minnetou 24.03.04, 11:14 Dzis wbilem sie na post, ktorego autor staral sie dowiesc, iz osoby otyle powinny doplacac do biletow komunikacji miejskiej ze wzgledu na fakt zajmowania wiekszej powierzchni w autobusie... Ilu jeszcze durniow splodzimy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natka Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu IP: *.topole.waw.pl 24.03.04, 11:27 tak, no ja tym człowiekiem jestem przerażona. kiedyś opowiadał historię, jak to "urabiał" sobie jakąś młodą pannę, potem ją rzucił, a ona chciała się zabić...Aguirre ma tak bujną wyobraźnię... Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 24.03.04, 11:30 minnetou napisał: > Dzis wbilem sie na post, ktorego autor staral sie dowiesc, iz osoby otyle > powinny doplacac do biletow komunikacji miejskiej ze wzgledu na fakt > zajmowania wiekszej powierzchni w autobusie... > > Ilu jeszcze durniow splodzimy? Hm....nie wiem w którym stanie tak jest,ale...w USA tak jest, osoby baaaardzo otyłe (a tam takich nie brakuje) płaca 1,5 biletu.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 24.03.04, 11:56 Biorac pod uwage, ze jestesmy na FH, nie chcialem dokladnie opisywac ww. postu, ale gwoli wyjasnienia: 1. Autor uzyl slow" grubasy" , " spaslaki" ; 2. Dodatkowym argumentem byl wyglad ludzi z nadwaga, ktory podobno moze na caly dzien zepsuc humor. Natomiast amerykanskie prawodawstwo w zadnym wypadku nie powinno byc punktem odniesienia, bo nie takie idiotyzmy tam funkcjonuja...:) Pzdr independent-girl Odpowiedz Link Zgłoś
aguirre_gniew_bozy A oto linki do moich strasznych wątków. 26.03.04, 19:52 minnetou napisał: > Biorac pod uwage, ze jestesmy na FH, nie chcialem dokladnie opisywac ww. postu, > > ale gwoli wyjasnienia: > > 1. Autor uzyl slow" grubasy" , " spaslaki" ; > 2. Dodatkowym argumentem byl wyglad ludzi z nadwaga, ktory podobno moze na caly > > dzien zepsuc humor. > To linki do tych moich strasznych wątków: o spaślak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=11521577&a=11521577 o rżnięciu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=10970172&a=10970172 o parterowcach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=11469343&a=11469343 I jescze jedna uwaga.Od niedawna zacząłem się logować przez jednego śmiecia podszywajacego się pode mnie.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: A oto linki do moich strasznych wątków. 26.03.04, 20:30 ooo nawet nas tu dopadł!! :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sedona odnosnie 1.5 ceny biletow 28.03.04, 01:31 Dobrze, nie powinni placic za bilet komunikacji miejskiej podwojnie, moze to glupota, moze okrucienstwo. Ale..co byscie powiedzieli, gdyby taki ktos mial miejsce obok was w samolocie, ktorym podrozujecie 9 godzin? Nie mowie o osobie tylko otylej, ale wazacej naprawde duzo, i zajmujacej naprawwde 1,5 miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
longinw Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 28.03.04, 06:13 independent-girl napisała: > minnetou napisał: > > > Dzis wbilem sie na post, ktorego autor staral sie dowiesc, iz osoby otyle > > powinny doplacac do biletow komunikacji miejskiej ze wzgledu na fakt > > zajmowania wiekszej powierzchni w autobusie... > > > > Ilu jeszcze durniow splodzimy? > > Hm....nie wiem w którym stanie tak jest,ale...w USA tak jest, osoby baaaardzo > otyłe (a tam takich nie brakuje) płaca 1,5 biletu.... > :/ > TO ABSORD....... > Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 24.03.04, 12:20 "Polacy nie są Słowianami, bo Wisła to nie jest wyraz słowiański" (pochodzi z praindoeuropejskiego - SzK) moje nazwisko pochodzi z języka starogockiego, nazwisko panieńskie mojej mamy - z litewskiego. KIM JA JESTEM???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu IP: 195.245.222.* 24.03.04, 13:38 to Ty musisz być Gruzin !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabinia Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 15:10 Szarekoty to zwyczajne dachowce. A jak poszperać w historii języków to okazuje się, że z Wisłą jest wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrowers Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 25.03.04, 01:32 Dużo wątków na Forum prwatnym Spoleczenstwo>> Kościół, religia >> = wiele textów brzmi tak jakby uzytkownicy godzinami wymyslali jakies oderwane od realu konstrukcje - z jednej strony fanatyzm sekciarski czy sredniowieczny, z drugiej wojujacy ateizm bolszewicki. argumentacja tAK bo TAK, NIE bo NIE itd. fór typu Aktualnosi, Kraj, Swiat, nawet brzydze sie otwierac ile sie zdarzaa kalumni i gówien normalnie syf! Odpowiedz Link Zgłoś
fassolka Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 26.03.04, 01:11 Mnie akurat zaskoczył pewien facet z męskiego forum, ktory twierdził, że nie ma jak obłożona kondomem komórka wibrująca... Widać muszę się jeszcze sporo nauczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 26.03.04, 09:56 fassolka napisała: > Mnie akurat zaskoczył pewien facet z męskiego forum, ktory twierdził, że nie ma > > jak obłożona kondomem komórka wibrująca... On to taki z doświadczenia "mundry" ? ... ;)))))))) :p Odpowiedz Link Zgłoś
fassolka Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 26.03.04, 15:58 Chyba tak, bo zdaje sie ze wspomniał, że to przepraktykował. Tylko ze do tego zdaje sie dwa telefony by były potrzebne, no i skrzynke by trzeba wyłączyć, żeby dłużej dzwoniło... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 26.03.04, 17:01 no, ja nie chcę nic mówić, ale jak mój kumpel kupił sobie telefon za 700 zł, to opakował go w kondom w celu zabezpieczenia przed zarysowaniami i tak normalnie z tym telefonem chodził :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mezzoo Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 26.03.04, 17:47 > fór typu Aktualnosi HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAAAAA Ty lepiej naucz sie odmieniac wyraz 'forum' a potem cos pisz Ja sie 'brzydze' czytac twoje wypowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 26.03.04, 18:43 mezzoo napisał: > > fór typu Aktualnosi > > HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAAAAA > Ty lepiej naucz sie odmieniac wyraz 'forum' a potem cos pisz > Ja sie 'brzydze' czytac twoje wypowiedzi ;) No, to skoro jesteś taki mądry to odmień. i jeszcze powiedz, jaka jest geneza tego słowa. No, popisz się. Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 26.03.04, 19:01 nat.ka, on(a) nie da rady... juz ja znam ten typ Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 26.03.04, 19:28 strasznie czegoś takiego nie lubię. Każdemu może zdarzyć się błąd, już abstrahuję od dysleksji itp. Wytykanie komuś błędów jest bardzo nieuprzejme, a już na pewno takie perfidne wyśmiewanie...ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 27.03.04, 06:19 w ramach buntu( happeningu) zalozmy sobie temat gdzie bedziemy walic oczywiste bledy! co Ty na to nat.ka? ilu pajacow sie znajdzie( tych poprawiajacych) ? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 28.03.04, 11:23 miliony pajaców, miliony. możemy takie coś wyprubować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sunday np 31.03.04, 16:50 kontrowers napisał: > Dużo wątków na Forum prwatnym Spoleczenstwo>> Kościół, religia >> = > wiele textów brzmi tak jakby uzytkownicy godzinami wymyslali jakies oderwane od > > realu konstrukcje - z jednej strony fanatyzm sekciarski czy sredniowieczny, z > drugiej wojujacy ateizm bolszewicki. argumentacja tAK bo TAK, NIE bo NIE itd. > > fór typu Aktualnosi, Kraj, Swiat, nawet brzydze sie otwierac ile sie zdarzaa > kalumni i gówien normalnie syf! np forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10607&w=11506797 