plyta.platynowa 04.12.11, 21:24 Ginekolog grzebie w oku ... - a powinien ?????????????? odp : OKULISTA :) he mi jak ktoś zadał tą zagadkę: Ginekolog grzebie w oku - a powinien - moja odpowiedz była oczywista odpowiedziałam w dupie :D Znacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georgia241 Re: zagadki 05.12.11, 00:35 Ginekolog nie powinien w dupie grzebać, bo tam som zarazki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: zagadki IP: *.home.aster.pl 06.12.11, 18:52 > Ginekolog nie powinien w dupie grzebać, bo tam som zarazki! Poza tym odbierał by pracę proktologowi. Odpowiedz Link Zgłoś
plyta.platynowa Re: zagadki 06.12.11, 19:54 Kurcze trochę mnie zle zrozumieliście. Chodziło mi o zupełnie inne zagadki a nie dopisywanie do pierwszej.... To są tzw inteligentne zagadki np. znam jeszcze dwie Jak wita sie dwóch papieży ? Odp wcale sie nie witają - nie ma dwóch papieży jednocześnie. Albo ile waży kilogramowy sum ? Odp kilogram (odpowiedź banalna ale dużo ludzi nie wie)..... Chodzi mi o takiego typu zagadki gdzie niby odpowiedź jest prosta ale wymaga zastanowienia sie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica salonowa Re: zagadki IP: *.play-internet.pl 06.12.11, 21:15 Fajne te twoje zagadki ale zmień forum Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: zagadki 08.12.11, 01:07 Dwóch papieży bywało w historii i witaliby się kosami, tak się kochali. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: zagadki 08.12.11, 17:09 > Jak wita sie dwóch papieży ? > Odp wcale sie nie witają - nie ma dwóch papieży jednocześnie. W roku 2000 papież katolicki Jan Paweł II spotkał się z papieżem koptyjskim Shenoudą III: www.coptichymns.net/userpics/10118/with%20Pope%20John%20Paul%20II.gif Możliwe więc jest spotkanie dwóch papieży jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś