyzu, nie ucieszy sie Twym bledem Swiety Franciszek z Asyzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 19:52 Kto - o zgrozo - nie odroznial lisci miety od lopianu, w ciezkiej zbroi bedzie ganial dookola Watykanu! Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Pamietajcie o ogrodach! 24.07.04, 21:47 Nie dostrzega kto różnicy Między żytem a żytniówką, Oberwie od zakonnicy Napoczętą półlitrówką. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Pamietajcie o ogrodach! 24.07.04, 21:52 Komu czysta, świeża woda Z czystą myli się gorzałą, Proboszcz ręki mu nie poda A wikary palnie pałą. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Pamietajcie o ogrodach! 24.07.04, 22:09 Komu zaś żubr białowieski Tylko z piwkiem się kojarzy, Temu sam gazda niebieski Zlikwiduje uśmiech z twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 01:05 Kto zas sliwke z mego drzewa z sliwowica utozsami, tego zetna tak jak trzeba wszyscy krajowi immami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.stenaline.com 25.07.04, 07:08 Jeśli sądzisz tu, że z chmielu produkuje się kiełbasę Wkrótce drogi przyjacielu z Paetza spotkasz się ...kolanem Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Pamietajcie o ogrodach! 25.07.04, 11:55 A kto zaś na widok jabłka Zaraz myśli o jabcoku, Temu podkościelna babka Przyfanzoli w łeb w amoku. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Pamietajcie o ogrodach! 25.07.04, 12:03 Kto, gdy myśli o wisience, Już się ślini do wiśniówki, Pod klasztorem mu przykręcę Śrubką łeb do półlitrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Pamietajcie o ogrodach! 25.07.04, 12:08 Kto zaś, gdy słyszy o chlebie, Zaraz spożył by chleb w płynie, Temu wnet proboszcz przy...wali Butelką po mszalnym winie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Przystanek W. 25.07.04, 12:19 Kto powie, że Owsiak młodzież Demoralizuje nam, Temu zdemoluje odzież Didżej z telewizji Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Przystanek W. 25.07.04, 12:20 A kto powie mi, że Jurek Instynkty podłe rozwija, W otwór wsadzi mu ogórek Słuchaczka Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Przystanek W. 25.07.04, 12:21 Kto powie, że R. Maryja J. Owsiaka nie promuje, Sam Oj. Rydzyk weźmie kija I mu zdrowo przyładuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Przystanek W. 25.07.04, 12:22 A kto powie, że Woodstock’u Nie powinien poprzeć kler, Wygryzie mu dziurę w boku Zakonnik CSsR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:26 Gdy czerwona jarzebine zas pomylisz z jarzebiakiem, tuz po smierci spotkasz sie z ksiedzem Piotrem Wawrzyniakiem. (Ks. P. Wawrzyniak (1849-1910) dzialacz spoleczny i gospodarczy w Poznanskiem; czlowiek gwaltownego charakteru i postury boksera wagi ciezkiej.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pamietajcie o ogrodach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:35 jest lapsus; oto korekta: Gdy czerwona jarzebine zas pomylisz z jarzebiakiem, zanalizuj swoja wine z ksiedzem Piotrem Wawrzyniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Grecja antyczna 25.07.04, 16:42 Kto powiedzial Archimedes Prysznic bral, a nie kapiele, Temu leb wetkniemy w sedes Na plebanii ( przy kosciele). Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Grecja antyczna 25.07.04, 17:44 Kto powiedzial Hipokrates To byl znachor i konowal, Temu w dziub wetkniemy szmate W Tyncu ( tuz obok Krakowa). Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Grecja antyczna 25.07.04, 17:45 Kto powiedzial Sokratesa Zona zmogla, nie cykuta, Z tego zrobim sztuke miesa Nie pomoze mu pokuta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja antyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:48 Gdy zaprzeczysz, ze z Hellady nasze Ego sie wywodzi, da Ci po lbie bez zenady sam naczelny Rabin Lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Bankowcy górą!!! 25.07.04, 22:53 Kto powie, że praca w banku Umysłu nie wyjaławia, Tego przeklnie o poranku Święty Iwan z Borysławia. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Bankowcy górą!!! 25.07.04, 22:54 Kto mi powie o bankowcu Że godny miana człowieka, Pod kaplicą go w Sosnowcu Nieprzyjemna klątwa czeka Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Bankowcy górą!!! 25.07.04, 22:54 A kto powie, że bankowiec To gościu w umyśle mocny, Rozdepcze go stado owiec Plus baranek wielkanocny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Bankowcy górą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:37 Kto bankowca nie szanuje, ktory moja kase chroni, tego ciezko znokautuje (Padewski) Swiety Antoni! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Grecja antyczna 25.07.04, 23:26 Kto by sadzil, ze Termofor To bohater jest antyczny Ten zasluzyl na chloroform Twierdzi kodeks kanoniczny Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Grecja antyczna 25.07.04, 23:27 Kto powiedzial, ze Morfinka To dziewczyna Morfeuszka Temu wlejem w gardlo winka w obecnosci dusz-pastuszka Szwajcarka Zamorska - Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Grecja antyczna 25.07.04, 23:30 Kto zaprzeczy, ze imc Tales Byl uczonym co sie zowie Temu w oko wsadze palec Przed oltarzem w Czestochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja antyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 01:14 Jesli nie wiesz co orzeka Pitagorasa twierdzenie, aresztuje Cie Bezpieka w samo Boze Narodzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja antyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 01:33 Jesli zas tezy Platona nie musnely Twojej glowki, grozi Ci atak pytona z mocnym wsparciem Bozej krowki! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Grecja antyczna 26.07.04, 09:01 Kto mi powie ze Homera Tylko sobie wymyslono, Temu zakon podoskwiera Razem z matka przelozona Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Pamietajcie o ogrodach! 29.04.05, 18:17 No, w ostatniej linijce to ja bym widziala nieco inny rym...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 26.07.04, 00:30 Twierdzącego - nie lichwiarzem każdy znany nam bankowiec. W maryjackim pod ołtarzem wnet stratuje stado owiec. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy moskaliki!! 26.07.04, 08:49 Jeśli o ludzkie bankowca Ktoś uczucia podejrzewa, Zrzuci ksiądz go ze śmigłowca Prosto na iglaste drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Piszemy moskaliki!! 26.07.04, 09:00 Kto w bankowca wierzy slowo ze ze sejf jest zupelnie pusty tego poslem z gola...glowa sprzedawac ludziom odpusty Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 26.07.04, 11:09 Kto nam powie że Hellada to był bardzo piękny kraj, tego ksiądz wpierw wyspowiada, poczym zaś pozbawi...uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Post (750 = 3/4 x 1000) zaliczony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:22 A kto przespal gdy wybilo siedemdziesiat piec dziesiatek, temu zdemoluje rylo w Wielki Czwartek wzglednie Piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Post (750 = 3/4 x 1000) zaliczony !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 14:39 Jak na post wienczcy jubileusz wypadlo troche brutalnie. Oto wersje alternatywne: A kto przespal gdy wybilo siedemdziesiat piec dziesiatek, w leb se strzeli, ze az milo w Wielki Czwartek wzglednie Piatek. A kto przespal gdy wybilo siedemdziesiat piec dziesiatek, bedzie zarazony kila w Wielki Czwartek wzglednie Piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Post (750 = 3/4 x 1000) zaliczony !!! IP: *.stenaline.com 26.07.04, 15:41 Kto zaprzeczy: "do tysiąca pozostała jeno ćwiartka !" Tego wściekły pop pokąsa potem zblednie on jak kartka Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Post (750 = 3/4 x 1000) zaliczony !!! 27.07.04, 06:14 Kto zaprzeczy ze moskalik jak ebola sie rozmnaza temu mocno scisne szalik i przywiaze do oltarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Grecja Antyczna c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 09:35 Kto by zas podwazyl sens hartu ducha w stylu Sparty, tego dzis ominie kes placka z pieca Swietej Marty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 09:38 raczej powinno byc: Kto by zas podwazyl sens hartu ciala w stylu Sparty, tego dzis ominie kes placka z pieca Swietej Marty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 09:53 Kto pokpiwa z greckich bogow mowiac o nich bez atencji, na czczo polknie sto hot-dogow w Babtysterium we Florencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 10:35 Kto atenska demokracje rowna z ta w kraju Lechitow, straci nagle ... wentylacje na dziedzincu Karmelitow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.stenaline.com 27.07.04, 10:49 Kto Ksantypę adoruje sądząc, że to święta pani Temu mordę Biblią skuje ksiądz kanonik na plebanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 10:52 Kto zas w Afrodycie boskiej idealu nie dowidzi, tego przegna z ziemi polskiej rozgniewany Swiety Idzi. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Grecja Antyczna c.d. 27.07.04, 10:52 Kto o abc mi powie Że mu obce są errata, Nie pogłaszcze go po głowie Ksiądz, lecz raczej weźmie bata. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Grecja Antyczna c.d. 27.07.04, 11:02 Kto ateńska demokrację Niż sarmackie „veto” woli, W gardło wepchnie mu kolację Ksiądz, w ramach księżej swawoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.stenaline.com 27.07.04, 11:24 Kto ateńską demokrację Niż sarmackie „veto” woli, W dupę - mając świętą rację - Ksiądz mu wepchnie róg bawoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:03 A kto errat nie stosuje, swoich bledow nie poprawia, tego ekskomunikuje Biskup Paetz, co seksem zbawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:25 Kto antyczne zas igrzyska z tymi w sierpniu rownac raczy, przyjdzie kryska na Matyska - Bog mu tego nie wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Grecja Antyczna c.d. 27.07.04, 11:36 Kto zaś nową olimpiadę Od antycznych igrzysk woli, Z pyska zrobi marmoladę Pop mu, i nasypie soli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.stenaline.com 27.07.04, 11:59 Kto igrzyska innym wtrynia sam się racząc świeżym chlebem Temu utnie łeb Marynia - zakonnica, przed pogrzebem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.stenaline.com 27.07.04, 12:26 Kto w Atenach bez olśnienia przemierzałby cud ulice Tego jędrna siostra Ksenia zamorduje własnym cycem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 14:00 A kto Dionizosa wzorem mocno naduzyje wina, tego otoczy nadzorem Swieta Siostra Faustyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.stenaline.com 27.07.04, 16:03 Ten zaś kto by z Maratonu chciał taksówką zakpić srodze Bity będzie bez pardonu przez trzech popów - ku przestrodze. Odpowiedz Link Zgłoś
sajkovski Re: Grecja Antyczna c.d. 27.07.04, 18:06 Gdy ktoć chciałby z Heraklesa Zrobić gościa od maczugi Będzie musiał, przebrany za fraglesa Służyć do mszy przez czas długi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:53 Kto w Atlasa sile zwatpi, ktory niebo dzielnie dzwiga, tego kondycje nadwatli Ojciec Rydzyk - stary wyga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.stenaline.com 27.07.04, 22:09 Kogo razi Afrodyty wdzięków licznych bujny kwiat Ten w kościele św. Zyty pozna co potrafi kat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.stenaline.com 27.07.04, 22:59 Przeczącemu: "Grek antyczny sprośny z owiec miał pożytek", Wleję ocet balsamiczny w dupę, rano u Wizytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.stenaline.com 27.07.04, 23:36 Sokratesa, kto nie ceni samobójcę w nim znajduje Tego do krainy cieni wyślą czterej księdza wuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Grecja Antyczna c.d. IP: *.stenaline.com 27.07.04, 23:40 Kto Platona za kołtuna chce uważać niezachwianie Temu nabiał zeżre kuna za świątynią w Kazachstanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick POST 777 IP: *.stenaline.com 27.07.04, 23:46 Trzy siódemki to nie szóstki brak tu diablej konotacji Kto nie widzi - raka trzustki dozna, krom obrazu adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:08 "Atlandyda jest iluzja" - kto tak stwierdzi nieciekawie, z przykra spotka sie konkluzja w Watykanu glownej nawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:14 oczywiscie errata (nie mylic z Erato - opiekunka uroczystosci weselnych i poezji milosnej): "Atlantyda jest iluzja" - kto tak stwierdzi nieciekawie, z przykra spotka sie konkluzja w Watykanu glownej nawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Grecja Antyczna IP: *.stenaline.com 28.07.04, 22:41 Kto by twierdził, że abc nie próbuje mnożyć bytów Temu Paetz założy kiecę za kościołem karmelitów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:44 Kto sie pytal madrej Pytii jak ma wygrac w totolotka, temu numer niezly wytnie z parafii mojej dewotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:54 A kto twierdzi, ze abc sie na Parnas slabo wspina, na tego sie dzis rozsierdzi z Betlejem Swieta Rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:19 Kto zas z zdradliwa Apate noca ciemne spiski knuje, temu odksztalca facjate w kolegiacie cztery zboje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Grecja Antyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:45 Moskalikow kto pisanie z Syzyfowym trudem rowna, temu da solidne lanie Siostra Marta, jak kwiat cudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Księże rozrywki IP: *.stenaline.com 30.07.04, 00:07 Kto by przeczył, że maybachem przewielebny Rydzyk hasa Temu ciężkim worem z piachem kleryk urwie dziś kutasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Księże rozrywki IP: *.stenaline.com 30.07.04, 00:09 Kto nie dostrzegł w prałacinie amatora ministrantów Tego pop przetrąci w gminie przy użyciu dwóch trabantów Odpowiedz Link Zgłoś
