Dodaj do ulubionych

beger king

17.07.04, 11:26
www.frazpc.pl/b/74870/0
Obserwuj wątek
    • ruda_szczurka Re: beger king 17.07.04, 13:47
      Beger chce pozwać autora internetowego żartu

"Posłankę Samoobrony Renatę Beger w wersji XXL, promującą hamburgery w
      kurwikowym sosie, można zobaczyć w Internecie" - pisze "Życie Warszawy".
      Posłanka zapowiada, że autor tego żartu pofatyguje się do prokuratury.

Dziennikarze gazety piszą, że na jednej ze stron internetowych znaleźli reklamę
      nowego fast foodu o nazwie "Beger King".

"Obok smakowitej kanapki - »hamburgera z sosem kurwikowym« - stoi ubrana w
      skąpy ciuszek grubaska z twarzą posłanki Renaty Beger. Parlamentarzystce
      Samoobrony, która zasłynęła już z wielu skandalizujących wypowiedzi (np.
      powiedziała, że "lubi seks jak koń owies"), ten żart nie przypadł jednak do
      gustu.

"Strzeż mnie panie Boże, żebym się tak spasła. Jak można było mnie w ten sposób
      pogrubić" - złości się parlamentarzystka. Zapowiada, że spreparowaną reklamę
      pokaże prawnikowi. "Mój adwokat zastanowi się, co z tym zrobić, prawdopodobnie
      złożę w tej sprawie zawiadomienie do prokuratury. Ja tak nie wyglądam" -
      obrusza się Beger.

Parlamentarzystkę irytuje też fakt, że za dostęp do stron internetowych, na
      których znajduje się poświęcony jej dowcip, trzeba zapłacić. "Nie dość, że mnie
      pogrubili, to jeszcze na mnie zarabiają. To już naprawdę przesada" - skarży się
      poszkodowana.

Dziennik pisze, że na stronie internetowej, na której umieszczono
      reklamę "Beger Kinga", znajdują się także śmieszne zdjęcia innych polityków.

"Gdy analizujemy liczbę odsłon, okazuje się, że posłanka Samoobrony jest jednak
      rekordzistką, bo najwięcej użytkowników sieci otwiera właśnie jej fotkę.

"Renata Beger cieszy się dużo większym zainteresowaniem niż sąsiadujący z nią
      na stronie internetowej Józef Oleksy, Lech Nikolski, Tadeusz Mazowiecki czy
      Aleksandra Jakubowska, której żarty w sieci tak się spodobały, że zamieściła je
      na własnej stronie internetowej." - pisze "Życie Warszawy".

z onetu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka