Dodaj do ulubionych

nazwa firmy - help!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 15:05
witam narodzie:) otoz sprawa jest taka moj koles musi zalozyc dzialalnosc
gosp. aby dostac prace w pewnej firmie przewozowej, a od dawna podziwiamy
polskie kwiatki typu "tryplex", "topex", "foliarex" czy onne w tym rodzaju...
wiec kobinujemy jakas ciekawa nazwa co by sie takze konczyla na "ex",
wszelkie propozycje wszelakiego kalibru mile widziane z gory dzieki:)
Obserwuj wątek
    • pan_zajebista_psychika Re: nazwa firmy - help!!! 16.05.04, 15:10
      Badziewex
    • ariwederczi Re: nazwa firmy - help!!! 16.05.04, 15:18
      firmex; przedsiębiorstwex; klex
    • bluela Re: nazwa firmy - help!!! 16.05.04, 15:47
      Pimpex, Chlewex, Kociex, Lewex...
    • lewa.noga.pawiana Re: nazwa firmy - help!!! 16.05.04, 15:59
      sex
    • Gość: Bazyli Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 16:07
      Kwestikotex
      • Gość: Bazyli Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 16:20
        Zorro & Slawex
    • czerwony.krwiopijca Re: nazwa firmy - help!!! 16.05.04, 16:10
      A gdyby kolega ekspotrował do Meksyku, to mógłby nazwać bajerancko - MEXEX
      • Gość: balin Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 16:20
        no dzieki dzieki na razie ciekawe propozycje wszystko zostanie rozpatrzone a
        zwyciezca dostanie milego bonusa:) a co sadzicie o nazwie "ciotex"?;)
        • Gość: Bazyli Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 16:27
          Tcioteks
          • Gość: Bazyli Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 17:08
            No tak wiec jeszcze do tego:
            Inesex,Duperelex,Psikuseks,Gnioteks lub Filutex ( to ostatnie jest naprawde
            nett)
    • Gość: zorro Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 16:42
      der latex
    • Gość: zorro Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 16:50
      mex i Co
      • mock Re: nazwa firmy - help!!! 16.05.04, 17:33
        niech wezmie swoje inicjaly, wstawi miedzy nie jakies samogloski albo
        spolgloski, doda ex i bedzie ok, to doskonala i niezawodna metoda.
        wezmy np
        andrzej lepper - anlex, atlex
        renata beger - robex, rabex
        marek borowski - mabex
        jan maria rokita - jomarex..

itd itp
    • conena Re: nazwa firmy - help!!! 16.05.04, 18:49
      burax albo burex

dawno temu namiętnie graliśmy z jednym kumplem w grę komp.(nie pomnę nazwy)
      która polegała na byciu potentatem naftowym w dużym skrócie mówiąc. i on mi
      strasznie zaimponował, bo swoje przedsiębiorstwo nazwał damianex :) nie muszę
      chyba dodawać jak miał na imię:)))
    • Gość: Rafirynda Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 19:52
      Adamex, Przemex, Ciotex, Luzatex, Browarex
    • pan_zajebista_psychika Re: nazwa firmy - help!!! 16.05.04, 20:11
      Lewatywex
      • Gość: balin Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:23
        doooobre:) a np. troglodytex, fujarex albo watykanex lub moze kosciolex?:P
        • Gość: Bazyli Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:26
          Dziurex -
          • Gość: Bazyli Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:29
            Ahmed-lex ,Tirowex-Expressowiec
            • Gość: balin Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:33
              wlasnie wpadlem na Ti-REX, ale to sam wymyslilem wiec bez bonusa sie nie liczy,
              lecz sie podoba:) a teraz pewna wielce nadobna oraz czcigodna dama mi ta nazwe
              zmodyfikowala na Ty-REX tez chyba niezle?:P
              • las_manequinas Re: nazwa firmy - help!!! 16.05.04, 23:10
                tyłex
    • Gość: piecyk gazowy Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.visp.energis.pl 16.05.04, 23:55
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=9052049&v=2&s=0
      • Gość: Bazyli Pomysly na nazwanie wlasnej inicjatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:43
        Glupawex
        • Gość: balin Re: Pomysly na nazwanie wlasnej inicjatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:51
          ladne... to prawda:) a moze leitungex?:P
          • Gość: Bazyli Re: Pomysly na nazwanie wlasnej inicjatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 15:55
            Balin , chyba Cie lubie
            • Gość: balin Re: Pomysly na nazwanie wlasnej inicjatywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:28
              to mile Bazyli... ja jednak nie gustuje w chlopcach;P a to czysto platoniczne
              uczucie?;)
              • Gość: Bazyli OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:39
                ACH SZKODA BO JUZ NAROBILEM/LAM SOBIE NADZIEI...
                • Gość: balin Re: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 16:47
                  no to wkoncu jestes on czy ona?:P
                  • Gość: Bazyli Sam zgadnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 09:37
                    ... jak jestes taki bistrig
                    • Gość: balin Re: Sam zgadnij IP: *.devs.futuro.pl 18.05.04, 11:31
                      a kto powiedzial ze jestem bistrig?;P
                      • Gość: Bazyli Pooley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 11:44
                        Ja , a ja mam racje ( przynajmniej w tym wypadku). Prawda Omally??
                        • Gość: balin Re: Pooley IP: *.devs.futuro.pl 18.05.04, 11:55
                          ano mozesz miec racje...;P aczkolwiek nie jest to do konca udokumentowane:P
                          • Gość: Bazyli Re: Pooley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:01
                            Jaaaaaaaaaaaaaaaasne co za skromnosc .
                            • Gość: balin Re: Pooley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:18
                              zanizona samoocena to tez niedobrze wiec mimo wszystko lepiej ja "lekutko"
                              zawyzac;P
                              • Gość: Bazyli jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:54

tez prawda. i pozdrawiam
                                • Gość: balin Re: jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:13
                                  i ja takze pozdrawiam... ale chyba odeszlismy od meritum sprawy-jednak firma
                                  chyba bedzie sygnowana tylko imieniem i nazwiksiem...:( buuu... musze jakos
                                  wplynac na zmiane tej decyzji tyle ciekawych propozycji tu bylo:)
                                  • Gość: Bazyli Re: jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:24
                                    RICHTIG Avantex
                                    • Gość: balin Re: jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:01
                                      oder vielleicht velocypedex?
                                      • Gość: Bazyli Re: jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:05
                                        nice
                                    • Gość: balin Re: jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:03
                                      muzyka.onet.pl/mr,921777,wiadomosci.html
                                      ale chyba o tym juz wiesz?:)
                                      • Gość: Bazyli Re: jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:20
                                        Nie wiedzialam ,ale teraz juz wiem .Troche sobie poczytalam
                                        • Gość: balin Re: jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:25
                                          wiec bylem pomocny-milo mi:)
                                          • Gość: Bazyli Re: jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 17:09
                                            nie to mnie bylo MILO
                                            • Gość: Bazyli Re: jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 17:15
                                              pozdr. i do jutra
                                              • Gość: balin Re: jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 17:39
                                                pa:)
      • Gość: kartoon Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 17.05.04, 12:40
        transpex, spedex, katerex, bomex, komex, ziomex, pumex, lewex, odex, edex,
        sedex, getex, hamex, wulex,
        • yvona73pol Re: nazwa firmy - help!!!do piecyka 17.05.04, 15:56
          a ja zajrzalam na strone yebane i sie rozczarowalam, tam jest tylko kontakt
          telefoniczno-adresowy i nic wiecej, nawet sobie zaslon nie mozna poogladac :((
          za to polecam www.kurva.es/ fajna stronka, wejdzcie w 'baros" w lewym rogu i
          mozna poogladac jaki wystroj knajpek kurva robi, calkiem zmyslne ;)))
          pozdrowionka
          Iwona
    • Gość: Sineira Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 20:03
      W któreś wakacje trafiliśmy gdzieś na sklep o nazwie "Ślizex" - mówiliśmy na
      niego "Śluzex". Pięknie brzmi, prawda?
    • luzik1 Re: nazwa firmy - help!!! 19.05.04, 01:15
      Ty-Rex - odradzam, nie chcesz chyba koledze świństwa zrobić, żeby tyrał całe
      życie, choć marketingowo odpowiednie - "Ty Rex (czyli Król, czyli Pan) a my dla
      Klienta wszystko!", lub "Ty-rex - tyramy dla Ciebie" itp.

Jeśli to firma przewozowa, to proponuję:
      Lawetex, Autex, Trans-portex, oraz cakiem przewrotne Transsex (ewentualnie
      przez jedno 's' dla zmyłki...
      luzik
      • Gość: Bazyli Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 09:41
        Transex doobre !!! Balin ,Agata proponuje Komplex
        • Gość: balin Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:27
          noo komplex tez niezle:) oponex moze?:P
          • Gość: Bazyli Re: nazwa firmy - help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:38
            Mysle ,ze po prostu: Bzdura Production
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka