Dodaj do ulubionych

Manchester mistrzem Anglii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:58
Glory, Glory Man United!

Należało im się, za cały ten piękny sezon :)
Ach, jestem szczęśliwy!
Obserwuj wątek
    • Gość: redkowalski Manchester mistrzem Anglii IP: *.aster.pl 06.05.07, 19:00
      we will follow UNITED!
    • zostatniejchwili Manchester mistrzem Anglii 06.05.07, 19:00
      Redakcja Żółci bardzo ceni Manchester United, gdyż zespół od lat gra w żółtej
      bieliźnie. Podłączamy się więc do sukcesu.
    • Gość: gosc Manchester mistrzem Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:01
      Ronaldinho to leszcz i boiskowy oszust, najwiekszy nurek na swiecie.
    • Gość: manutd Manchester mistrzem Anglii IP: *.akron.net.pl 06.05.07, 19:01
      GLORY GLORY MAN UNITED !!!!!

• Gość: Becks Manchester mistrzem Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:02
      GRATULACJE ManU!!!
    • Gość: Kajetak z Nosskiem Manchester mistrzem Anglii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.07, 19:03
      MAMY MISTRZA:d:d W KOńCU WRACAMY NA SZCZYT;] PUCHAR TEZ BEDZIE NASZ..GRATULACJE
    • Gość: dvdd Manchester mistrzem Anglii IP: *.adsl.szeptel.net.pl 06.05.07, 19:04
      W tym roku grali najleprza pilke w europie !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: asasello Re: Manchester mistrzem Anglii IP: *.ghnet.pl 06.05.07, 19:07
        jeśli to prawda, to Milan grał najlepszą piłkę we Wszechświecie:-D
      • info0 Glory Glory... 06.05.07, 19:09
        Ale jestem ciekaw ilu z tych "niby" fanów Manchesteru wypisujących na forum jest
        prawdziwymi kibicami tego klubu?
        Wydaje mi się, że jesteście tylko sezonowymi leszczami a nie prawdziwymi
        kibicami. Jestem z tym klubem na dobre i złe od 1993 roku (wtedy otóż byłem na
        Old Trafford, jako dzieciak i się zachwyciłem).

Zwycięstwo im się należało jak najbardziej. Zawsze byli w czołówce i zawsze
        należało się z nimi liczyć :) Niemniej jednak by nadal wygrywać należy zadbać o
        dobrą defensywę :/ To co dzieje się na tyłach Manchesteru od kilku lat to jedno
        wielkie nieporozumienie.

Siła ofensywy jest klasą samą w sobie i niech malkontenci gadają co chcą. :)

Glory, glory Manchester United!
        • Gość: Eric Re: Glory Glory... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.07, 19:24
          ty też możesz być niby fanem więc nie szczekaj
          • info0 Re: Glory Glory... 06.05.07, 19:57
            Raczej nie. Oglądam każdy mecz, nawet te z przed 50 lat (taka rozrywka) :)

Do tego jeśli jest możliwość to na mecz też pojadę ;)
            • Gość: Eric Re: Glory Glory... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.07, 20:02
              super ale chodzi mi o to że przez neta nie osądzisz kto jest prawdziwym fanem a
              kto sezonowcem . Pozdro :)
              • info0 Re: Glory Glory... 06.05.07, 20:06
                No tu masz rację :D Tak się nie da ocenić :) Na razie cieszę się zwycięstwem co
                prawda jeszcze nie pełnym (pełne będzie po zwycięstwie nad West Ham i Chelsea
                ^^). A potem jeszcze tylko FA Cup :)
            • carnivore69 Re: Glory Glory... 06.05.07, 21:05
              > Do tego jeśli jest możliwość to na mecz też pojadę ;)

Hehe, to jak kazdy wpisany w tym watku...

Pzdr.
        • Gość: cyg@nek Jak Pawlak z Kargulem. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 06.05.07, 21:40
          A Pawlak powiedział do Kargula: "Won z mojej Ameryki!".
          Życzę Ci, szanowny info0, szybkiego powrotu do zdrowia.
          Dołożę jeszcze porzekadło:
          "Konie kują a żaba nogę podstawia".
        • Gość: rooney Re: Glory Glory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:47
          jesli chodzi o mnie to ja sezonowcem nie jestem!! Kibicuje MU od bardzo dawna i
          zawsze bede! Jestem z tą druzyna na dobre i na zle i ciesze sie niezmiernie ze
          po 3 latach w koncu odzyskalismy tytul najlepszej druzyny w Anglii!!!!

POZDRO DLA KIBICÓW MU!!!!!
        • bootsy2 Re: Glory Glory... 07.05.07, 19:03
          ja kibicuje United od 1970 roku. Tak. Ferguson jest genialnym trenerem. Dobrze
          ze mlodzi czytelnicy portalu gazeta.pl tak chetnie kibicuja "walczakom" z Old
          Trafford. Szacunek dla Chelsea, Liverpoolu i Arsenalu. Sadze jednak ze Mourihno
          zrobil wielka krzywde Chelsea. Terry nie zasluguje na takie upokorzenia. To
          genialny stoper.Pozdrawiam
    • Gość: status16 Manchester mistrzem Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:06
      we are the champions czekałem na to bardzo długo Poznań zawsze z Manhceterem
      United MISTRZEM ANGLI 2006/2007
    • Gość: chels Re: Manchester mistrzem Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:07
      Gratulacje dla rywala!
      Dlaczego Mourinho nie wystawił dziś Drogby ? Ech.... Ale i tak byłyby to tylko
      przedłużone złudzenia :-)
      Wrócimy za rok
    • Gość: stroo Manchester mistrzem Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:09
      glory glory man yooooo
    • Gość: alter to Kuszczak sobie pogra teraz..oby.. IP: *.broadband.pl 06.05.07, 19:11
    • Gość: Daweed Re: Manchester mistrzem Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:13
      Chelsea...RENTBOY CUNTS!!
    • Gość: Mario76 Faaaaaaaantastycznieeeeeeeee :))) IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.07, 19:16
      Glory Glory Man United :))) Już pijemy szampana za MAJSTRA :)))
      YEEEEEAAAHHHHHHHHHH :)))
    • Gość: gg8 gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:16
      To super wiadomość. Dla kibiców Milanu…
    • Gość: Eric Glory glory Man United and the Reds go marching on IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.07, 19:23
      ale Chelsea dziś walczyła też ładnie , ten tytuł smakuje świetnie zwłaszcza
      dzięki temu że mieliśmy takiego rywala .
    • Gość: Dix Jeszcze nie ma mistrzostwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:24
      To nie dzisiaj zdobędziemy mistrzostwo... Nie takiego obrotu wydarzeń chciałem... Wszystko się wyjaśni w środe... Będe szczęśliwy i czuł to trofeum TYLKO i WYŁĄCZNIE po zwycięstwie nad "smerfami"...

Ciesze się, ale ogromnej satysfakcji nie ma... Będzie w środe!
      GLORY GLORY MANUTD!
      • Gość: Mqpsycho Re: Jeszcze nie ma mistrzostwa... IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.07, 19:36
        PIJ NIE PIE..
        • Gość: Eric Re: Jeszcze nie ma mistrzostwa... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.07, 20:03
          w środe wygra Chelsea bo nasze diabełki zagrają na ostrym kacu :) zresztą to
          już nieważne . Teraz czekamy na finał FA Cup :)
          • Gość: kurek Re: Jeszcze nie ma mistrzostwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 21:04
            eh kibice Chelsea ja od początku wiedziałem ze MU będzie mistrzem to wasz
            koniec a w środ wystarczy remis choć pięknie by było wygrać na Stanford
            przypieczętować mistrza
    • Gość: Kibic MUtd Manchester mistrzem Anglii IP: *.eranet.pl 06.05.07, 19:37
      No pieknie z eMan Utd wygralo Premiership nalezalo im sie
    • Gość: Autor: Autor Re: Manchester mistrzem Anglii IP: *.chello.pl 06.05.07, 20:06
      ktos wie dlaczego sedzia nie uznal gola dla chelsea? widzialem tylko migawke w tv i nie zalapalem co tam bylo nie tak
      • Gość: Eric Re: Manchester mistrzem Anglii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.07, 21:59
        no spalony był i to wyraźny ale bramka Cole'a piękna .
    • Gość: libertine Re: Manchester mistrzem Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 20:15
      genialnie! zdecydowanie przez cały sezon byli najlepsi! glory glory!
    • Gość: kuba gratulacje da fanow MU w Polsce IP: *.icpnet.pl 06.05.07, 21:17
      kibic Lecha od zawsze i Barcy od 18 lat. pozdr
      • Gość: kibic ogólny To mistrzem nie jest Izolator Boguchwała? IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 06.05.07, 21:30
    • Gość: rudolfo Manchester mistrzem Anglii IP: *.asta-net.com.pl 06.05.07, 21:47
      MU jest wielki i utarł nosa cwaniaczkowi Mourinho
      • Gość: rooney Re: Manchester mistrzem Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 22:01
        O tak! MU jest wielki i w tym sezonie to potwierdzil!!!! Na nic sie zdaly
        transfery Szewy, Cole i Ballacka!!!!!!!! Chelsea widzi teraz ze mimo iz MU kupil
        tylko Carricka i Kuszczaka to wlasnie druzyna Fergusona swietuje!!!! I oby tak
        bylo co roku:))) 19-stego maja jeszcze jest szansa na wygranie FA CUP i mam
        nadzieje ze bedzie to kolejny sukces MU!!!!
    • Gość: krisnovak1@.pl Manchester mistrzem Anglii IP: *.range86-151.btcentralplus.com 06.05.07, 22:29
      Gratulacje dla Man.U. Nauczka dla Chelsea,jednak nie wszystko mozna zdobyc za
      pieniadze,tosie nie da i bardzo dobrze.Idea sportu wygrala z kaljulacja
      milionera.BRAWO MAN.U. BARWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: eric Manchester mistrzem Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:12
      Mistrza już mamy. Teraz pora na letnie transfery. W pierwszej kolejności
      proponuję kupić tego włoskiego łotra Gattuso. Z takim typkiem w drugiej linii
      już nikt nam nie podskoczy. Trzeba też wzmocnić środek obrony (nowy Stam) i
      dokupić jakiegoś napastnika (nowy Van Nistelrooy).
    • Gość: z$ A mnie to lotto IP: *.crowley.pl 06.05.07, 23:15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka