maitresse.d.un.francais 04.01.11, 22:33 w witrynie lokalu "Poncz z rumem" -> "Precz z sumem" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frred dobrze przeczytałem, pomimo, żem głupi 06.01.11, 01:03 Ja przeczytałem aż za dobrze. Kiedyś referowałem coś po angielsku i płynnie wyszło mi: THIS INDIVISIBILITY IS EASILY VISIBLE Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: dobrze przeczytałem, pomimo, żem głupi 06.01.11, 10:10 A ja źle usłyszałam, i to już po raz któryś: jakiś kosmetyk "zrobiony specjalnie ze skóry niemowląt" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: dobrze przeczytałem, pomimo, żem głupi 06.01.11, 10:50 jakis czas temu przechodzilam obok pensjonatu, ktory nazywa sie "in vino veritas", a nazwa widoczna byla na oswietlonej reklamie w oddali. poniewaz kilka dni wczesniej bylam pochlonieta dyskusja na temat zaplodnienia in vitro, zasugerowalam sie tym i nazwe odczytalam jako "in vitro veritas". pomyslalam, ze to akurat dla pensjonatu idiotyczna nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: dobrze przeczytałem, pomimo, żem głupi 10.03.11, 22:58 Van z napisami "shopfitting", zawsze to odczytuje jako "shoplifting":) Nawet sie zdziwilam pierwszym razem, ze sie reklamuja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: źle przeczytałam IP: 212.59.251.* 06.01.11, 19:56 Szyld na jakimś budynku -"VOTUM- nieruchomości" przeczytałam 'votum nieufności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: źle przeczytałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 16:54 Na stronie głównej ulubionego klubu sportowego link do "Ligi typerów" - zawsze! czytam "Liga tryperów" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
najodleglejszy Re: źle przeczytałam 14.01.11, 22:13 "Wygraj iPoda!" było taką czcionką z zawijasami napisane. zadziwiająca praca umysłu najodleglejszego: "W.y.s.r.a.j. iPoda!" Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: źle przeczytałam 14.01.11, 22:58 Ja miałam zawsze to samo - co kilka kawałek na stacjach benzynowych czytałam ze zgrozą "Poczuj mocz" Było "Poczuj moc!", ale ten wykrzyknik mi zawsze wychodził jako "z". Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: źle przeczytałam 23.01.11, 18:29 liga tryperów, poczuj mocz, wysraj ipoda (Zjedz lapka, wysraj ipoda???) o matko, ale się uchachałam :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
larsonka Re: źle przeczytałam 16.01.11, 18:49 Nie ja a mój małoletni, uczący się czytać kuzyn. Jadąc koleją przez podpoznańską wieś Gądki, na prośbę babci aby przeczytał jaka to stacja, krzykną GATKI :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrzj1 Re: źle przeczytałam 18.01.11, 12:01 "Liga tryperów" rządzi :))) Ja mam troche wulgarne niedoczytanie forumowe. Jest taki użytkownik forum o nicku "jeepwdyzlu" a mi zawsze w głowie pojawia się "jeepwpi.du". Nie wiem czemu, bo nic nie mam do tego użytkownika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doreck Re: źle przeczytałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.15, 18:46 hmm.. coś w tym jest ja pierwszą nazwę przeczytałam"jeepwzydlu" vide gość powinien zmienić nick :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: źle przeczytałam IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.15, 14:07 A mnie JEBwdyzlu. Znaczy dobry nick :) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: źle przeczytałam 22.01.11, 21:00 Napis na plakacie "Wieczory u Łady" przeczytałem "wieczory u 'lejdi' " Dopiero gdy podszedłem bliżej, zobaczyłem że chodzi o Ładę Gorpienko... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais nick sąsiadki z wątku obok 23.01.11, 21:03 "gdzietalwica" - gdzie latawica lub gdzie ta latawica Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: nick sąsiadki z wątku obok 26.01.11, 17:31 maitresse.d.un.francais napisała: > "gdzietalwica" - gdzie latawica lub gdzie ta latawica Ja też przeczytałam "latawica" :) Dopiero twój post mi uzmysłowił, że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: źle przeczytałam 27.01.11, 12:07 Prezentacja multimedialna w pracy. Słowo Cook Book tak dziwnie się zlało, że pół słuchaczy wybuchnęła śmiechem jak jeden mąż. Bowiem Cook Book wyglądało jak Cockbook ;) dla nielingwistów: z "książki kucharskiej" zrobiła się "książka fiutów" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaumiau Re: źle przeczytałam IP: *.bazapartner.pl 27.01.11, 23:29 Przy basenie: Saunarium (co za stfur językowy, swoją drogą?) -> Sanktuarium Z ofert pracy: Nadzorca form wtryskowych -> ni stąd ni zowąd objawiło mi się dodatkowe 'y' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FankaNeymara Re: źle przeczytałam IP: *.leon.com.pl 29.06.14, 13:29 Heh a ja jak byłam mała i jeszcze nie czytałam dobrze to zamiast Sanktuarium przeczytałam "sanakatrium" (_0(_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: źle przeczytałam IP: 151.88.22.* 02.02.11, 09:47 Na ulotce : ...tania apteka... przeczytane : TAJNA apteka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: źle przeczytałam IP: *.range81-151.btcentralplus.com 09.02.11, 02:01 czy ktos juz przeczytal: odchody rocznicowe? Odpowiedz Link Zgłoś
baas1 Re: źle przeczytałam 17.02.11, 22:03 Stałam w kolejce do stoiska z wędlinami z moim dzieckiem, po pracy byłam, trochę umęczona. Dziecko mnie pyta nagle - mamo, a z kota się robi szynkę? No to ja mówię, że w zasadzie teoretycznie można, tylko nikt by jej nie jadł. Ale nie wiedziałam skąd takie pytanie. Dziecko pokazuje karteczkę z ceną wbitą w szynkę - ja patrzę-faktycznie: SZYNKA Z KOTKA!No, ale zaczynam tłumaczyć (to już chore, ale jak wspomniałam strasznie zmęczona byłam), że może to jakaś miejscowość Kotek, albo nazwa firmy. No i patrzymy obie na tę etykietę, patrzymy (dość długo to trwało) i w końcu mnie oświeciło - SZYNKA Z KOTŁA! Tylko to ręcznie pisane było, drukowanymi literami takimi trochę ozdobnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: źle przeczytałam IP: *.centertel.pl 21.02.11, 09:02 Dziś rano w metrze. Reklama jakiegoś nowego filmu animowanego z jakimś jaszczurem. Oczywiśćie slogany, że takiego filmu jeszcze nie było. Patrze na dole strona www zdaje się, że fejsbuk ;-) łamane na.... tylkokobity???? Zdziwienie dlaczego film z jaszczurem ma dotyczyć "tylko kobit"? Zaintrygowana mruże się i przysuwam do reklamy i czytam "tylkohity" ufff.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: źle przeczytałam IP: 80.51.219.* 21.02.11, 19:12 napis "podłogi egzotyczne" przeczytany jako podłogi erotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: źle przeczytałam 21.02.11, 19:17 O, np dzisiaj wyskakuje na stronie głównej "Zapoluj na piżamę z dżerseju". No to ja czytam "Zapoluj na mężczyznę z dżerseju". Hmmm, freudowska pomyłka? Odpowiedz Link Zgłoś
gibikrudawy Re: źle przeczytałam 25.02.11, 21:49 "Warszawa Cmentarna" - (ranny przejazd pociągiem podmiejskim, skąd widoczne były słupy z napisami dworca centralnego) Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: źle przeczytałam 25.02.11, 22:51 Z grzbietu płyty: Prostytutki Kabaretu Starszych Panów :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Z sąsiedniego forum 25.02.11, 23:50 Zle przeczytałam na Forum o forum: forum.gazeta.pl/forum/w,299,122496917,122533725,Re_Jak_usunac_zjecie_ze_strony_www_faceci_net.html Jak słowo, byłam pewna, że chodzi o zięcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: źle przeczytałam IP: *.cust.tele2.de 26.02.11, 17:54 Naukowcy odkryli, że siarka, jeden z kluczowych pierwiastków na Ziemi, przy wysokiej temperaturze u ciśnieniu występuje jako stabilny anioł. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: źle przeczytałam 26.02.11, 20:16 > przy wysokiej temperaturze u ciśnieniu występuje jako stabil > ny anioł.[/url] Wysokotemperaturowy anioł z ciśnieniem wygrywa wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: źle przeczytałam IP: *.cable.smsnet.pl 27.02.11, 01:15 To zdecydowanie przedwczesna laudacja, mnie nikt o zdanie nie pytał, kiedy było głosowanie się pytam się? I najważniejsze, czy gajowy z wąsami - znaczy się prezydent - uchwałę podpisze. Hę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: źle przeczytałam 02.03.11, 18:25 Gość portalu: ;) napisał(a): > To zdecydowanie przedwczesna laudacja, mnie nikt o zdanie nie pytał, kiedy było > głosowanie się pytam się? I najważniejsze, czy gajowy z wąsami - znaczy się pr > ezydent - uchwałę podpisze. Hę? ;) A kto by cię tam pytał, milczący tłumie! Nie wyraziłeś na czas sprzeciwu, znaczy się milcząco poparłeś. Jednoosobowa komisja w składzie Nessie zatwierdziła zgłoszoną kandydaturę i przyznała jednogłośnie pierwsze miejsce siarkowemu aniołowi. PS. Gajowy do balwierza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: źle przeczytałam IP: *.cable.smsnet.pl 02.03.11, 19:28 Kmiece me pochodzenie w czasach plutokratycznej emancypacji, kultu mamony i terroru politycznej poprawności nie pozbawia mię prawa do weta, wręcz przeciwnie. Nawet hrabia, co podpisał umowę na gajowego z wąsami ma ino jeden i tak samo ważny głos. Czasy się zmieniają, a Nessie zawsze w komisjach zasiada:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: źle przeczytałam 02.03.11, 19:39 Gość portalu: ;) napisał(a): > Kmiece me pochodzenie w czasach plutokratycznej emancypacji, kultu mamony i ter > roru politycznej poprawności nie pozbawia mię prawa do weta, wręcz przeciwnie. Niewątpliwie, ale już dawno zauważono, że kmiecie chytrze z pany bydlą. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: źle przeczytałam IP: *.cable.smsnet.pl 02.03.11, 19:46 Ja się nie wstydzę dobrych wzorców Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: źle przeczytałam 02.03.11, 19:56 Gość portalu: ;) napisał(a): > Ja się nie wstydzę dobrych wzorców tzn. chytrego bydlenia z pany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: źle przeczytałam IP: *.cable.smsnet.pl 02.03.11, 20:03 Z każdym, z każdym cza się umieć uładzić, z panyma to najsampierw. Co się tak dziwujeta, e? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: źle przeczytałam 03.03.11, 02:19 Kmieć, akurat, patrzcie go, jeszcze punkty za pochodzenie by sobie chciał załapać! Bombonierki nie przyniósł, kawy nie załatwił, a do komisji się pcha! Z czym, no z czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Szczym? IP: *.cable.smsnet.pl 03.03.11, 13:19 O kochana, nie znieważaj proletariusza z czerwonego Zagłębia. "Jadwiniu, proszę natychmiast rozwiązać tatusia i przeprosić":)) Przejrzeliście nas. Wkupne czekuladki i mydełko z NRD to dobre na upominek dla kanapowych komisji. My tu mówimy o gremium decyzyjnym. Bo wicie rozumicie, taki o: Konowalec srogo przypłacił słabość do łakoci, ale to było przed wojną. Zrobicie jak uważacie towarzyszko, jak uważacie. Myśmy nieco wyżej was oszacowali, bo inną formę gratyfikacji przewidywaliśmy, ale skoro wam styka robusta mielona zwana plujką i czekolada z okenkem za 99 pfenigów to nie widzimy przeciwwskazań. Deal ;P Politbiura starczy na nas dwojga, wiele nie oczekujemy. Zadawala nas (to znaczy mnie, wróć, mojom osobę) stołek vice. Wiceprezesa, albo drugiego sekretarza, nieważne, rozchodzi się o to, że ja robię za szarą eminencją, a Nessie wsjo podpisuje, znaczy nadstawia kark i świeczy oczamy. Tak to se wykącypowałem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Szczym? 03.03.11, 16:56 nooo, towarzyszu, to nawet jest jakby smieszne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Szczym? IP: *.cable.smsnet.pl 03.03.11, 17:36 Miłe to, ale nieszczere jak tombak. Byzydury wypisuję jak zawsze, nie zaprzeczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Szczym? 03.03.11, 17:56 widzicie, nam właśnie o to chodzi. Lud nie może być zanadto rozbawiony. Niby smiesznie, ale straszno ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Szczym? 03.03.11, 18:01 awogle, to co żeś taki gorzki? w tym wątku w ogole nie jest smiesznie, na tym całym forum nie jest smiesznie, i w ogole tu się nie ma z czego smiała śmiać! k.mać! <zatkać pączkiem> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Szczym? IP: *.cable.smsnet.pl 03.03.11, 18:05 Ulepków nie lubię, chyba dlatego słodycz smakuje ino tedy, kiedy w niej goryczka siedzi. Zadziorna Mnopciu, to o Tobie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Szczym? IP: *.cable.smsnet.pl 04.03.11, 00:39 Masz, nie udało się ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Szczym? 03.03.11, 19:34 <zatkać pączkiem> <nie ma pączka, społeczeństwo zeżarło, co robić?> Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Szczym? 03.03.11, 20:52 > <zatkać pączkiem> > > <nie ma pączka, społeczeństwo zeżarło, co robić?> <niebojsja społeczeństwa, rząd sam się wyżywi> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: źle przeczytałam IP: 81.6.130.* 12.01.12, 13:46 > A kto by cię tam pytał, milczący tłumie! Przeczytałam "A kto by cię tam pytał, milczący tłumanie". hi. Odpowiedz Link Zgłoś
speedy13 Re: źle przeczytałam 02.03.11, 16:30 Na plakacie ostrzegającym przed wypadkami drogowymi "Zatrzymaj się i żyj" przeczytałem z daleka "Zatrzymaj się - lżyj". I zastanawiałem się przez dobrą chwilę o co tu chodzi i kogo miałbym zelżyć, tych co nieostrożnie prowadzą czy co...? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: źle przeczytałam 03.03.11, 09:01 Ostatnio wciąż czytam o lesbijskich rozruchach, np. w Tunisie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: źle przeczytałam IP: *.cable.smsnet.pl 03.03.11, 13:21 ewa9717 napisała: > Ostatnio wciąż czytam o lesbijskich rozruchach, np. w Tunisie... I knew it. To pewnie ta żeńska ochrona Kadafiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb Re: źle przeczytałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 02:35 Ja za to nie czytam, ale słyszę w którejś reklamie - ale jest taka pora, że nie pamiętam w której :( Zdaje się, że chodzi o nazwę jakiegoś leku albo o wiewiórkę... Coś w rodzaju: "dam ci wiewiórkę", albo "dam ci ...nazwa leku.." , a ja za każdym razem słyszę "dam ci lesbijkę", czy też "daj mi lesbijkę". Nie wiem, czy naprawdę głuchnę, czy to jest tak źle wymiawiane. Spróbuję zwrócić uwagę, tyle że niestety skoro nie pamiętam która to, nie będzie lekko. W każdym razie zdaje się, że tę kwestię wypowiada dziecko. A ostatnio dwa razy w ulotce przeczytałam: "atletyczne owłosienie". I za każdym razem owłosienie w brwiach mi się uniosło... Tak naprawdę wydrukowali tam: "atletyczne wiosłowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cb Re: źle przeczytałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 13:59 Przypomniało mi się, co tak naprawdę mówią w tamtej reklamie z lesbijką: "nesvita" - chyba. Nie wiem, co to jest, pewnie jakiś śniadaniowy baton, składający się głównie z cukru. Czy naprawdę powinnam się wybrać do laryngologa, czy uważacie, że to mimo wszystko odrobinę podobnie brzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
zas_ale_pyra Re: źle przeczytałam 29.01.12, 04:35 A ja w tym poscie przeczytałem - "zatrzymaj się i żryj" Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: źle przeczytałam 14.12.13, 22:53 To ja właśnie to przeczytałam teraz ,,zatrzymaj się i żryj'';D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinki Re: źle przeczytałam IP: *.static.korbank.pl 03.03.11, 09:37 zamiast "mąka i cukier" przeczytałam "matka i córki"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władzio Re: źle przeczytałam IP: *.play-internet.pl 03.03.11, 16:43 na bilbordzie wielki napis "daj knura" kiedy już tramwaj był bliżej okazało sie że literka k to de fakto postać nurka, do góry nogami, z nieco odsuniętymi od osi kończynami z jednej strony ciała to była reklam sklepu ze sprzętem do nurkowania Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: źle przeczytałam 04.03.11, 09:16 Chyba pana Lwa Starowicza o konsultacje poproszę, bo nawet przez klawiaturę mi nie przejdzie, jak przeczytałam tytuł postu z forum katowickiego: [b]Organizujemy się na 10 kwietnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: źle przeczytałam IP: *.cable.smsnet.pl 04.03.11, 15:07 A ja dałbym rękę uciąć, że pisałaś o Trypolisie, nie Tunisie. I co? Nie miałbym teraz ręki. ewa9717 napisała: > Chyba pana Lwa Starowicza o konsultacje poproszę, Po co od razu do najwyższej instancji? Ja bez konsultowania wiem, że mieszczisz się w normie. Mojej normie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: źle przeczytałam 05.03.11, 23:34 Gość portalu: ;) napisał(a): > A ja dałbym rękę uciąć, że pisałaś o Trypolisie, nie Tunisie. I co? Nie miałbym > teraz ręki. O cholera, ja też ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: źle przeczytałam IP: *.acn.waw.pl 05.03.11, 22:23 o relacji z gali oskarowej. bbylo napisane o tym, ze gala byla nudna itd "ale wybralismy dla Was z niej smaczki". Przeczytalam "ale wybrnelismy z tej sraczki"..... cholera, nigdy nie dowiem sie jak ja to zrobilam. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: źle przeczytałam 07.03.11, 23:36 majtk w mackach Marsa - chodziło o matki Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: źle przeczytałam 10.03.11, 00:18 skrypt portalu ogłoszeń ->>> skrzyp portalu ogłoszeń zakupy ze stylistką ->>> zakupy ze stypą Odpowiedz Link Zgłoś