ariwederczi 10.08.04, 10:59 ...Ich Troje, Frytki i innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: Łodzianom gratulujemy... 10.08.04, 11:02 a Poznaniowi JUST 5 :) pamięta ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo-jo Poznań przeprasza... IP: 193.128.25.* 10.08.04, 11:15 Poznań pzeprasza za plagę hiphopowego badziewia :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Łodzianom gratulujemy... 16.08.04, 23:19 conena napisała: > a Poznaniowi JUST 5 :) pamięta ktoś jeszcze? ja pamiętam i ten konkurs na nazwę dla chłopców w muzycznej jedynce i wspólny orgazm, choć w pewnej odległości Monik Luft i Artura Orzecha, jak już wybrano najlepszą możliwą Odpowiedz Link Zgłoś
facio_macio Tak mówią... 10.08.04, 12:13 W mieście Łodzi psom nawet spacer szkodzi!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaXiM Re: Tak mówią... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:45 W mieście Łodzi to nawet psom szczekanie szkodzi ;) Pozdrówki... Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt + jeszcze 10.08.04, 12:40 Mandaryny - żonki p. Wiśni (wiem, wiem, to prawie integralna część Ich3, ale.. za głos i umuzykalnienie ją tu wyróżniam!!) Odpowiedz Link Zgłoś
irena_ochodzka Re: + jeszcze 10.08.04, 13:36 coooooo????To ona rozpoczęła karierę spiewaczą???? Aż chyba zainwestuję w telewizor, bo widzę, że "niemanie" tegoż sprzętu pozbawia mnie wielu artystycznych uniesień.... To ARIWEDERCZI jest z Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt nooooooooooo 10.08.04, 20:58 o maryjo święta! to ty irenka_o jeszcze o tym nie słyszałaś?? toż nawet do tego pismaka Naj płyta z jej śpiewami była dołączona.. a całą akcję - jak nietrudno się domyślić - wspierał Red Michał (i pewnikiem - poza sprzedażą Naj+CD - większych kokosów to Mendaryna nie zarobi na swojej, pożal się Boże, tfurczości!!..) a że jest z Łodzi?? tak słyszałam, to i powtarzam tę nowinę.. ale po co ona zaczęła śpiewać? tego się ode mnie nie dowiesz.. sama się nad tym chwilkę biedziłam i nic sensownego do głowy mi nie przyszło taki kaprys.. ;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
irena_ochodzka Re: nooooooooooo 12.08.04, 11:19 Olaboga! Toż ja jestem informacyjny ignorant!!! Ani telewizji, ani czytania kobiecych periodyków....A masz płytę z NAJ? Pożyczysz? :)))) Nie wysłuchanie ani jednego utworu pani W, byłoby niepowetowaną stratą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara_rela Re: nooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:46 Zajrzyj na www.mandaryna.com Można posłuchać. Polecam "Bo z dziewczynami"!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
irena_ochodzka Re: nooooooooooo 12.08.04, 12:42 Jesusicku! Włos sie jeży, gdzie może.... Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt do irenki w sprawie cidi.. 13.08.04, 10:29 irenko!! sory że dopiero teraz piszę, ale nic nie dodam w sprawie Menda-ryny, bo wyżej ktoś się na ten temat wypowiedział!! spójrz mandaryna.com/static/ (w prawym górnym rogu są nawet piosenki do odsłuchania.. jesssuuu, to ci dopiero: mednaryna w różnych językach śpiewa, w zasadzie różne piosenki, ale dlaczego ma się to głupie wrażenie, że wszystko jest na jedno kopyto! ..hihi) A cidi z pieśniami w/w artystki nie mam w posiadaniu swym.. ;-) Jakaż tego przyczyna? Otóż jeszcze w życiu mi się nie zdarzyło, żeby nabijać kabzę wydawcy szacownego piśmidła dla kobiet pt. "Naj" I przy tej okazji (dołączeniu do "Naj" cidi z wyciem pani Wiśni czili..) nie uważałam za stosowne zmieniać swoich przyzwyczajeń! Ot, i całe wytłumaczenie, dlaczegóż nie nabyłam drogą kupna-sprzedaży Naj+cidi pani Wiśniewskiej. Pozdrawiam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
irena_ochodzka e_katt'ko kochanieńka 13.08.04, 10:53 ja już wszystko wiem o Mandarynie, za namową forumowiczów odwiedziłam wczoraj stronę ...wysłuchałam utworu muzycznego, ba - nawet przeczytałam ŻYCIORYS rzeczonej piosenkarki :). Jestem przkonana, że wkrótce cały świat o niej usłyszy, jej płyty będą rozchodzic się w milionach egzemplarzy - od Kanady po Kamczatkę :))). Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt irenko droga!! 13.08.04, 11:18 Z pewnością cały świat o niej usłyszy, bo dziewczyna jest niezwykle utalentowana lingwistycznie, czyż nie?? (a wnioskuję tak z liczby języków którymi posługuje się wyśpiewując te swoje pieśni) pozdrawiam gorąco (głównie irenko ciebie, ale również i tych forumowiczów-fanów Menda-ryny, którzy jakimś dziwnym zrządzeniem losu trafili na ten wątek..) :-* Odpowiedz Link Zgłoś
irena_ochodzka e_kattko, 13.08.04, 12:00 Sama widzisz, ze w rękach takich osób jak my spoczywa misja wspierania takich wschodzące i obiecujące gwiazdy światowego formatu. Nie może być mowy o zignorowaniu czasopisma NAJ z płytą, bo z takim podejściem nie uda nam się wylansować tej arcyzdolnej artystki (kto wie, może nawet za sprawą naszych zabiegów wyślą ją na przyszłoroczną EUROWIZJĘ!!!) Dlatego też namawiam Cię do dokonania inwestycji długoterminowej i wykupienia całego NAKŁADU tejże gazety. Chyba trochę przemawia przez Ciebie zawiść sukcesu tej pani, co? Przyznaj no się!!!! :))) Pozdrawiam Cię e_kattko gorrrrrrąco - wrząco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiu Re: Łodzianom gratulujemy... IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.08.04, 13:07 Leszka Millera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: Łodzianom gratulujemy... IP: *.biuro.net.pl 10.08.04, 13:26 ostrej policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapomnieliście... Re: Łodzianom gratulujemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:35 Jednej z instytucji związanych z opieką zdrowotną. Ale czy to temat na żart? Tym bardziej, że jak wiele podobnych spraw rozeszło się to, nomen omen, po kościach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: A Warszawiakom? IP: *.biuro.net.pl 10.08.04, 14:43 a warszawiakom gratulujemy ....ekspresu do krakowa :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Łodzianom gratulujemy... 10.08.04, 21:09 Gość portalu: kiu napisał(a): > Leszka Millera Millera możesz raczej pogratulować Żyrardowianom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwach Re: Łodzianom gratulujemy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:43 > Leszka Millera Miller jest z Zyrardowa Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Łodzianom gratulujemy... 10.08.04, 14:29 Kiedys mielismy taka klotnie ze znajomymi, kto mieszka w gorszym miescie: Lodz: A od nas jest Ich Troje! Lublin: A od nas Bajm! Szczecin: A u nas sie kreci 'Smiechu Warte' !!! Szczecin wygral;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis Re: Łodzianom gratulujemy... IP: 195.136.112.* 10.08.04, 15:38 > Lodz: A od nas jest Ich Troje! > Lublin: A od nas Bajm! > Szczecin: A u nas sie kreci 'Smiechu Warte' !!! > > Szczecin wygral;) Dobrze, że nie było nikogo z Warszawy, bo w Warszawie kręci się wszystko inne poza Śmiechu warte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Łodzianom gratulujemy... 10.08.04, 17:48 legnica - gabrys fleszar... to chyba szczyt:)) Odpowiedz Link Zgłoś
snowgoose Re: Łodzianom gratulujemy... 12.08.04, 08:33 Wrocław przeprasza za "BAR" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peen.doll prosty wniosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:22 Zaorać albo ogrodzić tę Łódź, bo tylko plewy na cały kraj rozsyła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumak Re: prosty wniosek IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.08.04, 13:13 pierdol sie kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIAN Re: prosty wniosek IP: *.lodz.mm.pl 13.08.04, 13:26 SPIERDALAJ SPOWROTEM NA ONET DZIECKO BO PRZYJDZIE JAKIS LODZIANIN I CI DOPIERDOLI KIJEM PO PLECACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumak Re: prosty wniosek IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.08.04, 13:27 hohoho marian sie zdenerwowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Ignorujcie peen.dolla IP: *.staszic.waw.pl / *.staszic.waw.pl 13.08.04, 13:34 Ignorujcie tego gościa. Wpada do jakiś czas także na forum regionalne Łódź żeby pokazać nam, że to najgorsze miasto w świecie. Taki ma życiowy cel i nie jest w stanie zrozumieć zasad panujących ani tam ani tu, na F.H. pozdrawiam z Łodzi Łódź przeprasza za teksty peendolla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga Re: uczestnikom tego wątku gratulujemy chamstwa IP: 212.191.130.* 13.08.04, 12:28 Ludzie jeśli te wszystkie ww. osobistości zaprzątają Waszą uwagę to świadczy to tylko o Was i to bardzo źle. Normalny człowiek nie ogląda tych Państwa. A przyczepianie się do Łodzi to chamstwo i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Krakowianom gratulujemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:44 Krakowianom gratulujemy Wisły, he he ... Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Krakowianom gratulujemy.. i jeszcze.. 13.08.04, 12:50 REAListycznego podejścia do życia, świata, ludzi.. (i tego, co na Forum HUMORUM się wyprawia!!) Wiśle naturalnie też gratulujemy!! ..Małysza zwłaszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: Krakowianom gratulujemy... IP: *.net / *.crowley.pl 13.08.04, 18:17 buahahhaahaha :)))) no coz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumak Re: uczestnikom tego wątku gratulujemy chamstwa IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.08.04, 13:16 Ja sie z pania zgadzam, i przepraszam, ze sie unioslem pare postow wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.sejm.gov.pl Piotrkowianom gratulujemy IP: 195.136.148.* 13.08.04, 14:44 - prezydenta w areszcie ;) - ronda im. Edwarda Gierka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lembas Re: Piotrkowianom gratulujemy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.08.04, 16:24 A Gierek gdzie rondzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.sejm.gov.pl Re: Piotrkowianom gratulujemy IP: 195.136.148.* 14.08.04, 00:38 Gierek - w Piotrkowie Tryb. (dokładniej czytaj temat) Odpowiedz Link Zgłoś
bridz Re: Łodzianom gratulujemy... 14.08.04, 01:02 Łodzi gratulujemy wioseł. Ludzie ja mieszkam w takim mieście, które nie ma sobie czego gratulować! Chociaż..... nie, nie mogę sobie niczego przypomnieć. A w Łodzi to najbardziej podobają mi się polskie znaki i zakończenie torów na stacji Łódź Fabr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Jestem z Łodzi i... IP: *.laser.pl / 212.191.200.* 16.08.04, 11:05 Przykro mi że czytam takie obelgi mimo iż jest to Forum Humorum, Faktycznie mamy się czego wstydzić ale to raczej nie powód do śmiechu. Najbardziej przykro zrobiło mi się jak przeczytałam wypowiedź że trzeba Łódź zrównać z ziemią.... Nie mam do nikogo żalu ale jako rodowita Łodzianka musiałam się odezwać Tylko proszę, nie gratulujcie nam pogotowia i dzieci w beczkach no i spójrzcie krytyczniej na swoje miasta. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Łodzianom gratulujemy... 16.08.04, 23:34 halo, halo, a Czarek Mończyk to sroce spod ogona - także Łodzianin, gratulujemy po dwakroć Odpowiedz Link Zgłoś