sootball
10.11.11, 12:49
Ostatnio ogólny poziom wesołości na śniadaniach w robocie podnosi nie tylko horoskop z bezpłatnych gazet rozdawanych na ulicach, który sobie przy wtórze rechotu nawzajem czytamy, ale też lektura ogłoszeń drobnych zamieszczanych tamże.
Na przykład kategorii "uroda" lecą ciurkiem:
-gorące masażystki
-delikatny masaż dla panów
-dojrzała masażystka
-filigranowa masażystka
- gratis d. wymasuję Panu (kod tylko dla wtajemniczonych)!
-40 letnia masażytka
-masażystka Jola
-miła masażysytka
-rubensowska masażystka
-ruda masażystka.
Wciągnęłam się na dobre i kibicuję dziewczynom, codziennie sprawdzam czy nie pojawiła się jakaś nowa masażystka. Martwi mnie, ze zniknęła Niedepilowana Gosia.
Z innych inspirujących rzeczy, ogłoszenie "kupię mieszkanie razem z lokatorem" -eeee, to tak można? Po czym dalsza część ogłoszenia: "zadłużone, z dowolnym problemem prawnym lub tkzw. dzikim lokatorem". Przypuszczam że może tu mieć miejsce taka sytuacja, ze przynajmniej część "dowolnych problemów" rozwiązuje się sama na widok kupca i jego pięciu napakowanych na siłowni kolegów.
"Awaria komputera, dojazd gratis". Super, ale wywoływaniu awarii jestem całkiem niezła, więc w razie czego spróbuję o własnych siłach. Sorry, chłopaki.
Prawdziwą zagadką jest ogłoszenie w kategorii "towarzyskie": "40 zł f/bez z finałem" Ktoś zna się na łamaniu kodów? Bo mam kilka pomysłów, ale wszystkie są zbyt kosmate i jak nie trafię to będzie mi głupio.
Stara, dobra zasada życia społecznego że kto się najgłośniej drze ten jest na górze, obowiązuje również w świecie ogłoszeń drobnych.
Aaaaaaaaa autokasacja.
Aaaaaaaaaaaa telewizory.
Aaaaaaaa masaż (ha!)
A Wam rzuciło się w oczy jakieś ciekawe ogłoszenie?