Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.11, 19:33 Z zapałem piszę rymy częstochowskie, całkiem tak jak bym był chłopcem. One są odkrywcze i nowe, A ja jestem całkiem dojrzały człowiek. No a wiosna- jest radosna, i już. Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: CZY JA WIEM i już 22.04.11, 21:33 Grzegorz Rymopis przekonany o swoim kunszcie literackim nie posiadł znaczeń słów arkana, przez to leżymy przed nim plackiem wstrzymując nagły atak śmiechu i z bólu brzucha na wpół zgięci, do pisarskiego on się cechu nie nada nigdy- próżne chęci! Rym częstochowski! Wielkie nieba! A gdzież te rymy, ja się pytam? Wpierw do słownika zajrzeć trzeba poezję zgłębić, dużo czytać. Rymy te- rzecz ogólnie znana mają tę cechę, bardzo prostą, że się rymują! Ale banał! Musisz poćwiczyć i to ostro! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: CZY JA WIEM i już 23.04.11, 23:19 brawo dzidzia, biiiiiiiiis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: CZY JA WIEM i już IP: 79.175.246.* 24.04.11, 15:45 Kiedyś natrafiłem przez wyszukiwarkę na post eurytki, który był traktował o naszym towarzystwie wzajemnej adoracji podejrzewanym przez rzeczoną o bycie jedną i tą samą osobą, która się na nią uwzięła. Włosy co to ich nie mam, stanęli mi dęba, gdy zobaczyłem na forum jakiej choroby miało to miejsce. Nie mogłaś tego wiedzieć, nie czuj się winna. Pozdrawiam świątecznie. Odpowiedz Link Zgłoś