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10607&w=10076671&a=10363489 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 27.03.04, 11:54 minnetou napisał: > Dzis wbilem sie na post, ktorego autor staral sie dowiesc, iz osoby otyle > powinny doplacac do biletow komunikacji miejskiej ze wzgledu na fakt > zajmowania wiekszej powierzchni w autobusie... Moze to wyraz wscieklosci za to, ze jego provider podwyzszyl mu oplate za wypisywanie glupot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.03.04, 00:47 heh, i tak nic nie pobije kolesia upatrujacego zrodla calego zla opanowujacego swiat w rteci znajdujacej sie w plombach........................... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=11535740 Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 28.03.04, 12:29 masz racje, ale nie tylko o rtec chodzi, toz to prawdziwy expert, miedzy innymi od jezyka polskiego - "ironii sie nie wyczuwa", i nie tylko to stwierdzenie, pewnie w Hameryce dokladniej ucza tajnikow polszczyzny... ech, szkoda gadac... choc jesli chcecie prawdziwej rzeki chamstwa i prostactwa, zapraszam na forum Polonia, nie jestem w stanie doczytac zadnego watka do konca, pomuje, pomyje i jeszcze raz pomyje, gora kompleksow i zawisci, no i, nie bojmy sie tego powiedziec - rzadko uzywany rozumek (organ nieuzywany... i tak dalej) pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
ygdrasill Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 28.03.04, 16:13 ale jazda, sie usmialem... ze ja na to nie wpadlem... hmm nosze okulary, mam ostra alergie, do woja mnie nie chcieli(hehe nie zebym sie martwil, albo moj udzial w tym sukcesie byl zerowy:P) a wszystkiemu winne sa plomby... no prosze jakie to proste (i teraz niczym w sensie zycia wedlug montiego pytona) ale zaraz zaraz przeciez ja nie mam plomb:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 28.03.04, 16:49 sama juz nie wiem czy sie smiac, to przechodzi ludzkie pojecie. skad sie tacy ludzie biora? rece mi opadly... i sie potem dziwia ze polacy w ameryce maja taka a nie inna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 01.04.04, 11:18 Z calym szacunkiem dla forumowiczow FH ;-) ale czasami niektore watki na niektorych forach bija na glowe FH. I tylko sie zastanowic: smiac sie czy plakac?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu 14.04.04, 22:45 No na przykład coś takiego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12217&w=11841422&a=11901280 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszypan Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu IP: *.crowley.pl 02.04.04, 12:49 dziś znalazłem, nie wiem, jak Was, ale mnie to bawi: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19300 może się starzeję (32), eh...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żeOlsztynjestpiekn Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 02.04.04, 16:55 jest milion piękniejszych i zabawniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnale Zajrzyjcie na forum Wegetarianizm IP: *.com / 212.211.136.* 02.04.04, 20:43 Prawdziwa wojna pogladowa tam sie toczy, poza tym mozna znalezc wiele "super tekstow": bezmiesna dieta dla psa jest zdrowa i zapewne w wieku starszym nawet bardziej wskazana Czy jedzac mieso mozna byc dobrym czlowiekiem? Jestem ciekawy waszych opinii.Ilekroc sam o tym mysle wpadam w bledne kolo... a wy zabijata rosliny albo zżerata żywcem to czego sie czepiata mięsożerców? Poszukiwane Adresy domowe,nazwiska RZEZNIKOW, Jesli macie to bardzo prosze o takie dane - imie, nazwisko, adres domowy, telefon, jaka rzeznia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Glupoty na forum, ktore zbily Was z tropu IP: *.crowley.pl 08.04.04, 16:45 Przegięcie: to miało być na forum "Prawdziwy Mężczyzna: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=11874542&v=2&s=0:D Odpowiedz Link Zgłoś