vegeanceunlimited Re: Księże rozrywki 30.07.04, 02:32 kogo nie obchodzi wcale kraj wchłonięty przez dewiantów temu pięty tak osmalę aż nabawi się dyszkantu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Księże rozrywki IP: *.stenaline.com 30.07.04, 10:21 Kto proboszcza by z Tylawy Uznał za równego chłopa Ten na środku głównej nawy W nabiał wnet zarobi kopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw.Franciszek Re: Księże rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:56 A kto zas nie lubi kleru W klamstwa "Metra" slepo wierzy Tego zrzuci dzis z roweru Rozgniewany Swiety Jerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlowe_ Re: Księże rozrywki IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 30.07.04, 11:35 kto zaś powie-ksiądz tez człowiek poużywac musi sobie temu gniewny rabin Icek pozatyka gwoździe w torbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Księże rozrywki IP: *.stenaline.com 01.08.04, 10:43 Kto zdziwiony generała paulinów jest kaucyją Temu rozum zwróci pała, bejsbolowa pod Maryją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Księże rozrywki IP: *.stenaline.com 20.08.04, 10:11 Kto by twierdził, że to gnidy Jankowskiego chcą dziś straty Tego prałat od Brygidy cmoknie w usta, ch... garbaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Zmierzamy do postu 800! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 16:30 Tylko dziesiec do osiemset, a kto mi w to nie uwierzy, temu w tylek tysiac piecset batow zesle Swiety Jerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: Piszemy moskaliki!! 30.07.04, 17:02 Kto se myśli, że deszcz leje, By mu wszystkie śmieci zmyć, Temu święci dobrodzieje Na cmentarzu karzą żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 08:43 A kto sadzi, ze wichura jego trawnik dzis oczysci, ostal mu sie kawal sznura wzglednie swieci egzorcysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 09:32 Kto zas sadzi, ze powodzi woda obmyje kafelki, temu kregoslup uszkodzi oburzony Albert Wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 09:56 Kto tornado z odkurzeczem - o niemadry - utozsami, tego walna pogrzebaczm czterej pobozni immami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc tylko 5 do 800! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 10:06 Gdy nie wierzysz, ze piec postow do osiemset pozostalo, Bog pozbawi Cie zarostu (tu i owdzie) w Boze Cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Cała prawda o UE 31.07.04, 12:59 Kto mi powie, że w Europie płynie życie jak po maśle Tego Święty Roch zakopie Pod kościołem w Jaśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Cała prawda o UE IP: *.stenaline.com 31.07.04, 14:15 Kto zaś Polskę za wzór stawia do zachwytów wszystkich zmusza Będzie zjadał swego pawia w nawie Judy - Tadeusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Cała prawda o UE IP: *.stenaline.com 31.07.04, 14:17 Że Europa nie jest rajem Kto zaprzeczy bezrozumnie Tego razem z gęsim jajem prałat dziś umieści w trumnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Cała prawda o UE IP: *.stenaline.com 31.07.04, 14:19 Kto zaprzeczy - 8 stówek ma na koncie skromny Palnick Temu jutro Glemp - półgłowek wytnie brzytwą lewy jajnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Cała prawda o UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 14:15 A kto wierzy, ze z Brukseli splynie do nas duza kasa, to dostanie, przy niedzieli, srogie lanie od Prymasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc 800!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 14:24 Jest osiemset(!); kto zas wierzy ze to jest robota czarta, z calej sily go uderzy oburzona Siostra Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: 800!!! IP: *.stenaline.com 31.07.04, 14:34 Re: Cała prawda o UE Autor: Gość: Palnick IP: *.stenaline.com Data: 31.07.2004 14:19 Kto zaprzeczy - 8 stówek ma na koncie skromny Palnick Temu jutro Glemp - półgłowek wytnie brzytwą lewy jajnik ----------------- Kto by jednak uzurpował sobie moje 8 stówek Temu będzie amputował prawy jajnik ten półgłówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: 800!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 20:36 Kto skromnego zas Palnicka chce pozbawic osmiu stow, wkrotce stwierdzi brak jajnika, co go utnie Biskup ow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Cała prawda o UE. IP: *.stenaline.com 31.07.04, 20:52 Kto zaś myliłby z brukselką gród stołeczny wszystkim znany Tego wnet udusi szelką rabin, ślicznie obrzezany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Cała prawda o UE. IP: *.stenaline.com 01.08.04, 10:39 Kto by szydził z do Europy naszych posłów znamienitych Tego na orbitę wniosą, kopy paulinów lekko spitych Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana łudstok!!! 31.07.04, 21:49 Kto mi powie o Woodstocku Że to wioska w Ameryce, Tego pod kaplicą, z boku, Zgwałcą wściekłe zakonnice. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: łudstok!!! 31.07.04, 21:50 Kto mi powie o Woodstocku Że to miasto w USA, Temu w katedralnym zmroku Wściekły prymas w mordę da. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: łudstok!!! 31.07.04, 21:50 Kto zaś powie, że nad Odrą Dla łudstoka miejsca nie ma, Ten miał będzie mordę modrą – Ksiądz to sprawi, bez problema! Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: łudstok!!! 01.08.04, 20:11 Kto przeczy, że reklamuje Skrycie łudstok TV Trwam, Pod farą mu mordę skuję (Znaczy się że w pysk mu dam). Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: łudstok!!! 01.08.04, 20:03 Kto mi powie o Rydzyku Że nie kocha on łudstoka, W kościele narobi krzyku – Sroka nasra mu do oka. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: łudstok!!! 01.08.04, 20:04 Temu, kto powie: Dyrektor Nie kocha łudstoka skrycie, Na cmentarzu (trzeci sektor) Biskup w łeb da należycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: łudstok!!! IP: *.stenaline.com 01.08.04, 21:49 Kto zaprzeczy tu, że psuje łudstok Glempa rządy dusz Temu gwoździem porysuje mordę, wściekły celibatariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: łudstok!!! IP: *.stenaline.com 01.08.04, 21:55 Kto by twierdził nie rozsierdza łudstok Glempa i parafian Będzie wąchał co wypierdza Rydzyk, znany wam patafian Odpowiedz Link Zgłoś
kraciak Re: Piszemy moskaliki!! 02.08.04, 01:44 kto powiedział, ze Greczyni najmądrzejsi są w Europie tego wnet rozniosą skini pod klasztorem obok Skopje Mam w zanadrzu całą serię:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy moskaliki!! 04.08.04, 12:59 Kto mi powie o urlopie Że to nie jest fajna sprawa, Osobiście mu dokopię U Świętego Stanisława. Odpowiedz Link Zgłoś
aawrrr Re: Piszemy moskaliki!! 05.08.04, 09:43 Tym, co twierdzą, że nie lubią Nigdy chodzić na urlopy, Lewe oczka wnet wydłubią Bernardyni - tęgie chłopy! Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 08.08.04, 06:43 "Kto powiada - moskalików, więcej się już nie wytworzy, tego stado wściekłych byków, za klasztorem wychędoży". Odpowiedz Link Zgłoś
lewa.noga.pawiana Re: Piszemy moskaliki!! 09.08.04, 07:46 Kto powiada: moskaliki Tworzyć wstyd to i poruta, Pod klasztorem dwa umrzyki Nasikają mu do buta. Odpowiedz Link Zgłoś
piecziwo Re: Piszemy moskaliki!! 09.08.04, 22:17 Kto rzec dzisiaj chciałby "dosyć moskalików" temu na twarz srałby cały rząd pątników! ------------------------------------------------------- ...wezcie i zmierzcie sami, jesli nie wierzycie milicji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futro z drzewa Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:15 Kto mi powie, że pan Belka nie dba o swoich rodaków tego kara spotka wielka- wyślę chama do Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 11.08.04, 10:19 Kto nam powie - Olimpiada jest to wielkie święto w sporcie, temu kleryków gromada d..ę skopie w Pucku-Porcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona Re: Piszemy moskaliki!! 12.08.04, 00:57 A kto raczył juz dwie setki skonsumowac tak bez ZUPY prymas da mu swe skarpetki bardziej wonne niz psie kupy Hej hej! tym miłym akcentem w iście moskalikowym stylu witam Was po urlopie! Ale sie tu narobiło beze mnie!:-)))Az dwieście moskalików!! Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona Re: Grecja Antyczna 12.08.04, 01:04 Kto twierdzi ze Z Milo Wenus To jest zajefajna laska To mu ześle grom sam Zeus aż sie ziemia zrobi płaska Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Grecja Antyczna 16.08.04, 15:20 Hej! Czyżby Zupa szalała po Paryżewie??? Kto mi powie, że w Paryżu Się nie kocha, chocby skrycie, Zakonnica mu w negliżu Dogłębnie obrzydzi życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 17.08.04, 15:19 Ten zaś kto ma już na boku pół literka też bez zupy Zazna już pod koniec roku smaku prymasowskiej kupy Odpowiedz Link Zgłoś