Gość: ambroży_łopata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 00:40 No i temat: najgłupsze imię jakie dotąd usłyszeliście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia38 Re: DALEJ WPISUJCIE SIE! 16.08.04, 09:30 Bonawentura, Berenika, Kleofas, Serwacy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłopiec z gitarą Re: DALEJ WPISUJCIE SIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 20:25 Bede zlosliwy: Otylia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stworzek Re: DALEJ WPISUJCIE SIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:34 hyhy.... no jak jest Otylia to czy jest tez Otyliusz? Najbardziej ze wszytkich imion rozwala mnie Krzysztofa. Co to wokle ma byc :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszuby Śmieszne, ale nie dla wszystkich IP: 80.55.181.* 18.08.04, 11:07 Moja babcia miała na imię Walburga, a jej siostry - Elza, Fryda, Klara, a brat - Bernard. Na Kaszubach takie imiona nie są niczym dziwnym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Śmieszne, ale nie dla wszystkich 18.08.04, 11:32 Nie o imionach, ale też fajne: Bodajże w Stali Stalowa Wola grał kiedyś zestaw zawodników: Siorek - Tworek - Nieradka - Mulawka - Brytan, a na bramce stał Cebrat A w polskiej reprezentacji lekkoatletycznej występowali: Beczała - Krzyczała - Kwiczała - Noji - Wlazło (śmieszne po przeczytaniu na głos) Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: DALEJ WPISUJCIE SIE! 18.08.04, 11:38 Prokop, Kleofas, Gotfryd, Modest (warto popytać znajomych o imiona na bierzmowanie, bo zazwyczaj szaleją i wybierają jakieś specjalnie idiotyczne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vp Re: DALEJ WPISUJCIE SIE! IP: 195.117.30.* 18.08.04, 12:04 A mnie sie nie podoba Dawid. Nie dlatego, że głupi, bo to w końcu imię biblijne, ale dlatego, że mamy teraz modę na udawanie miłości do Żydów i wysyp Dawidków w piaskownicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: DALEJ WPISUJCIE SIE! IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.08.04, 12:15 moja babcia miała na imię Eufrozyna Odpowiedz Link Zgłoś