hek_sa 21.04.10, 16:50 czarny humor mi się włączył Pamiętacie dowcip o ty że jesteśmy jedynym krajem na świecie który ma zapasowa kopię prezydenta ?? Wykrakali!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tak mnie naszlo Re: Czarny humor IP: *.acn.waw.pl 24.04.10, 12:27 Dzieki, uswiadomiles mi w jak absurdalnej sytuacji jet nasz kraj. Wyobrazmy sobie ze Barack Obama ma brata bliźniaka, nazwijmy go Domeck Obama. I wyobrazmy sobie uroczystosci panstwowe w US np. zaprzysiężenie prezydenta gdzie obok niego stoi identyczny facet. Dwoch takich samych, pociagla twarz, czarne wlosy itd, glupio nie? I wyobrazmy sobie ze Barack potyka sie o dywan w gabinecie owalnym, wali glowa w marmurowa posadzke i opuszcza ten padół. I wtedy Domeck mowi: no dobra, teraz ja bede kandydowal. o_O Albo Kancerz Angela Merkel ma siostre Nicole krora akurat jest tez prezydentem Niemiec. :/ Albo Nicloas Sarkozy przedawkował viagre i jego identyczny brat blizniak Alcest Sarkozy (ktory kiedys byl powiedzmy premierem Francji) mowi: spoko, nic sie nie stalo, teraz ja kandyduje, nie zauwazycie roznicy. My w Polsce jestesmy widac przyzwyczajeni do widoku braci K. i nie robi to na nas wrazenia , ale ciekawwe co myslala "zagranica" kiedy prezydent i premier wygladali tak samo. Hmmm, a gdyby krolowa angielska miala blizniaczke, to ktora dziedziczyla by tron? A jakby byly trojaczki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wisdom_is_rare Re: Czarny humor 25.04.10, 01:46 Siostra mi podeslala, na samym poczatku zaloby narodowej, dosc makabryczne: scenka ze sklepu monopolowego, wchodzisz i prosisz o zimnego Lecha... elegantly wasted Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Czarny humor IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.10, 17:28 Ja słyszałam 2: 1) Dlaczego Lech Kaczyński został pochowany na Wawelu? Bo Piłsudski chciał miec pod ręką zimnego Leszka. 2)Jakie są obecnie najpopularniejsze napoje alkoholowe? Zimny Leszek i Krwawa Merry Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Czarny humor 25.04.10, 21:32 No to ja też: 1) Co dostał Smok Wawelski na kolację 18 kwietnia? Pieczeń z kaczki i zimnego Lecha. 2) Jakie jest obecnie najmodniejsze danie w rosyjskich restauracjach? Kaczka po smoleńsku. Odpowiedz Link Zgłoś
joanekjoanek Re: Czarny humor 29.04.10, 06:18 anienienie! bo to jest Zestaw Królewski: kartofle po wawelsku, kaczka w buraczkach, zimny Lech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zina timofiejewna Re: Czarny humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 00:33 > Bo Piłsudski chciał miec pod ręką zimnego Leszka. Zimnego Lecha i Maryche ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karoly Re: Czarny humor 26.04.10, 09:14 głupoty gadasz. zupełnie jakby to, że J.K. jest BLIŹNIAKIEM L.K. eliminowało go z polityki i praw wyborczych. czyżbyś zapomniał poza tym, że Robert Kennedy (cóż, że nie bliźniak) kandydował na prezydenta po J.F.K.? może to też było faux pas? prawda, ktoś tak właśnie uznał. aczkolwiek, przyznaję ze skruchą, że sam anonsowałem znajomym szokującą wieść z przed dwóch tygodni słowami "prezydent Kaczyński naprawdę z nieba nam spadł. to dusza człowiek!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak mnie naszlo Re: Czarny humor IP: *.acn.waw.pl 26.04.10, 20:12 Ale ja nikogo nie elimimuje! I zadnych podtekstow politycznych. Tylko mam wrazenie ze z boku moze to smiesznie wygladac ale my, przyzwyczajeni, tego nie widzimy. I nie chodzi o samo kandydowanie tylko o to, ze w panstwie najwazniejsze osoby wygladaja identycznie. Pomysl jak by to wygladalo jakby Donald powiedzial 2 miechy temu: Sluchajcie, nie kandyduję ale proponuję Wam swietnego gościa: mojego brata bliżniaka Rolanda (i 2 Tuskow na konferncji, jeden z żoną a drugi z rybkami w akwarium) Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Czarny humor 08.05.10, 06:03 karoly napisał: > z polityki i praw wyborczych. czyżbyś zapomniał poza tym, że Robert Kennedy (c > óż, że nie bliźniak) kandydował na prezydenta po J.F.K.? Rzeczywiscie, ze tu czarny humor odchodzi... Pamietasz, jak sie tamto skonczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Czarny humor IP: *.piekary.net 25.04.10, 23:27 mainhg.demotywatory.pl/uploads/201004/1272030736_by_lucasp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Czarny humor IP: *.cable.smsnet.pl 26.04.10, 20:23 Aż tak źle mu życzysz? Jarek ma zapędy dyktatorskie, lepiej spożytkowałby swój zapał w takim dajmy ministerstwie sportu, tam miałby z czym walczyć: układy, kliki, nepotyzm, korupcja, dopingi i reszta tałatajstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Czarny humor 26.04.10, 22:19 Gość portalu: ;) napisał(a): > Aż tak źle mu życzysz? Jarek ma zapędy dyktatorskie, lepiej spożytkowałby swój > zapał w takim dajmy ministerstwie sportu, tam miałby z czym walczyć: układy, > kliki, nepotyzm, korupcja, dopingi i reszta tałatajstwa. Tak, a wszystkie organizacje jak jedna niezależne od państwa. Pomijając Ministerstwo Sportu. :] To se ne da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szynka Re: Czarny humor IP: *.88-198-31-41.clients.your-server.de 27.04.10, 13:16 ej - o co chodzi z tym obrazkiem, z demotów, który wkleił Gość m mainhg.demotywatory.pl/uploads/201004/1272030736_by_lucasp.jpg Bo nie czaje :D Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_72 Re: Czarny humor 27.04.10, 13:31 > ej - o co chodzi z tym obrazkiem, z demotów, który wkleił Gość m > mainhg.demotywatory.pl/uploads/201004/1272030736_by_lucasp.jpg > Bo nie czaje :D Obrazek z gatunku "znajdź dwa szczegóły różniące go od oryginału" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pójdę do piekła Re: Czarny humor IP: *.toya.net.pl 29.04.10, 12:24 nie wiem czy to napisać ale napiszę: "myślał kaczor o niedzieli a w sobotę łeb ucieli..." to odnośnie pogłosek, że Lecha znaleźli w dwóch kawałkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czarny humor IP: *.cust.tele2.de 29.04.10, 21:56 To ostatnio po katastrofie w ogóle nie było śmieszne, ale opowiem: Wykoleił się pociąg z parlamentarzystami. Pół godziny później na miejscu jest straż pożarna, pogotowie, policja, reporterzy. Patrzą, a w pociągu ani śladu człowieka! Idą do najbliższej wsi, pytają ludzi: -Tutaj się wykoleił pociąg, widzieliście? -Ano, widzielim. -Z politykami. -Z politykami, tak. -A co się z nimi stało? -Pochowalim. -Jak to, wszyscy zginęli? Nikt nie przeżył? -No, niektórzy mówili że jeszcze żyją, ale kto by tam politykom wierzył... Odpowiedz Link Zgłoś
cool72 Re: Czarny humor 02.05.10, 21:16 ostatnie słowa pilota z kraksy w smoleńsku: - ALLAH AKBAR Odpowiedz Link Zgłoś