barracuda7110 10.03.04, 22:49 Nie możesz usunąć tego katalogu, ponieważ jest on katalogiem... (linux) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grylzdyl.fataan Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 10.03.04, 22:52 Wybrano nieprawidłowy przedział dat. Upewnij się, że data "Przed" jest wcześniejsza od daty "Po" Błąd powtarzany w każdym kolejnym Outlook Expressie Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 10.03.04, 22:58 Nie można otworzyc ponieważ nie można otwrzyć. Windows Me. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soobi Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: 193.59.95.* 24.03.04, 15:04 Jakież było moje przerażenie,gdy przy zamykaniu Excela albo Worda komputer mnie poinformował : Nie znaleziono członka [OK] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: *.accor-hotels.com 11.03.04, 01:24 xp: "Nie można zakończyć połączenia, gdyż jest ono zajęte łączeniem lub rozłączaniem". "Wybrany zasób był." Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 11.03.04, 01:43 Z systemem operacyjnym niewiele mialo to wspolnego, ale do dzis pamietam jak niejednokrotnie czekalismy u kumpla bite dwie godziny na wczytanie " Mieczy Waldgira" czy czegos w tym stylu i wtedy pojawial sie niezapomniany komunikat: SYNTAX ERROR. Atari 65XE, kaseciak. Piekne to byly czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: *.stanislawow.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 08:40 Klasyczne: "Wystąpił nieznany błąd"- Win98 I drugi błąd, trochę z innej beczki- kiedyś chcąc wypłącić kaskę z bankomatu "żubra" (PKO SA), zostałem obdarowany przepięknym "kwiatkiem". Na ekranie zamiast standardowego -witamy kliencie, włóż kartę- pojawiło się logo Microsoft Workstation 4.0 i komunikat- You can restart your computer now:) Ludzie, jak ja kocham ten system!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 11.03.04, 13:31 Moje ulubione windozowe: "za mało pamięci aby" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 11.03.04, 16:35 dokładnie tak brzmiało: "Program nie może wykonać polecenia `read`" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: *.net / *.pl 11.03.04, 23:21 pamiętam jak winamp mnie raczył kfiatkami w stylu "nie można wykonać polecenia ponieważ nieznany pracuje" albo czysto windowsowe czy chcesz zrestartować komputer? [ok] Odpowiedz Link Zgłoś
initi Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 15.03.04, 22:25 W czasie instalacji Win 98, tak gdzieś w połowie procesu, wystąpił taki błąd : Instalator Microsoft Windows stwierdził brak obecności procesora w twoim komputerze. To co , do cholery, urochomiło instalator. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 15.03.04, 23:15 Tak wogóle to z jakiej racji komp ruszył ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
julia001 Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 16.03.04, 09:45 To wprawdzie nie był prawdziwy komunikat, tylko parodia, ale był świetny. A brzmiał on: "System Windows popełnił błąd i teraz jest mu wstyd. Kliknij OK żeby wybaczyć" Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 16.03.04, 10:12 Procesu nie można uruchomić, ponieważ jest właśnie zamykany. (któryś win) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 21.03.04, 22:44 buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: *.ha3.agh.edu.pl 16.03.04, 12:17 Zawsze zastanawia mnie komunikat, gdy przy startowaniu komputera nie jest podlaczona klawiatura: "Keyboard error, press F1" Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 21.03.04, 14:48 tak, ten blad jest swietny, zbijalismy sie z niego kiedys z chlopakiem, dpokoi nie przyszlo co do czego i nam tez wyskoczyl, a klawiatura byla podlaczona, ale nie dzialala i nic, no nic nie mozna wtedy zrobic:| Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 21.03.04, 22:43 trzeba było zresetować ctrl+alt+del :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 21.03.04, 23:39 tak? my najpierw probowalismy zwyklym escapem:P Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 16.03.04, 13:27 Pamiec nie moze byc typu read. WinNT 4.0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kra Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: *.chello.pl 17.03.04, 02:46 moja siostra kiedys sciagnela mksvir tylko nie wziela pod uwage ze jest przy nazwie dopisane " na wesolo". zrobila normalnie skanowanie i sie troszke przestraszyla jak zobaczyla komunikat w stylu " masz trojana, jedyne co mozesz zrobic to wyrzucic swoj PC przez okno" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: *.mb.net.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 22:35 Operacja została przerwana z powodu następującego błędu: operation completed successfully Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:31 system zostanie zamknięty z powodu zamykania systemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luboń Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 22:22 W Windowsie NT4 trafilem kiedyś na coś takiego przy próbie usunięcia pliku: "Cannot delete TILEM-07: A file with the name you specified already exists. Specify a different filename" Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 24.03.04, 13:44 tak - Nie - PONIECHAJ. Nissus w mackintoshu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: *.icpnet.pl 24.03.04, 14:41 w laptopie: "system nie odnalazł klawiatury". Qrczę, ukradli, czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych IP: 217.11.133.* 24.03.04, 14:57 Mooocne. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caerme Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 24.03.04, 21:36 heh:) instalowalem kiedys w 98 [pierwsza edycja] i po jakis 17% instalowania wyskoczyl komunikact: blad na dysku instalacyjnym wyjmij i wloz dysk jeszcze raz. no to wyjalem i wlozylem w98se i system stwierdzil ze wszystko gra... wirusy sie go nie czepialy, chodzil jak burza...:) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ameelia Re: Komunikaty błędów w systemach operacyjnych 24.03.04, 22:25 kiedyś włączyłam defragmentowanie dysku, kiedy mniej więcej w połowie pojawił mi się komunikat: "Uwaga! Trwa przygotowywanie soczewek" Czytałam to z pięć razy, żeby się upewnić, że nie mam omamów wzrokowych :) *** Ameelia Odpowiedz Link Zgłoś