Gość: helisa1 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.radom.pilicka.pl 04.08.04, 21:23 oj, spaprane... pedofil NAPRAWDE KOCHA dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 04.08.04, 22:04 dwie blondynki siedza w szambie. : co tam robicie? robimy zakupy :-) / robimy za kupy :-))) -- Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.berserker Re:DOBRY DOWCIP-Talibowie 05.08.04, 15:09 Poniedziałek 7:00 Allah Akbar Cały świat się o nas dowie. Dziś zamach na okupantów z Polski. Tym razem na ich ziemi. Cel - Okęcie. Tradycyjnie porwiemy samoloty - cztery. Jeden spadnie od razu, trzy sparaliżyją pozostałe porty lotnicze. Zwycięstwo jest nasze!!! Poniedziałek 17:00 Cały czas nie możemy znaleźć bagaży. Nici z ataku, na dodatek możemy już stąd nie wyjechać... To nic - jutro atak na Balice - tam musi się udać! Wtorek 7:00 Dziś bracia wyjechali do Balic. Nie mamy bagaży, ale sterroryzujemy obsługę plastikowymi nożami i widelcami. Będzie dobrze . Wtorek 18:00 Bracia talibowie wrócili - śmierdząca sprawa: kazano im zapłacić za autostradę, a jak byli przy lotnisku (15 minut później) kazali im zapłacić znowu. Wycofaliśmy się żeby nie budzić podejrzeń. Zresztą podobno i tak w polskich samolotach nie dają sztućców, bo je się tylko kanapki . PS Jutro atakujemy siedzibę polskiego rządu . Środa 8:00 Dziś atak na polski parlament - mamy już dwa autobusy z przyczepami załadowane karbidem. Trotyl ukradli nam w poniedziałek na lotnisku, nic innego nie dało się skombinować. Autobusy wyjeżdzają o 8:30 - godziny wyjazdu przyczep jeszcze nie znamy - tajemnica. Plan jest prosty - przejeżdzamy przez Warszawę i pierdut. Allach jest wielki!!! Środa 17:30 Znów coś poszło nie tak. Bez problemów dotarliśmy do celu, ale droga była zablokowana przez samochody. Na wszystkich biało-czerwone wstążki. W każdym jeden kierowca-samobójca . Chyba przewidzieli nasz atak i wystawili swoich żołnierzy (prawie sami faceci, żadnych starców i dzieci - elita) . PS Te dziury po drodze to chyba też nie przypadek - czyżby planowali zaminować drogę? Jutro zmiana planów - cel: Pałac kultury. Tymczasem wycofamy się pod Warszawę... Czwartek 7:00 Wstaliśmy rano bo plan wymaga szybkich posunięć, poza tym zadekowaliśmy się pod Warszawą. Wyjazd o 7:10, prejazd przez Janki, Raszyn, wysadzamy Pałac Kultury i Nauki, po czym pryskamy do Klewek, gdzie bracia talibowie podstawią helikoptery. BUŁKA Z MASŁEM . Czwartek 17:30 Oddam życie za bułkę z masłem. Stoimy od rana w Raszynie. Jakieś pacany w biało- czerwonych krawatach w kółko chodzą po pasach. Nie da sie przejechać - próbowaliśmy ich staranować, na szczęście Ahmed zauważył leżące po drugiej stronie odwrócone brony. Dobrze że nie szarżowaliśmy - nie byłoby jak wrócić do Janek do McDonalda.. . PS Tym razem rzucili przeciwko nam starców i baby - widocznie nas lekceważą. Ale my mamy plan - wrócimy w nocy Piątek 6:30 Wreszcie przechytrzyliśmy wroga - przyjechaliśmy w nocy. Siedzimy przed stadionem Legii (X-ciolecia był większy, ale jakieś męty się kręciły) . Piątek 7:30 Super wiadomość - namówiliśmy na akcję jakąś wycieczkę - przyjechała autokarami i od razu zgodziła się na akcję. Mają nawet własne siekiery, materiały wybuchowe i transparenty. Idzie nam jak z płatka. Allach nam sprzyja . Piątek 16:30 Nie, noooo. Co za ludzie - nie dość, że sami dostali pałami, to jeszcze pobili naszych braci talibów. LUDZIE JAK KTOŚ MA BRODĘ TO JESZCZE NIE ZNACZY ŻE JEST ŻYDEM. Żydzi mają PEJSY!!!!! Patrzcie trochę uważniej... Mam tego dość. Kit z Polską. Jutro atakujemy SALWADOR! Sobota 1:30 Jak podaje rzecznik Straży Granicznej, niedaleko przejścia granicznego w Kołbaskowie zatrzymano grupę wychudzonych, obdartych i głodnych starców. Umyto ich i ubrano. Na migi prosili, żeby nie strzyc bród. Niestety - nawet tłumaczom z ośrodka dla zbiegłych rumunów nie dało się ze starcami dogadać. Tyle tylko wiadomo, że chcieli jechać do Ameryki z jakąś "pracą". Zapewne to kolejna grupa Pakistańczyków z jakiejś ubogiej wioski. Odsyłamy ich dziś LOT-em. Wyglądają na wzruszonych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franka Re:DOBRY DOWCIP IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 22:23 Wilk spotyka w lesie Czerwonego Kapturka i pyta go: - Czerwony Kapturku gdzie idziesz? - Do babci. - A jaki jest jej adres? - www.babcia.com.pl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elen Re:DOBRY DOWCIP IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.09.04, 16:45 Niedźwiedź sporządził listę zwierzątek z lasu, które zamierza zjeść. Zwierzęta dowiedziały się o liście, i padł na nie blady strach. Do niedźwiedzia przyszedł wilk i pyta: - Niedźwiedziu, czy jestem na liście? - Tak. - A dasz mi chociaż tydzień, żebym jeszcze pocieszył się życiem? Niedźwiedź zgodził się, wilk pożył jeszcze tydzień, po czym niedźwiedź go zjadł. Do niedźwiedzia przyszedł lis. - Niedźwiedziu, czy ja też jestem na twojej liście? - Tak. - A dasz mi jeszcze trzy dni, żebym pożegnał się z rodziną? Niedźwiedź dał mu te trzy dni, lis pożegnał się z rodziną, po czym niedźwiedź go pożarł. Wtedy do niedźwiedzia przyszedł zajączek i pyta: - Niedźwiedziu, czy ja też jestem na twojej liście? - Tak. - A mógłbyś mnie skreślić? - Nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy_s Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 07.08.04, 13:12 Spotykają się trzy muchy: jedna bardzo gruba, druga średniogruba, i trzecia bardzo chuda. Pytają się tej pierwszej: - Co ty robisz, że jesteś taka gruba? - Wiecie... - odpowiada ta - ... mieszkam u takiej jednej gospodyni. Kiedy ona ugotuje zupę, to wskoczę do talerza, a ona tak bardzo mną się brzydzi, że wyleje cały talerz zupy do kubła, no i ja wtedy mogę się najeść dowoli. - No, a ty gdzie mieszkasz? - pytają się tej drugiej. - A ja mieszkam u takiej gospodyni, co, jak wskoczę do talerza z zupą, to wyrzuca mnie nabierką, no i wtedy tak tylko trochę się naję. - No a ty? - pytają chudą. - A ja mieszkam w studenckiej stołówce. Kiedy wskoczę do talerza z zupą, to mnie wezmą, obliżą, wyssają wszystko i wyrzucą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy_s Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 07.08.04, 13:51 Przesluchanie Eskimosa: - Co pan robil w nocy z 23 wrzesnia na 15 kwietnia? ---------------- Trzy kobiety imprezowaly do rana i pijaniuskie zatrzymaly taksówke i zapytaly, czy kierowca je podwiezie. Kierowca zgodzil sie. Jada, jada i nagle przejezdzajac kolo starego cmentarza jedna z pan prosi taksówkarza, by sie zatrzymal, bo chca zrobic siusiu! Wysiadly, pobiegly, slychac tylko szelest krzaków i przewracajace sie pomniki. Po kilku minutach wrócily i taksówkarz porozwozil je do domu. Na drugi dzien spotykaja sie mezowie tych kobiet i jeden z nich mówi: - Wiecie chlopaki, moja zona mnie zdradza. - Dlaczego tak myslisz? - Bo wrócila wczoraj pijana i miala podarte rajstopy. Na to drugi z kolegów: - E tam, moja to mnie zdradza. Wczoraj wrócila pijana, miala podarte rajstopy i kiecke. Na to trzeci z facetów mówi: - Koledzy, o czym wy mówicie? Moja to dopiero mnie zdradza. Wczoraj wrócila pijana, miala podarte rajstopy i kiecke, i jeszcze przytargala szarfe na plecach, na której bylo napisane:"Nigdy cie nie zapomnimy - koledzy z pracy". ---------------------------- Rzad Ukrainy zastanawia sie, co zrobic z ziemia wokól Czernobyla. - Nie mozemy tam nic uprawiac, ani ziemniaków, ani kukurydzy... - Mozemy zasiac tyton, a na paczkach papierosów umiescimy napis: "Ministerstwo Zdrowia ostrzega po raz ostatni". ------------------------- Dwa krasnale poszly do baru, wyrwaly dwie panny i zabraly je do hotelu, do osobnych pokoi. Jeden z krasnali nie uzyskal satysfakcji, a czul sie o tyle fatalnie, ze przez cala noc slyszal zza sciany: - Raz, dwa, trzy, oooooh... Rano drugi pyta go: - Jak bylo? - Bylem taki zaklopotany, ze w ogóle nie mialem erekcji - odpowiada pierwszy. - I ty byles zaklopotany? Ja przez cala noc nie moglem wskoczyc na lózko... --------------------------- Góral wyjechal do USA gdzie obrabowal bank. Po czym siedzi w parku i liczy kase. Podchodzi do niego policjant i zaczyna wypytywac go po angielsku. W koncu pokazuje na plakietke z napisem "POLICE", na co góral: - Ja se som police... ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANT Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: 80.48.184.* 08.08.04, 18:54 Stare ale ... Późna noc, całe miasto śpi.Do mieszkania w bloku dzwoni domofon, raz i drugi, w końcu zaspany facet podchodzi i mówi: -Czego? -Przepraszam czy mógłby pan mi pomóc i mnie popchnąć? -Panie jest 3 w nocy, niech pan zadzwoni po pomoc drogową -Bardzo pana proszę,niech mnie pan popchnie to niedaleko... Żona faceta mówi: "No idź pomóż człowiekowi".Facet rad nie rad schodzi na dół. Ciemna noc a w dodatku mgła nic nie widać, gościa nie ma więc facet woła -Halo! gdzie pan jest -Tutaj-słychać z oddali, więc facet idzie za głosem,ale nadal nie widać ani gościa ani auta, więc znowu -Gdzie pan jest -Tutaj Facet idzie pare kroków i nic .W końcu zniecierpliwiony: -Niech pan powie dokładnie gdzie jest -W parku, na huśtawkach... Kobieta jedzie taksówką, trasa jest długa, na końcu mówi kierowcy że nie ma pieniedzy. Kierowca zły nie staje tylko gaz i jedzie za miasto do lasu. Zatrzymuje się każe kobiecie wysiąść i isc za nim. Wchodza na polane, kierowca rozkłada koc, wtym momencie kobieta: -Ale proszę pana ja mam meza... -A ja mam 30 królikow, nie gadaj tylko rwij. Odpowiedz Link Zgłoś
ryczaca_trzydziecha Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 09.08.04, 13:26 Policja do Kowalskiego : panie Kowalski mamy podejrzenia za Pan pedzi bimber, znalezlismy w pana domu odpowiedni aparat! Kowalski ; To rownie dobrze mozecie mnie oskarzyc o gwalt! Policja: panie Kowalski to Pan kogos zgwalcil?? Kowalski: Nie ale ma do tego odpowiedni APARAT ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 11.08.04, 13:03 Siedza na lawce: kon i hipoptam, podchodzi zyrafa i mowi:"Hipoptam przesun sie bo chcialabym sobie usiasc", a Hipek na to: "Nie moge bo zwale konia" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.08.04, 23:17 Do rolnika, którego krowa pobiła rekord mleczności przyjeżdza ekipa telewizyjna. - Jak sprawiliście, że wasza krowa daje tyle mleka? - pyta dziennikarz - Ja tam ni wim, to moja Jaguś zajmuje się krowami. - odpowiada rolnik - To zawołajcie żonę, to zrobimy z nią mały interview. - Jaguś, chodź no tu, panowie chcą zrobić z tobą mały interwiu - A co to takiego !? - Ja tam ni wiem, ale ty się lepiej podmyj. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 [...] 21.08.04, 06:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.08.04, 17:25 zajebisty kawal, po prostu poezja :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 21.08.04, 06:44 Jest kleryk, ksiądz i biskup. Ksiąc i biskup musieli wyjechać i zostawili klerykowi ksiązeczkę jaką pokutę z jaki grzech ukarać. Przychodzi młoda dziewczyna i mówi - byłam w lesie z chłopakiem - zdrowaska (ksiądz) - całowaliśmy się - 2 zdrowaśki - ja mu robiłam laske Ksiądz szuka w ksiązeczce nic nie ma o robieniu laski wybiega z konfesjonału idze do ministranta i pyta się - Co biskup daje za robienie laski? - mi daje SNIKERSA (ministrant) Są sobie CZTERY siostry zakonne i umierają, idą do nieba a w niebie św. Piotr mowi:słuchjcie siostrzyczki powiedzcie mi jak zgrzeszylyście a ja zobacze czy można was wpuścić do nieba, ok Pierwsza siostra mówi św.Piotrze ja to tak paluszkiem dotknęłam .....mężczyzny... Św.Piotr załlamany ale mówi żeby włożyła ten palec do wody święconej i że ma iść do nieba Siostra cała happy włożyła palec do wody święconej i poszła do nieba Druga siostra: Św. Piotrze ja to tak całą donią dotknąłam mężczyzny.......... Św. Piotr już wogule podłamany ale mówi żeby i ona włożyła tę dłoń do wody święconej i niech idzie do nieba I miała się odzywać trzecia siostra ale odezwała się czwarta i mówi: Św, Piotrze czy ja mogę wypić najpierw tę wodę zanim siostra Teresa włoży w nią DUPE????? Co zrobić , żeby kobieta krzyczała jeszcze godzinę po stosunku ? Wytrzeć fujarę w firanki ! Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 [...] 21.08.04, 06:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart [...] IP: *.tpnets.com 21.08.04, 22:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianha Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: 212.244.79.* 25.08.04, 11:53 > W zakonie siostra przelozona zbiera wszystkie zakonnice i mowi: > -wczoraj stalo sie cos strasznego...na naszym terenie znalezino prezerwatywe!!! > > Wszystkie: -o moj boze > A jedna: -hihihi > Ale to jeszcze nie wszystko - ta prezerwatywa byla zuzyta!!! > Wszystkie: -o moj boze > A jedna: -hihihi > Ale teraz najgorsze - ta prezerwatywa byla peknieta! > Wszystkie: hihihi > A jedna: -o moj boze SPALONY! W zakonie siostra przelozona zbiera wszystkie zakonnice i mowi: -wczoraj stalo sie cos strasznego...na naszym terenie był mężczyzna!!! Wszystkie głośno: -o moj boze A do siebie po cichu: -hihihi Ale to jeszcze nie wszystko - znlazłam prezerwatywę!!! Wszystkie głośno: -o moj boze A do siebie po cichu: -hihihi Ale teraz najgorsze - ta prezerwatywa byla peknieta! Wszystkie głośno: -hihihi A do siebie po cichu: -o mój Boże Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 25.08.04, 12:29 nie spalony, tylko trochę przeinaczony - tak, że sens nie ucieka i wcale nie jest mniej śmieszny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompot z tuńczyka Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:13 ojciec Jasia mial fabryke w ktorej produkowano parówki, ojciec musial gdzies wyjsc i chcial, aby go Jasiu zastapil na moment, mowi do Jasia: - Jasiu, widzisz... Do tej maszyny wkladasz barana i wychodzi parówka Jasiu zrozumial i po chwili pyta tatę: - Tato, a jest taka maszyna, do ktorej sie wklada parówkę i wychodzi baran? - Tak, twoja matka. Idzie Czerwony Kapturek przez las aż tu nagle wyskakuje wilk i woła: - Stój głupia cipo! Na to Kapturek: - Ależ wilku! Nie jestem głupią cipą, ja jestem grzecznym Czerwonym Kapturkiem i idę do babci zanieść jej koszyczek z jedzeniem. - A gdzie koszyczek? - O ja głupia cipa, koszyczka zapomniałam. Idzie Czerwony Kapturek przez las i spotyka wilka-zboczeńca... Wilk (z dozą nieśmiałości): - Nie boisz się, Kapturku - sama, przez ciemny las? - A czego mam się bać - pieniędzy nie mam, pieprzyć się lubię Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 21.08.04, 20:31 Seryjny morderca usilnie ciągnie kobietę na spacer do lasu. - Ale tam tak ciemno, strasznie. Boję się! - Opiera sie kobieta. - A co ja mam powiedzieć? Będę wracał sam! - Odpowiedz Link Zgłoś
jane_24 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 21.08.04, 20:33 stoją na stole dwa rosoły jeden zasłony drugi firanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.stenaline.com 22.08.04, 08:10 Amerykanski statek kosmiczny dolecial na Marsa... wyladowali... juz zbieraja sie do wyjscia az tu nagle podlecialo 2 Marsjan takich smiesznych zielonych i bzzzzzzzzz bzzzzz zaspawali im drzwi wyjsciowe. Amerykanie probuja wyjsc... 10 minut, 30 minut... po godzinie sie udalo. Wyszli a tam juz zebrala sie wieksza grupka Marsjan. No wiec witaja sie i pytaja: - “Czemu zaspawaliscie nam drzwi wyjsciowe” naco Marsjanie. - “Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem -niedawno tu Polacy byli... Koledzy zaspawali im drzwi a oni po 5 minutach juz byli na zewnatrz... i jeszcze prezenty przywiezli”. Amerykanie: - “Prezenty, Polacy? Niemozliwe, jakie prezenty?” Marsjanin: - “A nic nadzwyczajnego, jakis wpierdol, ale za to wszyscy dostali!” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka do Palnick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:51 to nie jest tu istotne ale powiedz mi od kiedy to polacy byli pierwsi w kosmosie?? moze powinni w tym kawale wystepowac ruscy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teee Re: do Palnick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:25 na marsie jeszcze zaden czlowiek nie wyladowal wiec ni madrkuj palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiba_nie Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 12:08 dwóch murzynow sika z mostu i jeden mowi: -ale woda zimna na to drugi: - a jakie dno mulaste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Policjanci IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 15:57 Przychodzi policjant do sklepu spożywczego i pyta: - Czy jest cukier w kostkach? - Nie ma - pada odpowiedź. - To poproszę jakąś inną tanią bombonierkę. *** -Policjant sklada raport: -Panie komisarzu, podczas dzisiejszzej sluzby nic się nie wydarzylo, no... moze ta naga kobieta w parku. -Zignorowaliscie ja? -Tak, ja raz, a kolega dwa razy! *** Na dworcu PKP policjant podchodzi do kasy i prosi o bilet do Koluszek: - Normalny? - pyta kasjerka. - A co, wyglądam na idiotę? Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Policjanci 10.09.04, 12:21 Gość portalu: xyz napisał(a): > Przychodzi policjant do sklepu spożywczego i pyta: > - Czy jest cukier w kostkach? > - Nie ma - pada odpowiedź. > - To poproszę jakąś inną tanią bombonierkę. Troszeczkę spaliłeś/aś, bo końcówka powinna brzmieć: - To poproszę jakąś inną tanią bombonierkę DLA TEŚCIOWEJ. - Ale i tak jest spoko. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Prodigy IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 16:00 The Prodigy przyjechalo z koncertami do Polski. Wysiadaja z samolotu, patrza, a tu parka ubrana na ludowo wita ich chlebem i sola. Schodza po schodkach na plyte lotniska i wokalista mówi: - No, tak to nas jeszcze nikt nie wital. Pochyla sie nad sola, zatyka dziurke palcem a druga wciaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Mielone IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 16:01 W sklepie miesnym: -Czy jest mielone? - Mielim. - To ja poczekam. - Nie trzeba, mielim wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celia Re: Mielone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:58 Z tym mielonym to nie tak. Powinno być: -Jest kawa? -Mielimy To ja poczekam _Mielimy wczoraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Mielone IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.06, 19:07 G...wno prawda, a poza tym nie ma nic gorszego niż poprawianie kawałów i przedstawianie innej "lepszej" wersji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Baba IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 16:01 Przychodzi goła baba do lekarza i siada lekarzowi na głowie. - Co pani jest? - A nic... Chciałam sprawdzić, czy panu jest z grzywką do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Lechu IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 16:03 Wałęsowie poszli do ZOO i nagle Danuta zauważyła: Lechu, patrz tu jest gęś, może byśmy ją wzięli, upiekli, byłoby dla wszystkich na parę dni. Na to Lechu- głupiaś, to nie jest gęś tylko pelikan i z tego się robi atrament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Down IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 16:04 Przychodzi mały chłopiec z zespolem Dauna na basen. Pyta się ratownika czy może popływać. Przepływa kilka długości basenu w kilku stylach i widać że umie świetnie pływać. -Gdzie nauczyłeś się tak dobrze pływać? - pyta ratownik. -Jak byłem malutki to tatuś wywoził mnie na środek jeziora i tam wrzucał mnie do wody. Do brzegu musiałem dopłynąć o własnych siłach. - wyjaśnił chłopiec. -Na początku musiało to być bardzo trudne. - stwierdza z podziwem ratownik. -Nie było to aż tak trudne. Najtrudniej to było wydostać się z worka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz [...] IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 16:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chiba_nie Re: Spowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 16:10 oj polozone troche :) juz tu gdzies jest i to w o wiele lepszej formie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Wedkarze IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 16:09 Siedzi dwóch wedkarzy nad rzeka, jeden mówi do drugiego: - Wiesz, ozenilem sie ostatnio. - A ladna jakas? - Nieeee - brzydka. - A moze jest madra? - Co Ty - glupia jak but. - To po co sie z nia ozeniles??? - Facet - jak ona uwali kupala - to taaakie robaki z niego wychodza! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 24.08.04, 00:06 W samolocie przy oknie siedzi dwoch arabow, a kolo nich przy wyjsciu siedzi zyd, ktory jest kompletnie wyluzowany, jarmułka na bani, pejsy te sprawy... Siedzi wygodnie w fotelu i sciagnal buty. Arabowie patrza na zyda nienawistnie. W koncu jeden z nich mówi: -Idę po kole A zyd na to: -Spokojnie po co sie przepychac, ja jestem przy wyjsciu ja pojdę żyd poszedł po colę, po czym arab splunął mu do buta. Żyd przynosi cole, ale po jakims czasie drugi arab też chce isc po cole. Żyd na to: Spokojnie ja pojde mam blizej... Drugi arab wsciekly na zyda pluje mu do drugiego buta. Po jakims czasie samolot ląduje, zyd zaklada buty, nagle stwierdza: -Ach ta paskudna nienawisc pomiedzy naszymi narodami, znow to plucie do butów, znów to szczanie do coli. Odpowiedz Link Zgłoś