Dodaj do ulubionych

piosenki .w których

IP: *.tktelekom.pl 12.07.11, 21:51
występują słowa związane z humorem np radość, śmiech
www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i-koncerty/opole-2011/koncerty/legenda-tych-lat/magdalena-kumorek-jaki-smieszny-jestes-pod-oknem/4630184
Obserwuj wątek
    • Gość: miaumiau Re: piosenki .w których IP: *.182.68.86.rev.sfr.net 12.07.11, 21:55

www.youtube.com/watch?v=xpcUxwpOQ_A
    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 12.07.11, 21:59
      www.youtube.com/watch?v=7fYkiD1sKKs
    • Gość: miaumiau Re: piosenki .w których IP: *.182.68.86.rev.sfr.net 12.07.11, 22:02
      www.youtube.com/watch?v=67ht1Hihjis
      • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 12.07.11, 22:51
        www.youtube.com/watch?v=cYDyghqOBxg&feature=related
    • Gość: miaumiau Re: piosenki .w których IP: *.182.68.86.rev.sfr.net 13.07.11, 23:22
      www.youtube.com/watch?v=Ds9JN1XaBRA
    • yabol428 Re: piosenki .w których 14.07.11, 00:48
      www.youtube.com/watch?v=a7XcCtDW4Fo
    • niezmiennick Re: piosenki .w których 14.07.11, 12:25
      www.youtube.com/watch?v=v3bZU0CMdkE
    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 14.07.11, 12:42
      www.youtube.com/watch?v=0WxDrVUrSvI ??
    • niezmiennick Re: piosenki .w których 14.07.11, 12:57
      a tak niebezpośrednio też może być z dobrym humorem?
      • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 14.07.11, 13:19
        www.tekstowo.pl/piosenka,kubus_puchatek,hopaj_siupaj.html
        tak niebezpośrednio
        • niezmiennick Re: piosenki .w których 14.07.11, 13:27
          tygrystoria sprężynacji :)))

wyższa szkoła jazdy czyli bez słów!
    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 14.07.11, 13:44
      www.youtube.com/watch?v=HNLOugYS1lo
      • niezmiennick Re: piosenki .w których 14.07.11, 14:16
        www.youtube.com/watch?v=_PLq0_7k1jk
        • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 14.07.11, 14:35
          www.youtube.com/watch?v=10GjvnzKA30
          • niezmiennick Re: piosenki .w których 14.07.11, 15:01
            Kiss me.. on the left. Abo nie, on the right.
            • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 14.07.11, 16:20
              www.youtube.com/watch?v=qCZINv6DFTs
              • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 14.07.11, 19:35
                www.youtube.com/watch?v=X0BzjZ1LepQ
              • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 10:02
                www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A
    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 11:11
      łomatko
      www.youtube.com/watch?v=kkiMU6epe5w&feature=related
      • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 17:31
        www.youtube.com/watch?v=iSI8TSl17Gc&feature=related
        • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 17:40
          Jak to podpinasz pod radość?...
          • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 17:58
            :)temat wątku jest otwarty można go rozumieć na różne sposoby
            np radosne piosenki
            ale też z tekstem, który ma wyżej wymienione słowa ,w tej jest......I'm so happy that you're mine.........
            > Jak to podpinasz pod radość?
            rozwiń to :)
            • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 18:08
              ta piosenka to też taki otwarty wątek
              • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 18:14
                www.youtube.com/watch?v=dG8giVJKQPI&feature=related
            • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 18:19
              Formalistka :)))

> > Jak to podpinasz pod radość?
              > rozwiń to :

Radości tu nie widzę - żal za grzechy i nadzieja, że nie wszystko stracone.
              • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 18:26
                żal za grzechy i nadzieja, że nie wszystko stracone.
                a to mały powód do radości?:)
                • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 18:34
                  A jak mu odpowie, że uprzejmie proszę wyp...?...
                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 18:38
                    No się opuściłem w głównym nurcie to proszę uprzejmie - cieszymy się z nadziei...

www.youtube.com/watch?v=mvJukWbUXx4
                    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 19:07
                      Einsteina znasz
                      tamta piosenka to temat na napisanie prawie epopei
                      • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 19:09
                        Tamta piosenka to temat swego czasu większości piosenek :) Choć faktycznie dużo lepiej napisana.
                        • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 19:15
                          jeśli tak twierdzisz....
                          nie wiem ,nie znam się ,zarobiona jestem zamówień.......
                          • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 19:22
                            Dowód :)))
                            • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 19:39

nie wiem nie znam się zarobiona jestem.....
                              • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 19:46
                                To refren tak zwanej naszej piosenki już mamy...
                                • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 19:49
                                  ??
                                  rozwiń to:)
                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 19:55
                                    Zeinsteinowałem nieco klasyczne pojęcie:

w23.wrzuta.pl/audio/81KkK6ffTNJ/kocham_cie_nasza_piosenka
                                    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 20:02
                                      Zeinsteinowałem ? a co to znaczy?
                                      ale ,ze co
                                      bo ja kawę piję
                                      i o Sokratesie myślę:)
                                      • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 20:08
                                        A Einsteina nie znasz?
                                        • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 20:14
                                          niewystarczająco
                                          • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 20:24
                                            A co znaczyło, że ja Einsteina znam?
                                            • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 20:32
                                              gdy słyszę słowo Einstein to myślę o teorii WZGLĘDNOŚCI
                                              • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 20:34
                                                O to dobrze zrozumiałem. Względność albo relatywizacja...
                                                • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 20:44
                                                  czasem myślę symbolicznie
                                                  ale znaczenia twojego słowa nie rozumiem
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 20:49
                                                    Skoro einstein = relatywizm to zeisteinować = zrelatywizować. To wydawało mi się wtedy oczywiste.
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 21:00
                                                    Enigma -za trudna dla mojego łebka niestety
                                                    dlaczego wtedy?
                                                    etsouyia.wrzuta.pl/audio/1wq0jgzcVDv/fasolki_majka_jezowska_-_od_rana_mam_dobry_humor_1
                                                    jest i humor i śmiech jak w temacie
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 21:18
                                                    Bo teraz już wiem, że nie było oczywiste, oczywiście :)

www.youtube.com/watch?v=5PkLLXhONvQ
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 21:32
                                                    wolę tamtą wersję relatywizmu przyjemniejsza dla ucha i oka
                                                    ludziu skąd tyś to wytrzasnął

> Bo teraz już wiem, że nie było oczywiste, oczywiście :)
                                                    dlaczego?
                                                    ostrożnie z aksjomatami:)
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 21:44
                                                    Psze Pani, żem wytrzasnął z jutuba.

> > Bo teraz już wiem, że nie było oczywiste, oczywiście :)
                                                    > dlaczego?

Zaobserwowałem albowiem Twoją reakcję. Behawioryzm.
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 21:54
                                                    > Zaobserwowałem albowiem Twoją reakcję. Behawioryzm
                                                    omatkojedyna jak tyś to wykonał
                                                    jaką reakcję ?
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 22:26
                                                    Reakcję na piśmie :)
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 22:36
                                                    > Reakcję na piśmie :)
                                                    o masz ci
                                                    czyli co konkretnie
                                                    jednak parafrazowanie to cenna umiejętność w komunikacji między ludziami
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 22:45
                                                    Parafraza jest dobra ale cytat lepszy.

Zeinsteinowałem ? a co to znaczy?
                                                    ale ,ze co
                                                    znaczenia twojego słowa nie rozumiem
                                                    Enigma -za trudna
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 15.07.11, 23:05
                                                    Psze Pana
                                                    chyba za dużo kawy dzisiaj wypiłam
                                                    i nie za bardzo w tym temacie......
                                                    postaram się zrozumieć
                                                    piosenki miały być i nie wiem czy wrzucam w temacie humor
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 15.07.11, 23:18
                                                    Ależ Droga Pani
                                                    jeśli musimy szukać przyczyn niezrozumienia to ja z przyjemnością biorę je na siebie; a miast szukać zrozumienia teorii względności lepiej znaleźć nowy temat i piosenkę, co niebawem uczynię.

• Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 00:05
                                                    spontaniczność czasem prowadzi do nieporozumień
                                                    www.youtube.com/watch?v=STymAkCZ6jE&feature=related
                                                    jest słowo szczęście
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 16.07.11, 08:55
                                                    Przemyślane elaboraty też nie gwarantują porozumienia.

Nie lubisz czarnego humoru? Bo skojarzenie z Batumi dam tam. Występuje: dzieciństwo beztroskie i słodkie.
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 09:33
                                                    nie znam pojęcia czarny humor wystarczająco dobrze więc nie wiem czy lubię
                                                    wybrałam Batumi bo to prosta piosenka bez metafor, ozdobników a zawierająca wyżej wymienione słowo
                                                    chciałam dobrze wyszło jak zwykle
                                                    jesteś inteligentny a ja chyba nie nadanżam
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 16.07.11, 09:53
                                                    E jak nie nadanżasz to nic tylko Cię na mięso przerobić, czyli znów tam próbka humoru.
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 10:00

to nie było śmieszne
                                                    nie nadanżam za twoim tokiem myślenia w tym temacie
                                                    sory
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 16.07.11, 10:02
                                                    Było z definicji - forum humorum.
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 10:13
                                                    ale żeby było humorum nie trzeba zaraz mięsem rzucać prawda?
                                                    na poprawienie humoru ,bez parole
                                                    www.youtube.com/watch?v=TohQ4yRjKCs
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 16.07.11, 10:27
                                                    Trzeba być Rosiewiczem, żeby rzucać mięchem z humorem. Albo też... a co ja się będę tłumaczył.

• Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 12:19
                                                    Miłego dnia
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 16.07.11, 19:24
                                                    A dziękuję, całkiem całkiem był. A Twój?
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 19:33
                                                    niekoniecznie
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 21:23
                                                    uśmiech na twarzy tancerzy
                                                    www.youtube.com/watch?v=HgGAzBDE454&feature=related
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 16.07.11, 21:32
                                                    No ja Zielonuju Góru słuszaju.
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 16.07.11, 21:42
                                                    Rany Julek, Stachurski po rosyjsku "śpiewający", jak tyko będzie na tubie to wrzucę :)
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 21:46
                                                    ale sobie radośnie brykają
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 16.07.11, 21:55
                                                    Grzeszczak nawet całkiem całkiem.
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 08:16
                                                    przykład niezrozumienia
                                                    > No ja Zielonuju Góru słuszaju.
                                                    sądziłam że odnosi się to do posta wyżej
                                                    a tobie o festiwal chodziło prawda?
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 17.07.11, 10:33
                                                    Prawda :)
    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 21:50
      www.youtube.com/watch?v=xwtDL27N6rE&feature=fvst
      • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 23:06
        www.youtube.com/watch?v=3oPZBqDAAQU :))
        • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 16.07.11, 23:12
          radosna twórczość:)
    • Gość: ap Re: piosenki .w których IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.11, 11:09
      https://www.youtube.com/watch?v=Qy6wo2wpT2k
      • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 12:36
        www.youtube.com/watch?v=spsVigJCvNU
        powtarza się słowo kilka razy
        www.youtube.com/watch?v=oOyMeq89AM4&feature=related
        radosny taniec
        • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 19:34
          a ile tu szczęścia:)www.youtube.com/watch?v=7bsALs3OFws
          • niezmiennick Re: piosenki .w których 17.07.11, 22:34
            Z tamtych lat szczęście dla chłopców :)
            • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 22:45
              naprawdę?
              • niezmiennick Re: piosenki .w których 17.07.11, 22:48
                No :)
                • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 22:50
                  wypowiadasz się w imieniu ogółu czy w swoim:)
                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 17.07.11, 23:02
                    Powiedzmy, że w imieniu naszej klasy :)
                    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 23:09
                      a to my razem do klasy chodziliśmy???:)
                      • niezmiennick Re: piosenki .w których 17.07.11, 23:10
                        Istnieje takie prawdopodobieństwo przecież :) Nieskończenie małe, ale zawsze.
                        • niezmiennick Re: piosenki .w których 17.07.11, 23:12
                          Ale generalnie żeby nie było nieporozumień to chodziło mnie o mnie i moich kolegów i koleżanki. Z tym, ze koleżanki to raczej nie Sabrina.
            • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 22:51
              ale ten basen i drinki?
              • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 22:58
                www.youtube.com/watch?v=hfohn66aB6c
                • niezmiennick Re: piosenki .w których 17.07.11, 23:05
                  Basen be? Wolisz piasek? :)
                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 23:23
                    www.youtube.com/watch?v=yw02DWF9L28
                    znalazłam słowo szczęście
                    • niezmiennick Re: piosenki .w których 17.07.11, 23:36
                      Języka nie znam, ale tu prawdopodobnie jest też o szczęściu.
                      • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 23:45
                        ale pomyliłeś wątki to pasuje do tego drugiego
                        tak mi się wydaje bo tam nie zaglądam
                        • niezmiennick Re: piosenki .w których 17.07.11, 23:54
                          To by raczej pasowało do wątku Ironiczne interpretacje słów w piosenkach, gdyby taki istniał.
                          Chociaż, kto wie, może podmiot liryczny faktycznie osiąga szczęście za pomocą dziwki? To tanio mu wychodzi nawet...
                          • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 23:58
                            z melodii to wyczytałeś ?
                            • niezmiennick Re: piosenki .w których 17.07.11, 23:58
                              Z tekstowo.pl :)
                            • niezmiennick Re: piosenki .w których 18.07.11, 00:00
                              Chcę cię, dziwko!
                              Oh, jak dobrze!

Pomiędzy twoimi nogami będę płakał
                              Będę szczęśliwy i smutny (Feliz y triste voy a estar )
                              • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 18.07.11, 00:06
                                zastanawiam się dlaczego przytoczyłeś ten fragment?
                                myślisz że inni nie mają tekstowo
                                • niezmiennick Re: piosenki .w których 18.07.11, 00:08
                                  Z powodu ze zawiera słowo szczęście oraz odnosi się do dziwki je podmiotowi dającej? A może dlatego, że nic treściowo innego tam nie ma? :)
                                  Pewnie, że mają. Uprzejmy byłem.
                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 18.07.11, 00:15
                                    uprzejmie informuję ,że ten utfur idealnie pasowałby do wątku ,który założyłeś
                                    miłej nocy:)
                                    • niezmiennick Re: piosenki .w których 18.07.11, 00:20
                                      Faktycznie nie wiesz co to czarny humor :)
                                      Dobranoc
                                      • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 18.07.11, 00:28
                                        ale chociaż wiem, że ta wiedza nie jest mi do niczego potrzebna
                                        albo cytując Łazukę "nic mi to do roli nie wnosi"
                                        pa
                                        a taki ładny wątek był taki radosny
                                        • niezmiennick Re: piosenki .w których 18.07.11, 00:34
                                          Rano sobie naprawisz.
    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 19.07.11, 12:22
      www.youtube.com/watch?v=xEm79-BQM5U
      sweet dance
      niebo w gębie też o sweet
      • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 24.07.11, 21:26
        www.youtube.com/watch?v=opPx-2vQCgQ
        • niezmiennick Re: piosenki .w których 25.07.11, 21:21
          www.youtube.com/watch?v=W_6Q8nAqx7s
          • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 08:08
            www.youtube.com/watch?v=Sf8fubUlyws
            You stole in with your starry smile
            • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 10:41
              Deux coeurs qui se sourient
              www.youtube.com/watch?v=Jjb-krDiCsc
              • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 14:09
                Genuine smile
                • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 14:46
                  nie mogę się dosłuchać smile
                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 14:51
                    www.youtube.com/watch?v=Si-DktNIgTY&feature=related
                    teraz tego słucham i znalazłam słowo
                    • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 18:55
                      W obrazie było. I czemu wciąż Paryż?
                      • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 19:47
                        ja się nie dopatrzyłam,może inaczej patrzę
                        bo najlepsze kasztany są na placu Pigalle ....(żart oczywiście)
                        • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 19:49
                          To popatrz jeszcze raz, szósta sekunda.
                          No żart żartem ale pani raczej do śmiechu w Paryżu nie było.
                          • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 19:56
                            jakiej pani?
                            • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 20:07
                              Tej co śpiewała :)
                              • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 20:10
                                aaaaaa
                                tak myślisz?
                                > Tej co śpiewała :)
                                dlaczego się do mnie uśmiechasz?
                                • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 20:20
                                  No tak myślę.
                                  Mogę się nie uśmiechać.
                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 20:24
                                    ależ uśmiechaj ,to miłe
                                    będę drążyć -dlaczego?:)
                                    • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 20:27
                                      Drążenie uśmiechu to najlepsza droga do zaprzestania uśmiechu :-P
                                      • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 20:30
                                        skoro tak twierdzisz:)
                        • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 19:54
                          nie znam tej dzielnicy, ale ktoś kiedyś taką kwestię wyrecytował

• Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 19:58
                            jak ktoś hula to chyba się cieszy
                            www.youtube.com/watch?v=GnhUPWKEc5g&feature=related
                            • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 20:19
                              Tylko niech karczmy nie rozwalą!
                              • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 20:25
                                skąd to wytrzaskujesz
                                czy to aby ten wątek
                                • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 20:28
                                  Z youtuba. A najpierw z pamięci: hulają - tańce hulanka swawola...
                            • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 21:25
                              i jak szczebioczą to chyba też
                              www.youtube.com/watch?v=qS-lqowvTf4
                              • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 21:38
                                www.youtube.com/watch?v=N4i-EYNbR9w
                                jakie maski uśmiechnięte:)
                              • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 21:41
                                albo jak machają piórami
                                • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 21:52
                                  ale co cię tak w radość wprawiło ? pan Czesio, podrygujący Marek ,czy naprawdę te pióra
                                  zachodzę w głowe jak ty pojmujesz radość lub szczęście:)ci powiem....:)
                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 21:57
                                    Ci odpowiem - szczebiot to ptaszek a ptaszek to pióra. W dodatku tu coś jakby z Paryżem.
                                    To nie ma nic wspólnego z tym jak ja pojmuję radość i szczęście :)
                                    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 22:04
                                      :)))
                                      > Ci odpowiem - szczebiot to ptaszek a ptaszek to pióra. W dodatku tu coś jakby z
                                      > Paryżem
                                      za nic bym na to nie wpadła:)
                                      szczebiot w znaczeni ptasi śmiech ja to tak pojmowałam:)
                                      > To nie ma nic wspólnego z tym jak ja pojmuję radość i szczęście :)
                                      nie jestem wścibska ale w tym przypadku to ciekawam jak ty tą radość
                                      pojmujesz:)
                                      • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 22:12
                                        > szczebiot w znaczeni ptasi śmiech

Dobre. A nie wpadłem na to.

> nie jestem wścibska ale w tym przypadku to ciekawam jak ty tą radość
                                        > pojmujesz:)

Generalnie to nie wiem co powiedzieć, albowiem radość to ja czuję a nie pojmuję. A Ty?
                                        • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 22:24
                                          radość tak to jeden ze stanów emocjonalnych
                                          żle sformułowałam pytanie .powinnam zapytać co powoduje, że jesteś radosny
                                          > . A Ty?
                                          trzeba by napisać elaborat a to nie to forum:)
                                          • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 22:30
                                            > powinnam zapytać co powoduje, że jesteś radosny

trzeba by napisać elaborat a to nie to forum:)
                                            • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 22:37
                                              tak myślałam:)
                                              • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 22:39
                                                No przecież po mnie widać na pierwszy rzut oka, że jestem za równouprawnieniem.
                                                • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 22:46
                                                  > No przecież po mnie widać na pierwszy rzut oka, że jestem za równouprawnieniem.
                                                  o masz
                                                  czasami okazuje się jestem mało spostrzegawcza niestety
                                                  ale to odnośnie szczebiotu ?
                                                  :)
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 23:00
                                                    Nie, odnośnie tworzenia elaboratów.
                                        • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 11:17
                                          w zasadzie radość jest też pojęciem bo ma swoją definicję
                                          a ty przecież niekoniecznie musisz się z nią zgadzać
                                          z tą definicją:)
                                          • niezmiennick Re: piosenki .w których 27.07.11, 11:19
                                            Pewnie ma niejedną definicję.
                                    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 10:57
                                      nie pojmuję dlaczego ty się nie udzielasz w wątku- zabawa- skojarzenia filmowe.

z takim talentem do skojarzeń
                                      :)
                                      • niezmiennick Re: piosenki .w których 27.07.11, 11:15
                                        Nawet raz się udzieliłem już.
                          • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 20:09
                            To w Klosie było hasło.
                            "Zuzanna lubi je tylko jesienią."
                            Dzielnicę widziałem, za dnia. Nie podobało mi się szczególnie.
                            • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 26.07.11, 20:11
                              naprawdę?czemu?
                              • niezmiennick Re: piosenki .w których 26.07.11, 20:21
                                Inne miejsca był ciekawsze.
                                • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 09:35
                                  www.youtube.com/watch?v=Bv1AIYudQlE&feature=related
                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 27.07.11, 10:10
                                    www.youtube.com/watch?v=7cRqXHPibG4&feature=related
                                    • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 10:46
                                      www.youtube.com/watch?v=x5SnTbXXprk&feature=related
                                      • niezmiennick Re: piosenki .w których 27.07.11, 11:16
                                        www.youtube.com/watch?v=8_JwUPLanoo
                                        • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 13:23
                                          www.youtube.com/watch?v=hPtbG0vtkHY&feature=related
                                          • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 13:44
                                            www.youtube.com/watch?v=i4BYMvVvMg0&feature=related
                                            • niezmiennick Re: piosenki .w których 27.07.11, 13:52
                                              www.youtube.com/watch?v=-TsAxZOkIvY&feature=related
                                              • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 20:43
                                                www.youtube.com/watch?v=cVdsPwWgG5E&feature=related
                                                • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 20:56
                                                  www.youtube.com/watch?v=QbePGBafs6g&feature=related
                                                  • niezmiennick Re: piosenki .w których 28.07.11, 10:36
                                                    www.youtube.com/watch?v=IML19SzlngU
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 10:51
                                                    www.youtube.com/watch?v=07WLB584I5Q&feature=related
                                                  • Gość: a Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 13:09
                                                    www.youtube.com/watch?v=cky47_EJyUE&feature=related
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 20:13
                                                    www.youtube.com/watch?v=6cfI9vFLjxU&feature=related
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 21:35
                                                    www.youtube.com/watch?v=FpJUrt0O7uY&feature=related
                                                  • Gość: Ania Re: piosenki .w których IP: *.tktelekom.pl 29.07.11, 17:26
                                                    www.youtube.com/watch?v=al_VmZH_J98
                                                    Wash & Go

• apersona Re: piosenki .w których 26.07.11, 15:56
                  Czy szczerość jest wartością w tym wątku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka