Gość: Denis IP: 217.153.116.* 21.06.04, 15:20 a) w wieku 8 lat b) w wieku 15 lat? Jeśli chodzi o mnie: a) kosmonautą (akurat był Hermaszewski) lub traktorzystą b) nauczycielem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunday Re: Kim chciałem zostać? 21.06.04, 15:27 > a) w wieku 8 lat > b) w wieku 15 lat? a) włóczykijem b) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Kim chciałem zostać? 21.06.04, 16:03 a) w wieku lat 8 - zakonnicą b) w wieku lat 15 - już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corel W skupie makulatury dyspozytorem :) Poważnie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 09:08 Dlaczego? Ponieważ mnóstwo czytałem, wszytko co mi wpadło w ręce i ciągle cierpiałem na brak nowych książek a w bibliotece wstydziłem sie brać tygodniowo po kilkanaćsie książek, żeby nie pomyśleli że robie to dla jaj czy co... Jak miałem czas( a przewaznie go miałem) to byłem w stanie czytać 2 książki dziennie. EEhhh zawsze mi się marzyło mieć taaaki stok ksiązek i grzebać sobie w nich. Śmieszne nie?:)) Jednocześnie chciałem zostać czołgistą hehhe...ale nie zostałem bo jestem troche za wysoki a po drugie terminy egzaminów do szkoły oficerskiej w pokrywały się z egzaminami na uczelnię ekonomiczną... i tak w końcu założyłem własną firmę i nie jest to skup makulatury;) A czołg i tak sobie kupie;) za kilka lat...tylko mały co by asfaltu nie zrywać za bardzo...;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak skup makulatury 28.06.04, 13:39 jest również i zawsze pozostanie moją pasją tyle fajnych rzeczy tam zawsze widziałem w tych skupach.. książki , gazety , a przede wszystkim zeszyty.. dzięki Twojemu postowi kolego , wróciły mi wspomnienia...i chyba od jutra makulature rozpocznę sKUPYwać na przykład roczniki dzienników oprawione u introligatora mają swój sens.. albo kupiłbym sobie gazety wydane w dniu w którym się urodziłem.. niektórzy tak właśnie uzyskują środki na następne projekty.. pozdrawiam.. przypominam sobie..raz z tata pojechaliśmy z makulaturą..fajne rzeczy im zostawiliśmy..mnnóstwo numerów sportowca na przykład..sportOwiec cudowną był gazetą..kieydś po oddaniu makulatury dostawało się talony, np na kupno kaset magnetofonowych czy też papieru toaletowego..hehehe..to były czasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mattylda Re: W skupie makulatury dyspozytorem :) Poważnie. 29.06.04, 08:57 Gość portalu: Corel napisał(a): >A czołg i tak sobie kupie;) za kilka lat...tylko mały co by asfaltu nie zrywać > za bardzo...;) He, he, taki mały czołg Grubera :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corel Re: W skupie makulatury dyspozytorem :) Poważnie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:06 hehhe tak uściślając- Gruber w rzeczywistości miał lekki samochód pancerny;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniaruzia Re: Kim chciałem zostać? 30.06.04, 23:13 > a) w wieku 8 lat...baletnicą (hihihi, ale to śmieszne) > b) w wieku 15 lat? podróżnikiem i odkrywcą (chyba....kurcze nie do końca pamiętam, w grę wchodzi również alpinizm i koszykówka ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Kim chciałem zostać? IP: 80.51.250.* 21.06.04, 20:18 8 lat - strażak 15 - elektryk teraz jetem stolarzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Kim chciałem zostać? IP: *.local.pl / 80.53.173.* 21.06.04, 21:34 8 lat - kosmonautą 12 lat - paleontologiem 15 lat - nie byłem pewien potem...zostałem ekonomistą i informatykiem... a w efekcie bezrobotnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
tenzinn Re: Kim chciałem zostać? 22.06.04, 05:34 moj kumpel z klasy jak go nauczycielka zapytala kim chce byc to odpowiedzial ze...emerytem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Kim chciałem zostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:12 co to znaczy ? ( aequam....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja78 Re: Kim chciałem zostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 01:40 mała - odkrywca, ale jak mama powidziała, że patyczki NIE SĄ koścmi członków zaginionej cywilizacji = wszystko prysło większa - wynalazca, ale jak na moje pytanie: mamo, ktoś już wynalazł telewizor? padła odpowiedź 'tak' = wszystko prysło obecnie - no właśnie, może spiski? moje marzenia zostały stłumine w dzieciństwie przez wrogie siły, więc......... Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Kim chciałem zostać? 22.06.04, 06:54 > a) w wieku 8 lat > b) w wieku 15 lat? a)pracownikiem miejskiego przedsiębiorstwa oczyszczania b)nie moge sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Kim chciałem zostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 01:43 A co chciałeś robić jako pracownik miejskiego przedsiębiorstwa oczyszczania? :))) Ja w wieku a) 8 lat chciałam odbywać dalekie podróże i pisać o nich (np. jak Sienkiewicz - to na fali lektury "W pustyni i w puszczy" przede wszystkim) b) 15 lat chciałam odbywać dalekie podróże i pisać o nich :) (bardziej jak Tony Halik i Elżbieta Dzikowska) A teraz czasem zdarza mi się odbywać podróże, może i dalekie, jednak nie byłam jeszcze np. w Amazonii, Peru, Afryce czy innym równie egzotycznym kraju. Miałam szczęście odwiedzić Irlandię, Francję, USA... Niemcy, Czechy, Austrię. Jeśli chodzi o pisanie, to piszę :) tyle, że niezupełnie książki podróżnicze. Kilka takich za to redagowałam. :) Więc w zasadzie chyba sobie pospełniałam kilka marzeń :))) Poza tym jako dziecko czasami chciałam być cyrkówką, baletnicą, strażakiem, Mają z "Kosmosu 1999" :P, Janą z dżungli... zgadnijcie, które z tych marzeń zrealizowałam :P Potem jako starsza wyobrażałam sobie, że powinnam zostać nauczycielką... reżyserem filmowym... Jeśli chodzi o to ostatnie to najbliżej tematu znalazłam się pół roku temu, kiedy to nawiązałam przypadkowo znajomość z pewnym reżyserem filmów dokumentalnych, który usiłował mnie przekonać do współpracy producenckiej - tyle, że nie wspominał o pieniądzach :P Odpowiedz Link Zgłoś
marokanka Re: Kim chciałem zostać? 23.06.04, 17:34 w wieku 4 (!) lat ministrem finansow w wieku 8 kardiologiem w wieku 15 tlumaczem i jestem germanista w koncu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Kim chciałem zostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 02:06 A jak by było po niemiecku: w wieku czterech lat chciałam zostać ministrem finansów, w wieku 8 lat kardiologiem, a w wieku piętnastu lat tłumaczem? :))) Pytam serio, bo mam nadzieję, że to będą jakieś dłuuugie słowa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis Po niemiecku IP: 217.153.116.* 25.06.04, 13:12 Gość portalu: naiwna napisał(a): > A jak by było po niemiecku: w wieku czterech lat chciałam zostać ministrem > finansów, Finanzministar - chyba, ostatnie a z kropkami w wieku 8 lat kardiologiem, Kardiolog - chyba a w wieku piętnastu lat tłumaczem? Dolmetcher - na 100 procent > Pytam serio, bo mam nadzieję, że to będą jakieś dłuuugie słowa :P N, jak widzisz, nie ma dłuuugich. Odpowiedz Link Zgłoś
uzywaj-kruszyw-amfibolitowych germanisto 25.06.04, 17:21 > Finanzministar - chyba, ostatnie a z kropkami > Kardiolog - chyba > Dolmetcher - na 100 procent Finanzminister Kardiologe Dolmetscher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis Re: germanisto IP: 217.153.116.* 25.06.04, 17:33 uzywaj-kruszyw-amfibolitowych napisał: > > Finanzministar - chyba, ostatnie a z kropkami > > Kardiolog - chyba > > Dolmetcher - na 100 procent > > Finanzminister > Kardiologe > Dolmetscher Dzięki. W dwóch pierwszych pisałem chyba, w ostatnim sto procent, no i tak jest tylko s mi zadło... przepraszam: zJadło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Kim chciałem zostać? 26.06.04, 17:12 chciałem jeździć śmieciarką :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
abra_macabra Re: Kim chciałem zostać? 08.07.04, 12:19 o to nie byłeś sam... mój kolega też marzył o jeżdżeniu śmieciarką:) bo to taki duży, hałaśliwy samochód, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: Kim chciałem zostać? 24.06.04, 10:52 8) sprzedawczynia lub nauczycielka 15) inzynierem wojskowym W efekcie jestem ekonomista, pracuje w nieruchomosciach i bardzo zaluje, ze nie zostalam weterynarzem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Kim chciałem zostać? IP: 213.241.75.* 24.06.04, 11:00 8) emerytem - ręcistą 15) hm ciezko tyle było Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kim chciałem zostać? 24.06.04, 11:00 a) lekarzem anestezjologiem, b) archeologiem I zabijcie mnie, dlaczego o tym drugim myślałam wyłącznie w sferze marzeń. Tak jakbym nie spełniała kryteriów dopuszczających do egzaminu. Skończyłam chemię, pracuję przypadkiem w farmacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Kim chciałem zostać? IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.204.* 24.06.04, 14:55 w wieku 8 lat -> kolejarzem. Kolej mnie zawsze fascynowała i do dzisiaj mi tej fascynacji trochę zostało. w wieku 15 lat -> już nie wiedziałem i do dzisiaj nie wiem. Gdybym wygrał w totka, to z chęcią spróbowałbym wielu zawodów. W pierwszej kolejności - policjant :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xl Re: Kim chciałem zostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:36 masz szanse ze fascynacji zostalo wiecej niz kolei :) Odpowiedz Link Zgłoś
viva76 Re: Kim chciałem zostać? 24.06.04, 15:10 jak mialm 8 chiałam być Królewna 15 to archeologim albo mama A jestem ekonomista i pracuje w kadrach. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Kim chciałem zostać? 24.06.04, 15:58 w wieku 8 lat chcialam byc krolewna albo ksiezniczka w wieku lat 15 chcialam byc agentka fbi albo pracowac w nasa. jednak rodzice powiedzieli mi, ze zeby dostac sie do fbi czy nasa trzeba miec obywatelstwo amerykanskie. moje marzenia szlag trafil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Kim chciałem zostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:13 Ja kiedys mialem marzenie ( ale skąd?? ) i chciałem zostać amebą......... Juz mi przeszło.......teraz marze o czymś bardziej znaczącym ;) ( może.... okoń? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIA rodzice cie klamali IP: *.sa.earthlink.net / *.in-indianap0.sa.earthlink.net 25.06.04, 08:44 martuha napisała: > w wieku 8 lat chcialam byc krolewna albo ksiezniczka > w wieku lat 15 chcialam byc agentka fbi albo pracowac w nasa. jednak rodzice > powiedzieli mi, ze zeby dostac sie do fbi czy nasa trzeba miec obywatelstwo > amerykanskie. moje marzenia szlag trafil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kim chciałem zostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 18:23 A) strażakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Kim chciałem zostać? IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.06.04, 18:31 Emerytem. I nic od tamtego czasu sie nie zmienilo. Pocieszam sie ze do emerytury blizej. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
chill Re: Kim chciałem zostać? 05.07.04, 18:44 a)kierowca tira,bo sa takie duze i nikt mi na drodze nie podskoczy,ale mama powiedziala,ze to marny zawod dla dziewczynki,wiec b)najmlodsza zdobywczynia nagrody nobla,co tez specjalnie nie wypalilo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
out_to_lunch Kim chciałem zostać? 24.06.04, 19:46 Gość portalu: Denis napisał(a): > a) w wieku 8 lat > b) w wieku 15 lat? ## a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Kim chciałem zostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:51 a) w wieku 8 lat chcialam zostac malarka. na te slowa babcia powiedziala mi, ze nie bede miala co jesc i zebym wybrala praktyczny zawod;-) b) jak mialam 12 lat chcialam zostac paleontologiem teraz mam 20 lat, studiuje filozofie i chcialabym zostac rezyserem filmowym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
boudicca Nauczyciel potem weterynarz ;) 25.06.04, 00:15 Do ukonczenia 13 roku zycia chcialam byc nauczycielem muzyki albo wf-u W chwili ugruntowania zainteresowań, marzyłam o weterynarii. Zresztą do tej pory o niej marzę, ale niestety nie jestem w stanie sprostać jej wymaganiom. Jestem kompletny debilek jeśli chodzi o przedmioty ścisłe, więc nie poradziłabym sobie z fizyką i chemią. Cóż teraz jestem nauczycielem ... historii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Właśnie mi się przypomniało!! 25.06.04, 09:30 W wieku wczesnoszkolnym miałam zamiar zostać... żoną dyrektora PGR-u. Rodzice do dziś mi wypominają, że obiecałam ich wozić po wsi wozem drabiniastym wymoszczonym sianem. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Kim chciałem zostać? 25.06.04, 09:43 a) piłkarzem b) gdy się okazało, że mam dwie lewe nogi, a nie jestem mańkutem, to już mi wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
herbata.cytrynowa Re: Kim chciałem zostać? 25.06.04, 10:50 Jesuu... Ile tego było... niestety nie podporządkuję się do kryteriów "w wieku ilu lat" bo marzeń mam za dużo. W każdym razie wymienię choć kilka: Strażak, policjantka, kierowca karetki pogotowia, fotograf, kierowca wyścigowy, kierowca rajdowy, projektantka mody, pilot śmigłowca, pilot myśliwca, chirurg, piosenkarka, pisarka... itede itepe. Jak widać takie doś męskie marzenia w większości =). Chcę zdawać na medycynę a twórczość znajdziecie jak klikniecie na link w sygnaturce =). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro23 Re: Kim chciałem zostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:41 czy twoje meskie ja czasami chcialo być policjantką??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polsat Re: Kim chciałem zostać? IP: *.media4.pl 13.07.04, 11:54 Chm..... agentka FBI policjantka lub detektyw pani z karetki 999, pilot samolotow kardiolog, zakonnica siostr klauzurowych zamknietych itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Kim chciałem zostać? IP: *.agh.edu.pl 25.06.04, 11:07 a) lekarzem b) lekarzem Jeszcze jeden egzamin i spełnią się moje marzenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
extravirgin Re: Kim chciałem zostać? 25.06.04, 11:34 lekarzem weterynarzem dyrektorem schroniska dla zwierząt dyrektorem ZOO gwiazdą Hollywood genialnym naukowcem - wynalazcą leku na raka piosenkarką lekarzem (przeszło mi po 2 latach pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noida Re: Kim chciałem zostać? IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 11:43 W wieku 8 lat chciałam zostać... miłośnikiem przyrody :-) A w wieku 15 nie pamiętam... chyba dziennikarzem i coś czuję, że się jeszcze na mnie perfidnie zemści to marzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: Kim chciałem zostać? 25.06.04, 12:11 1. weterynarzem ( nooo....ewentualnie sprzedawczynia w sklepie spozywczym) 2. WETERYNARZEM !!!! A jestem architektem...( i pluje sobie w brode ze nie nauczylam sie fizyki i chemi zeby jednak na weterynarie zdawac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOl Re: Kim chciałem zostać? IP: 158.75.5.* 25.06.04, 12:37 a)zolwiem ninja b)15 lat - sukienka kolezanki : ) a zostalem studentem :) Odpowiedz Link Zgłoś
willow_girl Re: Kim chciałem zostać? 25.06.04, 12:41 A ja od poczatku chcialam zostac nauczycielka. I mi sie, cholera, udalo... :D Odpowiedz Link Zgłoś
tribeca Re: Kim chciałem zostać? 25.06.04, 14:11 chciałam być nauczycielką, piosenkarką, lekarzem, biznesłoman, gwiazdą filmową oczywiście też:) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Kim chciałem zostać? 25.06.04, 15:54 a)pilot mysliwca na lotniskowcu b)antropologiem badajacym mumie w peru a jej narazie to nie jestem ani uczniem ani studentka, w ogole nie wiem kim zostalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Kim chciałem zostać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 20:15 1. Nauczycielką. 2.Nauczycielką. I zostałam ;) A teraz najbardziej chcę być ZNOWU DZIECKIEM :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
juliettamasina Re: Kim chciałem zostać? 25.06.04, 20:28 a) 8 lat - Kate Bush ( chciałam umieć robić gwiazdę tak jak ona :) b) 15 lat - malarką ( i niestety udało mi się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whatever Re: Kim chciałem zostać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 21:14 ja w wieku 4 lat koniecznie chcialam zostac prostytutka(moj ojciec w ten sposob odpowiedzial mi na pytanie kto najwiecej zarabia):), pochwalilam sie nawet podobno listonoszce przebywajac na wakacjach u babci..babcia o maly wlos na atak serca nie umarla.... w wieku 5 lat chcialam juz zostac zakonnica,ale ojciec wybil mi ten pomysl z glowy mowiac ze one musza golic sie na lysa(koniecznie chcialam miec dlugie wlosy) obecnie studiuje slawistyka i pare tygodni temu sama sie ogolilam na lyso:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna00 Re: Kim chciałem zostać? 25.06.04, 21:43 8- stewardessa 10- jw 12-jw teraz jw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucyk Re: Kim chciałem zostać? IP: *.vc.shawcable.net 26.06.04, 00:08 Koniuszym-Wista wio-Kun i beret to jest to!!!!!-Kucyk- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzio Re: Kim chciałem zostać? IP: *.acn.waw.pl 26.06.04, 02:43 1. Poslem 2. Senatorem Gdy mialem 16 lat premierem. Zas gdy ukonczylem 17 lat, spostrzeglem, jakie to bagno bylo. I przez to zostalem pisarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking2 Re: Kim chciałem zostać? IP: *.ADSL.mnsi.net 26.06.04, 05:27 Moje marzenia byly o wiele mniej ambitne. Wieku lat czterech chcialem byc karawaniarzem. Karawany w tamtych latach byly prawie jak autobusy, ciemnoszary San. A ja lubilem duze pojazdy. W wieku lat osmiu, albo prawie osmiu, postanowilem jednak zostac kierowca smieciarki. To, z cala pewnoscia, tez byl duzy pojazd, a w dodatku mial z tylu te wszystkie wspaniale pneumatyczne urzadzenia do machania pojemnikami w gore i w dol. Co za frajda! Niestety, dorosli - dla jakiejs nie znanej mi przyczyny - odniesli sie ze znikomym entuzjazmem do moich marzen, ktore zreszta same mi pozniej przeszly. A wieku pietnastu lat juz wiedzialem, ze chce miec do czynienia z projektowaniem maszyn - i skonczylo sie na tym, ze najpierw robilem turbiny spalinowe, a teraz silniki lotnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking2 Re: Kim chciałem zostać? IP: *.ADSL.mnsi.net 26.06.04, 05:36 Przypomnialem sobie o jeszcze jednym marzycielu, ktory chcial zostac kims specjalnym. Wiek moze tylko nie ten, bo mialem osiemnascie lat, kiedy na komisji rejestracji poborowych spotkalem kolege z podstawowki, ktory zawsze robil na mnie wrazenie, ze jest troche jakby pomylony. Po badaniu lekarskim pan major rozdal formularze, gdzie miedzy innymi bylo pytanie "w jakim rodzaju wojsk chcialbys odbyc zasadnicza sluabe wojskowa?". Ow kolega moj wpisal tam, ze najbardziej, to on by chcial do plutonu egzekucyjnego. Dano mu drugi formularz i kazano wpisac cos do sensu. Oswiadczyl na pismie, ze ostatecznie moze byc i kawaleria, bo jego dziadek w 20-tym roku z konnica to az pod Kijow zaszedl... No, i trzeciego formularza juz nie dostal, ale nie wiem jakie byly dalsze losy jego kariery w silach zbrojnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viking2 Re: Kim chciałem zostać? IP: *.ADSL.mnsi.net 26.06.04, 05:37 Przypomnialem sobie o jeszcze jednym marzycielu, ktory chcial zostac kims specjalnym. Wiek moze tylko nie ten, bo mialem osiemnascie lat, kiedy na komisji rejestracji poborowych spotkalem kolege z podstawowki, ktory zawsze robil na mnie wrazenie, ze jest troche jakby pomylony. Po badaniu lekarskim pan major rozdal formularze, gdzie miedzy innymi bylo pytanie "w jakim rodzaju wojsk chcialbys odbyc zasadnicza sluzbe wojskowa?". Rzecz dziala sie, oczywiscie, za komuny. Ow kolega moj wpisal tam, ze najbardziej, to on by chcial do plutonu egzekucyjnego. Dano mu drugi formularz i kazano wpisac cos do sensu. Oswiadczyl na pismie, ze ostatecznie moze byc i kawaleria, bo jego dziadek w 20-tym roku z konnica to az pod Kijow zaszedl... No, i trzeciego formularza juz nie dostal, ale nie wiem jakie byly dalsze losy jego kariery w silach zbrojnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efka Re: Kim chciałem zostać? IP: *.access.uk.tiscali.com 26.06.04, 16:14 w wieku 8 lat piosenkarka ewentulnie tancerka w wieku 15 ekologiem w wieku 25 lat dostalo mi sie posade nauczycielki po roku ucieklam za granice jestem jeszcze w trakcie marzen kim chce zostac? ludzac sie ze moze odkryje swoj talent mhm obawiam sie ze nie mam szans dorosnac do tej odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś