Dodaj do ulubionych

POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś objawy?!

• Gość: jaromir Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:34
      Zawsze, kiedy jestem gotowy kilka(naście) minut wcześniej przed wyjściem na
      autobus, którym jadę do pracy, coś musi mi wyskoczyć. Ten zapasowy czas nie
      starcza mi na załatwienie sprawy i notorycznie w takich przypadkach się
      spóźniam...

Ale jak nie mam czasu lub zaśpię i wybiegam w ostatniej chwili, to później
      czekam jeszcze na przystanku na autobus kilka minut, bo się akurat spóźnia...
    • punia68 Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 07.09.04, 14:44
      Uff, a już myślałam, że ze mną niedobrze...
      Jeżdżę sporo po Warszawie i zawsze, ZAWSZE, gdzie bym nie jechała, natknę się
      na samochód z rejestracją LU albo LLU. Ostatnio trochę przesadzili. Taki LU
      stał pod moim domem przez kilka dni.

Pozdrawiam wszystkich, którzy poznali prawdę ;)

PS. Jeśli chodzi o latarnie, to mam spore buforowanie. Gasną po kilka sztuk
      naraz. Kiedy dojeżdżam do granicy mroku gaśnie następne parę sztuk.
      Nieprzyjemne uczucie.
      • yasza Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 07.09.04, 17:08
        Zawsze łapiąc stopa z Wrocławia w kierunku Wawy, przejeżdża obok mnie
        ciężarówka z napisem MEBLE BODZIO.
        Zawsze.
        Chciałabym wiedzieć o co im chodzi.
        • Gość: ja Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:45
          yasza napisała:

> Zawsze łapiąc stopa z Wrocławia w kierunku Wawy, przejeżdża obok mnie
          > ciężarówka z napisem MEBLE BODZIO.
          > Zawsze.

MEBLE BODZIO widze gdzy czekam na kazdym przystanku komunikacji miejskiej (bez
          wzgledu na miasto!. ZAWSZE!! i zawsze mi sie przypomina ze ktorys z moich
          znajomych ma bogdan na drugie.
      • rek2 Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 14.09.04, 00:05
        punia68 napisała:

> Uff, a już myślałam, że ze mną niedobrze...
        > Jeżdżę sporo po Warszawie i zawsze, ZAWSZE, gdzie bym nie jechała, natknę się
        > na samochód z rejestracją LU albo LLU. Ostatnio trochę przesadzili. Taki LU
        > stał pod moim domem przez kilka dni.
        >
        > Pozdrawiam wszystkich, którzy poznali prawdę ;)
        >
        > PS. Jeśli chodzi o latarnie, to mam spore buforowanie. Gasną po kilka sztuk
        > naraz. Kiedy dojeżdżam do granicy mroku gaśnie następne parę sztuk.
        > Nieprzyjemne uczucie.

Witam gorąco!!!
        Posiadam samochód o numerach LLU...
        jestem z łukowa...
        bywam w warszawie...
        czarna corsa :)
        • punia68 Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 16.09.04, 14:13
          Pozdrawiam serdecznie :))
          Zwrócę baczną uwagę. Dzisiaj jechał przede mną LU zielony, wczoraj mijałam LLU
          czerwonego. Zignorowałam. Do czarnych LU cors będę przyjacielsko machać ;)
    • Gość: wera Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:19
      Macie rację,coś jest nie tak.Ja na przykład gdy tylko spojrzę przez okno lub
      wyjdę przed blok widzę cały czas tego samego faceta z tym samym psem.Ten
      program jest nie do zdarcia.
    • Gość: Super DidżeJ Heniu Blad matrixa - Wieslaw Kaczmarek IP: *.pl / *.enterpol.pl 08.09.04, 07:09
      Blad matrixa - Wieslaw Kaczmarek
    • asica23 Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 08.09.04, 10:48
      Ja z kolei od dwóch tygodni spotykam na przystanku tramwajowym śpiącego pijaka.
      Jeżdżę zawsze o tej samej godzinie z pracy, a on codziennie siedzi na
      przystanku, codziennie w tyma samym ubraniu, z tymi samymi plamami brudu na
      twarzy, w tej samej niemalże pozycji. Zastanawiałabym się, czy on przypadkiem
      nie umarł gdyby nie to, że rano go nigdy nie ma.
    • loginka1 Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 08.09.04, 11:47
      A ja zawsze, kiedy włączę w święta telewizor to trafiam na "Samych swoich".
    • Gość: rb Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.telenergo.pl 08.09.04, 12:04
      Panie administratorze, przeinstaluj system, ale nie strac danych....

pozdr,
      rb
      • mojave Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 08.09.04, 12:36
        Świetny wątek, napisze coja zauwazyłam:
        - zawsze jak jem w pracy sniadanie a jem o różnych porach, pzychodzi facet z
        BHP w jakiejs sprawie,
        - codziennie tez w firmowym kiblu spotykam jedną i ta sama babę z księgowości
        czeszącą się przed lustrem,
        - Jak włączę vive lub MTV zawsze leci ten sam teledysk: półgołe wijące się
        panienki i murzyni w bieli wymachujacy rękami,
        - obojetnie o której rano bym wstala to i tak zawsze mam problem zdążyc do
        pracy,
        - niektóre dni tygodnia sie woka irwaja np. 3 dni, a niektóre są zbyt krótkie,
        generalnie zawsze weekend mija zdecydowanie za szybko,
        - urzędniczki we wszystkich urzędach typu zus, skabowy, poczta tp. sa takie
        same zarówno z wyglądu jak i zachowania,
        - latem włączając telewizję miałam permanentne deja vu,

Jak cos jeszcze zuważę to dam znać
        • marijohanna baba w kiblu 09.10.04, 22:46
          mojave napisała:

> - codziennie tez w firmowym kiblu spotykam jedną i ta sama babę z księgowości
          > czeszącą się przed lustrem,

"moja baba" kreci dodatkowo wlosy lokowka!! i pryska czyms tak walacym, ze
          wtsrzymuje oddech. ponadto na umywalce po prawej stronie stoi jej czajnik, a po
          lewej kubek. ZAWSZE gdy wyjde do kibla ja spotykam.
    • Gość: mbucz Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: 217.79.151.* 08.09.04, 12:31
      Korki w Wawie szwankują. pojawiają się w coraz dziwniejszych miejscach i
      porach, a tam, gdzie zwykle były bywają coraz rzadziej. Poza tym widać, że
      system nie radzi sobie z przetwarzaniem informacji, bo zawsze jak dojeżdżam do
      skrzyżowania, to światło właśnie zmienia się na czerwone. Może powinni trochę
      pamięci dodać?
      Pozdrawiam
    • ariwederczi Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 08.09.04, 14:00
      A ludzie, którzy doznają amnezji? Moim zdaniem to typowy przykład dowodzący
      istnienia buga, który od czasu do czasu wyczyszcza niektóre pamięci osób
      żyjących w Matriksie...
    • Gość: julio Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.icnet / *.icnet.pl 08.09.04, 15:35
      Kolejna prawidłowość systemu:
      obiekty ubrane w dresy i ogolone na łyso ZAWSZE dysponują bardzo ograniczonym
      zasobem zaimplementowanego słownictwa oraz WSZYSTKIE posiadają IDENTYCZNE
      ulubione wulgaryzmy, które ochoczo i często wypowiadają.
      nieudany prototyp człowieka? półczłowiek-półdres? dres-który-mówi?
    • Gość: mac ap Luki w systemie IP: *.lom.vectranet.pl / *.lom.vectranet.pl 08.09.04, 20:41
      Kiedyś, dawno już, umknął mi jeden dzień. Był wtorek, a potem nagle był już
      czwartek. Nie pamiętałem NIC z wtorkowego popołudnia i wieczoru, całej środy i
      czwartkowego poranka. Dla ułatwienia: nie mam żadnych zaburzeń, także nie piję
      i nic nie biorę :)Nie przespałem też tego czasu :) , bo chodziłem wtedy jeszcze
      do szkoły.
      Zaś w radiu Białystok w każdą sobotę leci ta sama piosenka, której nie
      słyszałem nigdzie indziej, ani nawet w tym radiu o innej porze lub innego dnia.
      W dodatku puszczają ją ZAWSZE między 14-tą a 14.30.
      A słynne deja vu? Mam to często. Wczoraj podczas lektury przewodnika po
      słowackich Tatrach miałem dojmujące uczucie, że już tę książkę czytałem- i to w
      tej samej pozycji (na fotelu, co nie zdarza mi się często). Nie mogłem jej
      czytać, gdyż kupiłem ją kilka dni temu, a o słowackich Tatrach prawie nic
      wcześniej nie wiedziałem (choć mam wrażenie, że wiem, co będzie napisane kilka
      akapitów dalej- i to się sprawdza).
      • kicia7 Re: Luki w systemie 08.09.04, 21:03
        Mam w domu kilka drewnianych łyżek, z których każda służy do czegoś innego. Za
        każdym razem, kiedy potrzebuję którejś z nich, poszukiwanej łyżki brak, a
        wszystkie pozostałe są na swoich miejscach. Co ciekawe nigdy nie zniknęła łyżka
        metalowa. Czy to ma coś wspólnego ze zdolnością do przewodzenia prądu?
      • Gość: ja Re: Luki w systemie IP: *.krak.tke.pl 08.09.04, 21:04
        15 lat tych samych polityków w TV co dzień....i tego samego gadania..upgrate by
        się przydało
    • Gość: Pie-tia Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.09.04, 23:07
      Chciałbym dołożyć swój problem związany z nienaturalnym gubieniem rzeczy.
      Zawsze chodzi o czarny, standardowy długopis marki Pentel. Wszystkie giną w
      domu, w okolicach biurka. Czasem dzieje się to w sposób zupełnie niedorzeczny.
      Na przykład: piszę, odkładam pentela, szukam czegoś w szufladzie biurka, a
      kiedy kończę pisać długopis znika (nie mogę go nigdzie znaleźć i nie pamiętam
      miejsca, w któym go kładłem, a nie odchodziłem od biurka) i muszę sięgnąć do
      paczki po następnego (celowo od pewnego momentu kupowałem wielopaki). Czasem
      giną w inny sposób, ale zawsze jest on niedorzeczny. Zaczęło mnie to
      zastanawiać, keidy stwierdziłem, że w moim pokoju powinno być już około pół
      setki zagubionych Penteli,a nigdzie ich nie widać. Co o tym myślicie?
      • Gość: Kinga K. Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 23:14
        Aaaaaa. Coś w tym jest! U mnie w domu też ciągle giną czarne cienkopisy róznych
        firm, a długopisy już na przykład nie. Kupuję te cienkopisy i kupuję, a one
        zapadają się pod ziemię. Za to w szufladach tony jakichś koszmarnych,
        niepiszących długopisów, ktorych nikt nigdy nie kupował i nie wiem, skąd się
        wzięły.
        • mila44 Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 20.01.05, 16:38
          mi natomiast giną pojedyncze skarpetki, caly czs kupuje nowe pary i juz po 2
          tygodniach zostaje tylko jedna z tej pary, co dziwniejsze ostatnio siwe
          przeprowadzalam i nie znalazłam rzekomo zaginonych skarpet. jest to strasznie
          męczące!
      • Gość: Ruta Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.chello.pl 08.09.04, 23:38
        Po mojemu to jest czarna dziura wcinająca czarne pisadła. U mnie ginie wszystko
        co pisze na czarno , a kupuję t y l k o czarne cienkopisy, długopisy,
        flamastry. Natomiast w moich torebkach znajduję wyłącznie kolorowe
        pisadła.Podmianka ?
        • Gość: Kinga K. Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 23:46
          Czarne dziura wciąga czarny tusz, a wszystko, co niebieskie, leci do rudego.
          Takie nowe prawo przyrody.
          • Gość: Ruta Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.chello.pl 09.09.04, 00:25
            Albo i nowa, świecka tradycja.A dziś (wczoraj?) jednocześnie skończył mi się
            czarny tusz w drukarce i toner w kopiarce.Patrzę z niepokojem, czy moje
            ulubione czarne ubranka nie robią się np niebieskie.
            • Gość: Kinga K. Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:04
              Jak ubranka staną się niebieskie, to niewątpliwie zrudziejesz.
              • Gość: Ruta Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:40
                Chyba w porę udało mi się drogą reklamacji uniknąć przekształceń
                kolorystycznych.Nawet do przesady, bo nad morzem niebo nie miało żadnych
                znamion błękitu a liście jeszcze nie zrudziały.
    • Gość: Ruta Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:48
      Dziś na dowolnej stacji radiowej trafiam o różnych porach na song "...otwieram
      wino ze swojoł dziewczynooołłłłłł". Błąd logowania ?
      • pierans Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 10.09.04, 10:49
        Skorumpowany protokół raczej
    • Gość: hubert Błąd w zachodniopomorskeim. IP: *.prokom.pl 09.09.04, 14:49
      Na drodze między Barlinkiem a Lipianami, na zakęcie koło Ożar zawsze, gdy
      pokonuję tę trasę wyprzedzam rowerzystę. W kierunku przeciwnym nigdy mi się to
      nie zdarza.
    • Gość: adam-adam Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:53
      Dobre!
      we wszystkich filmach marki amerykańskiej klasy BEEE , złym bohaterem jest
      Polak lub ktoś o słowiańsko brzmiącym nazwisku

wszyscy ludzie na polskich wiochach wyglądają i pachną TAK SAMO

codziennie budzi mnie przeświadczenie, że kontynuacja programu p.t. ŻYCIE nie
      ma sensu
      to z pewnością jakaś awaria, chyba że źle przeczytałem instukcje obsługi,
      ...............bo chyba nie ma żadnego upgrate'a ?
      • Gość: Kinga K. Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:08
        Też mnie to martwi. Nie chciałabym, żeby mnie ktoś tak od prądu odłączył i
        koniec.
    • Gość: wally Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.tkdami.pl / *.pl 10.09.04, 00:57
      NO w sumie to mam ten sam problem, od miesięca w miejscu w którym pracuje są
      stałe schematyczne zachowania. Z okna wychodzacego na rondo codziennie o
      godzinie 10:55 widze gościa na hulajnodze z wmontowanym motorkiem i siodełkiem
      ze składaka, jadącym z prędkością bagatela 50 Km/h, codziennie też o godzinie
      15:10 jedzie karetka na sygnale w jedną stronę, a o 16 wraca też na sygnale.
      Dodam jeszcze że schemat losowych stłuczek samochodów tez sie sypie ponieważ
      kiedyś samochody zderzały się średnio 1-2 razy na dzień, od miesiąca stłuczki
      wynikłe z niedostatecznego odstepu następują w godzinie 12 - 13, o piątej także
      widze te samą bande dzieciaków pchajaca jakiś wuzek z złomem. Poprostu
      porażka!! jak ktoś postawiony to czyta: PROSZE PRZEJDŹCIE NA LINUXA !!
    • Gość: Jacek Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 05:32
      Nie zamierzałem wypowiadać się, gdyż uważam, że System monitoruje założone
      przez Niego forum.
      Do zmiany decyzji skłoniły mnie przypadki poprawienia oprogramowania po
      ujawnieniu błędów na forum, np. zmiana kolorystyki ubrań u osób
      płomiennowłosych.
      Skoro PROGRAMIŚCI reagują to ja w kwestii osobistej:
      od trzech lat na mojej działce mam wymurowany grill. Korzystanie z niego jest
      udręką. Przy bezchmurnym niebie rozpalam węgiel - spokój. Wołam do żony -
      Kochanie, czas na żarełko - spokój. Żona przynosi żarełko, układa na ogniu -
      spokój. Po dwóch minutach - zaczyna padać.
      Nie ma znaczenia: dzień tygodnia, pora dnia, osoby towarzyszące. Tak jest
      zawsze!
      Gorąca prośba: zmieńcie o WIELCY algorytm w moim wariancie! Ja tak lubię
      kiełbasę z grilla, ale bez wody:((((
      • Gość: Kinga K. Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 01:38
        Jako wnioskodawczyni i szczęśliwie wysłuchana w kwestiach kolorystycznych,
        popieram Twoje wezwania i proszę, żebyś po dokonaniu prób poinformował, czy
        naniesiona została zmiana.
        W moim świecie rudzi nadal ubrani odpowiednio, chociaż nie w filmach: ale się
        nie czepiam, w końcu w filmie trudniej zmienić. Ale na pewno już nowych takich
        nie produkują!
        A wszystko to na moją prośbę. No!
        • Gość: Jacek Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 01:30
          Algorytm pogodowy został poprawiony. Wprowadzono opóźnienie czasowe - moduł 45-
          cio minutowy. Sąsiedzi na działkach byli zdziwieni - zjedlismy dziś bez
          uciekania do domku. Jednakże zmiana została dokonana kosztem intensywności
          opadów. Co się działo jak wracaliśmy do domu? - wycieraczki nie nadążały.

Ale to chyba imperatyw programowy - bilansowe zerowanie.

Przecież pojawienie się nowego agenta przy kioskach z gazetami(marynarka w
          kratę, ciemne okulary, telefon NOKIA, częstotliwość pojawiania się- minimum 3
          razy dziennie) okupione zostało przez System zniknięciem agenta na rowerze
          marki Ukraina (żółte polo zawsze).
          • Gość: Jacek Re: POPSUTY MATRIX: system monitoruje forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 08:56
            Po chwili namysłu ( dłuzszej, ale spać też trzeba) sformułowałem twierdzenie:
            Twierdzenie : System monitoruje forum.
            Teza: assasello jest agentem, założył wątek, gdyż agenci MATRIXA nie
            nadążali z wyłapywaniem ewidentnych bugów, niedoróbek, potknięć. Stworzona
            została ten sposób potężna siatka AN ( agentów nieświadomych ), dostarczających
            danych pozwalających na szybsze interwencje awaryjne.
            Dowód : trzy lata jadłem regularnie mokrą karkówkę, a teraz jeden dzień
            wystarczył na dokonanie zmian.
            c.b.d.o.

assasello ujawnij się!!!

• Gość: Kinga K. Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:24
            O żesz! :-) A jednak! To ja proszę także tą drogą o wpisanie w mój algorytm
            życiowy a) zdrowia i dobrego sampoczucia w każdym wieku b) nagrody Nike c)
            pieniędzy i sławy
            I teraz poczekam, czy się sprawdzi!
            • Gość: Jacek Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:53
              Myślę, że odpowiedzią systemu będzie poprawka zdrowotna (oby nie w ustawie), a
              o resztę będziesz musiała zatroszczyć się sama. ONI tylko usuwają błędy w
              programie. Od życzeń była złota rybka.
              ;)
              • Gość: Kinga K. Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 11:54
                Hihi. No liczę na zmianę :-) O resztę się troszczę, ale wiesz, co może zrobić
                zły program - pogrążyć! Więc proszę o wspieranie moich starań. Miau.
              • Gość: Kinga K. Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:17
                Aha, jeszcze raz ja.
                Otóż nie, kwestie bytowe to też programy, ja mam na przykład taki, że jak tylko
                gdzieś się zatrudnię, to firma plajtuje :-( Normalnie można by by mnie
                konkurencji podsyłać :-(
                Protestuję tutaj i jednocześnie informuję, że zaczynam obserwować, czy w
                kwestii zdrowia naniesione zostały konieczne poprawki.:-)
            • uzi4u Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 25.10.04, 10:23
              TO ja poprosze o dopisanie do mojego Matrixa Moniki Bellucci ;)
              Obiecuje dobrze sie nia opiekowac ;))))))))
              Oczywiscie kasa/szczescie/dobry samochod tez nie pogardze
        • Gość: Kinga K. Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:21
          Dodatek. Czyszczenie błędów z taśm filmowych zauważalne. Wczoraj w kilku
          filmach rudzi w czerwieniach, brązach i w żółtym. To samo w talk-showach. o!
    • Gość: hubret A ciężarówka Familly Frost? IP: *.prokom.pl 10.09.04, 08:13
      W całym kraju ta sama, z identycznym kierowcą. Pojawia się nagle. Co dziwne,
      niezależnie od tego, ile dzieciaków się ustawi w kolejce, nigdy nie brakuje
      lodów.
      • mamamarka Re: A ciężarówka Familly Frost? 12.09.04, 16:03
        Gość portalu: hubret napisał(a):

> W całym kraju ta sama, z identycznym kierowcą. Pojawia się nagle. Co dziwne,
        > niezależnie od tego, ile dzieciaków się ustawi w kolejce, nigdy nie brakuje
        > lodów.

A najgorszy jest ten dźwięk pobrzmiewający na osief\dlach nawet w zimie. Lody w
        zimie...? może się gongi pomyliły...?
    • Gość: EwaO Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.kulczyktradex.com.pl 10.09.04, 12:08
      Czytam ten watek z wielkim zainteresowaniem. Ale nie sądziłam że dzisiaj cos
      sama dopiszę. Wczoraj w pracy (pracuje w salonie samochodowym) rozmawialiśmy o
      wokalistce "Tercetu Egzotycznego". Że pewnie do nas nigdy nie przyjedzie, bo
      pewnie ma swojego osobistego szofera. Jakiez bylo moje zdziwienie, gdy przed
      chwilą zobaczyłam ja wchodzącą do naszego salonu!!!
      • Gość: Clipper Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:18
        hmm, wprawdzie dopiero teraz poznaje rzeczywistosc Matrixa
        (wczesniej nie ogladalem tego filmu), ale zgadzam sie...
        ja mam dwa takie "bledy systemu", #1 idac przez pewien park
        zawsze gasna te same latarnie a jak przejde to sie zapalaja.
        #2 czesto spotykam tego samego faceta zwanego "blondynem"
        i to zawsze zwiastuje klopoty... dziwne :o)

• Gość: MacieX Krótki film o twórcy Matrix`a :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:40
      www.bozzetto.com/Flash/Life.htm
      • assasello Re: Krótki film o twórcy Matrix`a :) 10.09.04, 15:41
        pyszny link: filmik bardzo smaczny, wszystkim "wątpiącym" serdecznie polecam ;>
    • Gość: cord. Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.04, 23:26
      1. Zawsze jak umyję okna, na drugi dzień pada, nawet jeśli trwa właśnie lato
      stulecia; przyjaciółka zaproponowała nawet, żebym już nigdy więcej okien nie
      myła...
      2. Mój kot też szczeka...
      3. Zawsze jak włączę telewizor, słyszę kwestię "Ty kochasz Richa" albo "Ona
      kocha Richa". I zawsze jest taka kobieta w średnim wieku z blond włosami do
      ramion;
      4. od 2 miesięcy wzdłuż ulicy Belgradzkiej w Warszawie jeździ na rolkach ten
      sam facet w ciemnych okularach... Codziennie.
      • kicia7 Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 11.09.04, 00:23
        Mniej więcej znam psy na moim osiedlu. Dzisiaj zaobserwowałam nieznanego mi
        chińskiego grzywacza, bouvier des Flandres, coś z maltańczykopodobnych i
        wielkiego czarnego kudłacza rasy mi nieznanej, ale na pewno wcześniej go tutaj
        nie było. Teleportacja???
    • lewa.noga.pawiana Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 12.09.04, 00:08
      No tak, czytałem te wszystkie posty o Matrixie i myślałem sobie - mnie się to
      nie przytrafia. I wracałem dziś wieczorem do domu, latarnie świecą, dumam
      sobie - innym gasną a mnie nie. I wtedy zgasły dwie latarnie, jedna przede mną
      i jedna za mną. Nie tak żeby natychmiastowo, ale pomrygały troszku i zdechły.
      No to ja tak myślę, że oni czytając (co oczywiste i normalne) w naszych
      myślach, znaczy się w moich myślach, wykombinowali że jak mi te latarnie nie
      gasną to ja myślę że Oni (czyli Matrix) się zepsuli, no więc Oni postanowili
      się poprawić i mi te latarnie zgasili. No a takie nerwowe działania z ich
      strony świadczą, że Matrix faktycznie ostro szwankuje. To na tyle, jak coś
      jeszcze wyczaję to dam znać. Pozdro.
    • j.b.gillet Nowa Wersja 12.09.04, 18:55
      Ja mam nowa wersje systemu Warszawa.Ursynow.4.15 i nie zaobserwowalem ostatnio
      zadnych bledow.
      • Gość: Pauli Re: Nowa Wersja IP: *.chello.pl 12.09.04, 19:19
        moze jeszcze malo uzytkujesz... jak sie zaglebisz, to na pewno jakis error
        wyskoczy...
    • Gość: To przecież ja Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.gdynia.mm.pl 12.09.04, 21:04
      A ja mam tak:
      -samoczynnie otwierające się drzwi w KAŻdym supermarkecie itp. zamiast się
      otworzyć na mój widok się ZAMYKAJĄ
      - w sklepie często pani omija mnie i zaczyna obsługiwać osobę która weszła tam
      po mnie
      Proszę niech ktoś zdejmie ze mnie atrybut przezroczystości, proszę!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wuuz Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.kozieglowy.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 20:00
      Matrix to nie jest nic nowego...
      Kiedyś, za dawnego PRL-u kiedy jeszcze jeździłem autobusami PKS-u (najpierw
      tymi niebieskimi "ogórkami", później żółtymi berlietami albo sanosami)
      zauważyłem coś czego nie mogłem wtedy wytłumaczyć logicznie. Dopiero dzisiaj
      wiem, że to błąd Matriksa.

Te autobusy PKS-u zawsze były przepełnione i PRAKTYCZNIE ZAWSZE opóźnione.
      Opóźnienie mogło być kilkuminutowe, ale godzina często też się zdarzała, a
      czasem dłużej (na autobus czekało się do dwóch godzin. Jeśli w ciągu 2 godzin
      nie przyjechał, to znaczy, że go odwołali).

Ale wystarczyło, żeby ktokolwiek zapalił papierosa. NIGDY żaden papieros nie
      został dopalony do końca, autobus pojawiał się w ciągu kilku
      pierwszych "sztachów".
      ZAWSZE !!!
      To było niesamowite!
      Czasem żałowałem, że sam nie palę i marzne albo moknę przez pół godziny, bo
      akurat nie ma wśród oczekujących pasażerów palaczy, albo palacz nie ma
      papierosów (O Matko!), albo nie ma zapałek, albo zapałki mu zamokły (zgroza!)...

Nie wiem, czy to spętlenie już rozpętlili?

• happili Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 13.09.04, 20:47
        zapalenie papierosa nadal dziala!! :))) pamietam nawet reklame Cameli
        umieszczana na przystankach w Amsterdamie w 1999: "Zapal papierosa a autobus
        przyjedzie". ciekawe czemu nam to podpowiadaja?...
        • sztuczna_kobieta suchy lód 13.09.04, 21:43
          Od ponad dwóch lat
          prawie co poniedziałek
          około 8.20 rano
          wyprzedzam furgonetkę
          z napisem "SUCHY LÓD"
          na trasie Płock - Warszawa (przez Iłów).

Mam już obsesję,
          czasem boję się,
          że jej więcej niz ujrzę.
          Ale zawsze jest.
          Niezawodnie.
      • Gość: namdac Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.sulzer.com 14.09.04, 09:10
        1. Uaktywnianie przyjazdu autobusu poprzez zapalenie papierosa to rzeczywiście
        prawda. Pamiętam, kiedy jeszcze paliłem to zawsze tak działało. Trzeba przyznać
        programistom Matrixa, że mają poczucie humoru wbudowując takie procedurki.
        2. Mam żółwia. Ale jego program ma pewne wady lokacyjne. Żółw jest wolnym (w
        sensie swobody) stworzeniem i jako takie porusza się po całym domu. Któregoś
        dnia wydało mi się, że posiadł zdolność teleportacji. Nic bardziej mylnego! Już
        wiem że to bug w programie. Żółw znika i nieoczekiwanie pojawia się w miejscu
        gdzie jeszcze przed sekundą nie było nic - sprawdzone!
        3. Chyba stałem się ofiarą wirusa "Ekipa". Ilekroć idę do sklepu, z daleka
        widząc, że poza ekspedientką nie ma tam nikogo, to wchodząc do sklepu z
        przerażeniem stwierdzam obecność ustawionej w kolejkę ekipy ludzi o
        bezimiennych twarzach pozbawionych wyrazu. Dziwne, że gdy jestem na kacu wydają
        mi się oni brzydsi niż zwykle. Podjeżdżając na stację benzynową, z daleka
        wydawałoby się pustą, okazuje się że oni już tam są! A kiedy wreszcie dostaję
        się do dystrybutora, tankuję i idę płacić, to oni oczywiście stoją w kolejce z
        wolna, jakby od niechcenia płaca za hektolitry paliwa i kupują kupony totolotka
        oraz hotdogi, płacąc za wszystko kartą i każąc wystawiać sobie faktury.
        Oczywiście w momencie gdy tylko wchodzę, przy kasach zostaje tylko jeden
        sprzedawca, pozostali odchodzą w nieznanym kierunku.
        Ta sama ekipa powoduje korki na drodze (ciągle te same samochody), których
        długość jest wprost proporcjonalna do mojego pośpiechu. Zaś w kolejce na
        poczcie to już przechodzą samych siebie.
        Gdyby to się zdarzało w jednym miejscu, sądziłbym, że to błędy
        programów "Sklep" czy "Poczta", ale ta ekipa wyraźnie łazi za mną!
        Może ma ktoś program antywirusowy?!
        • Gość: gosciuwa Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.plus.com 26.11.04, 16:01
          Za kazdym razem odiwdzajac mojego dziadka ten siedzi w garazu polerujac swojego
          24-letniego pomaranczowego fiata 126p, robi to codziennie pomimo iz samochod
          jest uzywany raz w tygodniu. Raz nawet udalo mu sie przetrzec lakier na dzwiach.
          Pomalowal i dalej to robi. Dziadek na pewno ma buga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka