Dodaj do ulubionych

buźki :))

IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.02.04, 21:41
Hej, wie ktoś może jak zrobić buźki na gadu-gadu.?? Niechodzi o te
standardowe, które można se włączyć jak sie kliknie na panelu sterowania -
tylko o inne. Np wpisując ]:-> mozna uzyskac fajnego diabełka, a wpisujac
<killer> można uzyskać gościa z pistolecikiem. Jak ktoś zna jeszcze jakieś to
prosze o wpisnie ok??? z góry dzięki:))
Obserwuj wątek
    • Gość: sprzymierzeniec Re: buźki :)) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.02.04, 22:00
      <żygi> hehe
      oki wątek:))
    • las_manequinas <ganja> 22.02.04, 22:03

• Gość: pscola <pszczoła> :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 22:17
        • Gość: nati Re: <pszczoła> :P IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.02.04, 22:26
          <pszczoła> mi niewchodzi :(
          • Gość: pscola :( , moze nie masz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 22:39
            • Gość: nati Re: :( , moze nie masz ? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.02.04, 22:52
              no ale jak moge niemieć?? gadu gadu to chyba gg i raczej zawsze jest takie samo.
              • Gość: pscola Re: :( , moze nie masz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:14
                no sa takie zestawy emotek gdzie pszczola tez jest :)
                • Gość: nati Re: :( , moze nie masz ? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.02.04, 23:21
                  aha a ja niemam :(a gdzie można se te zestawy wybrać?? albo zobaczyć?? albo
                  coś???
                  • Gość: pscola Re: :( , moze nie masz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:22
                    wpisz w wyszukiwarke ' emotki do gadu-gadu'
                    powinno cos byc :)
    • kamaoka Re: buźki :)) 22.02.04, 22:23
      <sex> to dwie kopulujace kuleczki, w starych wersjach gg bylo jeszcze cos w
      stylu <sex:algida>, <sex:piesek>, <sex:69>, <sex:lod> i jeszcze jakss jedna
      chyba, ale teraz juz to nie dziala, niestety:(
    • Gość: luk Re: buźki :)) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.02.04, 22:39
      i jeszcze sam <sex> jest i działa
      • kamaoka Re: buźki :)) 22.02.04, 22:42
        no przecie mowie:)
        • Gość: luk Re: buźki :)) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.02.04, 22:53
          fakt. ludzie a są jakieś o tematyce seksualnej jeszcze?? takie które
          działają??? a w ogóle to gdzie jeszcze mozna znaleźć??
        • Gość: nati Re: buźki :)) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.02.04, 22:55
          Słyszałam ze jakaś strona z tymi emokami (buźkami) jest,ale znaleźć nieumiem
          • kamaoka Re: buźki :)) 22.02.04, 23:49
            jest duzo stron z emotikonami do gg, ale tu chodzi o zestawy, co z tego ze ty u
            siebie wyswietlisz jakis fajny znaczek, skoro osoba z ktora gadasz jego nie
            zobaczy, bo nie bedzie miala tego samego zestawu co ty:(
            chyba ze jest jakas strona z "ukrytymi" emotikonami, takimi jak juz wspomniany
            przeze mnie <sex> czy <żygi>?
            • swmikus Re: buźki :)) 23.02.04, 00:07
              no własnie, caly niuans w tym, zeby zobaczyc 'buzke' trzeba miec
              ja 'zainstalowana' w katalogu gdzie znajduje sie gg na swoim kompie, ale nasz
              rozmowca nie zobaczy buzki gdy nie bedzie mial 'zainstaowanej' takiej buzki na
              swoim komputerze...
              • Gość: nati Re: buźki :)) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 23.02.04, 01:19
                no ale właśnie chodzi o te takie ukryte emotki typu <żygi> czy <sex> tego niema
                w grupce buziek do gg które się wyświetlają jak sie kliknie na panelu
                sterowania, a jednek owe istnieją.
                • swmikus Re: buźki :)) 23.02.04, 08:46
                  zrób tak: wejdz do katalogu głownego w ktorym jest zainstalowane Twoje gg, tam
                  jest podkatalog emots, wejdz do niego, sa kolejne podkatalogi (standardowo [1],
                  [2], [3] itd...) w kazdym z tych podkatalogow znajduja sie pliki graficze z
                  buzkami oraz jeden plik txt, w ktorym sa te buzki spisane - buzki niewidoczne w
                  programie a wyswietlajace sie po wpisaniu (np <zygi>), w pliku txt sa zapisane
                  w ten sposob: *"<sex>","sex.gif". Jesli chcesz aby emotikon <sex> byl widoczny
                  w gg, to skasuj * - czyli powinno zostac "<sex>","sex.gif" w pliku txt. Ot i
                  cala tajemnica :-)
                  pozdrawiam
                  • Gość: nati Re: buźki :)) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 23.02.04, 13:15
                    u mnie w katlogu sa tylko 2 taki foldery. ale odnalazłam i działa. dziękuje
                    swmikus. bardzo wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • swmikus Re: buźki :)) 23.02.04, 13:22
                      n/p :-)
                      poszukaj w googlach np. "gadu-gadu+emotikony" - jest tego sporo, pozdrawiam

św. Mikuś
                      • kamaoka Re: buźki :)) 23.02.04, 15:22
                        ale u mnie nie dziala to co powiedziales.
                        po 1. nie ma zadnych gwiazzdek przed ich odnosnikami w txt, poza tym, niektore
                        mimo iz mam w katalogu, nie ma ich w txt, wpisalam to co trzeba, ale one dalej
                        sie nie pojawiaja w rozmoawie, to co ja mam zrobic?
                      • kamaoka Re: buźki :)) 23.02.04, 15:30
                        dobra, wiec w niektorych katalogach jest ta gwiazdka:P, ale w niektorych nie
                        ma, wiec jak mam zrobic zeby mi sie pojawialy?
                        • swmikus Re: buźki :)) 23.02.04, 16:58
                          hehe a jednak są ? ;-P
                          moze sciągnełaś grafiki, wrzuciłaś je do katalogu i nie wpisałaś do pliku
                          emots.txt?
                          np. podoba Ci się jakas "mordka.gif", zapisujesz ją w dajmy na to w c:/.../gadu-
                          gadu/emots/2/
                          po czym musisz otworzyć plik emots.txt z katalogu [2] i np na końcu dopisać:
                          "<mordka>","mordka.gif"
                          i nie ma bata - musi zadziałać :)
                          pozdrawiam i zachęcam do googlowania - tam naprawdę jest sporo na ten temat
                          św. Mikuś
                          • kamaoka Re: buźki :)) 23.02.04, 17:07
                            wiesz, juz sobie ze wszytskim poradzilam, ale dziekuje:P
                            a googluje non stop, na rozne rozniste tematy, od a do n:P
                            sie okazalo ze mam mnostwo, mnostwo tych z seksem zwiazanych, te algida itp, i
                            wiele wiele wiecej:P
                            pzdr
                            • Gość: nati Re: buźki :)) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 23.02.04, 23:47
                              a mi na google niewchodzi nic takiego! moze ktoś podac jakąś sensowną stronę
                              gdzie ot pisze???
                              • Gość: jotul Re: buźki :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 00:16
                                Cześć natka @ jedna.
                                Na googlach np. emoticons i pod np. inna strona.
                                • Gość: nati Re: buźki :)) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 24.02.04, 12:41
                                  Cześć jotul. dzięki. P.S. sam @ jesteś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka