Dodaj do ulubionych

Podobno tam

03.05.11, 13:07
gdzieś na dalekim zachodzie od Krakowa śnieg pada. Ha! czyli jest biało, czyli jasno, czyli wesoło. Bo z kolei na wschód od zachodu pada szary deszcz, czyli szaro, czyli smutno. Ciśnienie atmosferyczne wynosi 2 hPa (hPh, ARh, czy jak to tam było). Pies odmówił współpracy na szpaczerze. Klops. Odkopcie mnie spod liści jak już prawdziwe lato przyjdzie, a nie taka marna podróba!
I jeszcze jeden apel: forumko, forumie, pij zieloną, będziesz biały (nie za dużo przycinków?).
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: Podobno tam 03.05.11, 13:19
      Nie podobno lecz naprawdę śnieg napiernicza i wcale nie jest wesoło ponieważ
      1. jest zimno a ja schowałam już w górnej części garderoby czapki, szaliki i rękawiczki. Nie zamierzam tego cholerstwa ściągać ponieważ śnieg i zimno kontestuję. Będę chodzić w balerinkach lub szpilkach nadal, o! I bez czapki
      2. jest ślisko
      3. wyszykowany do rajdów rower znów pokryje się rdzą
      4. i w ogóle to jest do dupy

Na razie nie wpisuję innych argumentów ponieważ idę zjeść coś słodkiego. Znowu.
      • mnop2 Re: Podobno tam 03.05.11, 13:39
        Jak jest zimno, to bałwany strugają marchewki. Ja już też pochowałam aksamitne długie suknie, mufki, szale i czapki z kutasikami, ino jedwabie naszam. Czeba było może do tej Amnglii na long weekend pajechac'?
        • dzidzia_bojowa Re: Podobno tam 03.05.11, 13:49
          Ano było czeba lecz plan wyjazdowy przewiduje wizytowanie Amnglii w jesienne szarugi dopiero:( Poki co będę marznąć w Polszcze
    • maitresse.d.un.francais Re: Podobno tam 03.05.11, 17:12
      Pies odmówił współpracy na szpaczerze

tzn. powiedział: "Nie będę sikał i już"?

Luuuubię taką pogodę! Przynajmniej nikt się nie rozbiera, ode mnie nie oczekuje pokazywania czego się da i nie widać wuefiastych*.

*Wuefiasty - osobnik, który strój letni rozumie jako stylizację "Uciekłem z wuefu" - SPORTOWY tiszert, SPORTOWE spodenki i SPORTOWE adidachy, najchętniej na resorach.
      • mnop2 Re: Podobno tam 05.05.11, 17:55
        maitresse.d.un.francais napisała:

>
        >SPORTOWE spodenki
        fuuuuuj!
        • maitresse.d.un.francais Re: Podobno tam 05.05.11, 20:51
          mnop2 napisała:

> maitresse.d.un.francais napisała:
          >
          > >
          > >SPORTOWE spodenki
          > fuuuuuj!

a co z psem? co z psem?
          • mnop2 Re: Podobno tam 05.05.11, 21:18
            Z psem jest taka historia, że jak potrzeba, to ma mnie w nosie, a jak ja go mam w nosie, to on mnie nosem trąca. Nie nadążam. Np. jest metełopatą, w czasie deszczu - wiadomo - osły się nudzą i nie chcą chodzić na spacer. Ale już idziemy ku wiośnie, w końcu w kraku było dzisiaj w pełnym słońcu 9 stopni :)
    • havena Re: Podobno tam 05.05.11, 15:04
      A tak! Pamietnego trzeciego maja roku panskiego 2011, my, mieszkancy ziem wyzyskanych, wyciagnelismy zabunkrowane sniegowce, rekawice i czapy i lepilismy balwany! Oj, bedzie moje dziecko wnukom opowiadac. A moze i nie bedzie, moze to stanie sie 'normalka'?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka