Dodaj do ulubionych

TELEZAKUPY MANGO W TV !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 11:44
jakie są wg was najśmieszniejsze reklamy i przechwałki w reklamach
Telezakupów Mango? na przykład "ta mała maszyna ma silnik o mocy większej niż
profesjonalne maszyny, przy czym szycie nią jest banalnie proste" - g.ówno
prawda - buehehehe!
Obserwuj wątek
    • blinski Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 21.08.04, 12:00
      była kiedyś taka reklama - 'super multi mixer'
      po kolei każdy ludź tam przedstawiony zachwalał owe cudo; najlepszy był
      dzieciak na końcu: 'uwielbiam nasz super multi mixer, bo ma w nazwie
      słowo 'super' - a to moje ulubione słowo!':))
      chyba nigdy potem specom z mango nie udało się wymyślić czegoś równie
      składającego:)
    • krtek_ach_jo Materac - Szczególna zaleta... 21.08.04, 12:01
      'To już koniec kłopotów z miejscem do spania dla gości - opracowaliśmy dla
      Państwa automatycznie nadmuchiwane łóżko!!!
      Złożony materac mieści się w każdej szafie, a jego szczególną zaletą jest
      dołączona pompka.'
      Już zamawiam!!! Za jedyne 199 PLN!!!
      • blinski Re: Materac - Szczególna zaleta... 21.08.04, 12:03
        heheh, moi starzy śpią na takim - kupiony decathlonie, tyle że za 70:)
        • krtek_ach_jo Re: Materac - szczegóna zaleta 21.08.04, 12:15
          blinski napisał:

> heheh, moi starzy śpią na takim - kupiony decathlonie, tyle że za 70:)

To nie możliwe, to musi być jakiś inny materac. Ten z Mango 'ma dolną część
          bardzo wytrzymałą co czyni go wręcz idealnym do wykorzystania na biwaku'

'wręcz idealnym' - cha cha! nie mogę! Jak może być coś wręcz idealne???
        • kwiat_paproci Re: Materac - Szczególna zaleta... 22.08.04, 11:43
          blinski napisał:

> heheh, moi starzy śpią na takim - kupiony decathlonie, tyle że za 70:)
          >
          moi rodzice kupili identyczny na wyprzedaży w Makro za 30 złotych ;-)
          • blinski Re: Materac - Szczególna zaleta... 22.08.04, 19:21
            to żeś mnie przebiła;) (a raczej twoi starzy moich:))
    • Gość: lejla Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.nwn.pl / *.rybnet.pl 22.08.04, 09:38
      Fajne jest urzadzenie do robienia waty cukrowej.
      • kalinowski11 Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 22.08.04, 09:59
        Ale największy hit to " kropelki na orgazm " :)))
        • paranormalny Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 22.08.04, 11:48
          kalinowski11 napisał:

> Ale największy hit to " kropelki na orgazm " :)))

Czy to oznacza, że po takiej kropelce orgazm już nie grozi? :))
          • Gość: baba Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.acn.waw.pl 22.08.04, 11:54

Mnie to sie podoba, jak Klaudiusz z Joasia okna myja jakims superbadziewiem.
            Ten cudowny slaski zaspiew...slucham oczarowana.
            Ale oczywiscie nigdy badziewia nie kupie ;-)
            Blinski, i jak, wygodny ten materac ? Bo sama idea ekstra spania jak
            najbardziej do mnie przemawia...
            pozdrawiam
            • Gość: M Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 14:52
              Mnie powaliła reklama jak "paniusia" wylewa do zlewozmywaka makaron no bo nie
              ma odpowiedniego garnka z "dziurkowaną" przykrywką.
              • sigrun Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 22.08.04, 18:05
                O asortymencie wszelakim telebadziewia made in Mango rozpisywałam się już na
                innych forach, więc podzielę się tylko spostrzeżeniami co do ostatnich reklam.
                Rozwala mnie na łopatki kiedy Klaudek beztrosko stwierdzą, że cudowne
                urządzenie do wytważania waty cukrowej zwróci się w dosłownie kilku
                kinderbalach. Niestety po dokładnych kalkulacjach (biorąc pod uwagę obecne
                zapotrzebowanie na watę cukrową naszej rodziny), doszliśmy z Szanownym
                Małżonkiem do wniosku, że nasza pociecha powinna jeść watę cukrową przez
                następne 40 lat, żeby zwróciły się nam w pełni koszta tej plastikowej tandety!
                Ponadto bawią mnie słowa klucze, jak np. "produkt X zmieni wasze życie",
                niezależnie czy to tarka do warzyw, kawałek plastiku na gumkach do zawieszenia
                na plerach, garnek, materac, palcebo pseudoodchudzające, wkładki do butów,
                odsupełkowywacz do swetrów, deska do składania tychże, dziurkacze do kartoników
                z mlekiem, czy przenośny akumulator. Najważniejsze jest to, że dzięki
                telezakupom Mango moje życie zmieni się na lepsze:-)
              • Gość: nika Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:50
                Oj tak, ja też się przy tym uśmiałam. Że niby codziennie muszę się poparzyć
                przy gotowaniu makaronu bez posiadania tego cuda:)
                • m.gregor Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 03.09.04, 21:16
                  Ta...Moze i wode to dobrze odcedza...ale co jak makaroni opadnie na pokrywke i
                  pozatyka cudowne dziurki? :-D
            • ewosia Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 22.08.04, 18:57
              Gość portalu: baba napisał(a):

>
              > Mnie to sie podoba, jak Klaudiusz z Joasia okna myja jakims superbadziewiem.
              > Ten cudowny slaski zaspiew...slucham oczarowana.
              > Ale oczywiscie nigdy badziewia nie kupie ;-)

a mnie w tym spocie najbardziej cieszy, że supermyjka przysysa części przez
              pojedynczą szybę, a w naszym kraju wszystkie są podwójne albo potrójne. I
              osobiście uważam, że w reklamie gryla bez tłuszczu Joanna jest nawalona.

Pasjami też oglądam o superoczyszczaczu parowym. Czekam na moment, kiedy Arek
              mówi, że obsługuje się toto jedną ręką i po sekundzie zaczyna czyścić okno. W
              jednej łapie dzierży oczyszczacz a drugą sobie pomaga. cały czas powtarza przy
              tym: "Prawdziwy profesjonalis".
              orgas. erotys
            • blinski Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 22.08.04, 19:25
              niestety nie ja śpię na nim na co dzień, więc nie powiem ci nic o trwałych
              bólach kręgosłupa (bądź ich braku) czy innych takich - ale 'używając' go przez
              3 tygodnie, gdy starzy się zmyli, mogę powiedzieć że śpi się nieźle. choć i tak
              wolę mój z gąbki, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.
            • maroon Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 31.08.04, 17:40
              Gość portalu: baba napisał(a):

> Mnie to sie podoba, jak Klaudiusz z Joasia okna myja jakims superbadziewiem.
              > Ten cudowny slaski zaspiew...slucham oczarowana.

Tak, duet Joanna - Klaudiusz jest bezkonkurencyjny. W ich wykonaniu widziałem
              reklamę jakiegoś superurządzenia do kuchni, co to mieli mięso, robi sałatkę
              itd. Klaudiusz demonstrował ciemnej Joasi, jak to działa i co potrafi, a ona
              nie mogła wyjść z podziwu, chociaż - jak sama przyznała - "jeździ trochę po
              Uropie" i widziała wiele.
        • sakada Panie! Daj pan spokój...! 25.08.04, 23:23
          Ten dziad jest nie do pobicia:-)

• mamadwojga Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 22.08.04, 19:35

Ja nie wiem czy to w Mango czy w innym TV Shopie ale dziś dowiedziałam się że
      JEDYNIE jakieś tam plastry skutecznie mnie odchudzą... He he. No tak JEDYNIE :-)
      I NIC innego nie zadziała :-)
      • e_katt Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 26.08.04, 08:04
        mamadwojga napisała:

>
        > Ja nie wiem czy to w Mango czy w innym TV Shopie ale dziś dowiedziałam się że
        > JEDYNIE jakieś tam plastry skutecznie mnie odchudzą... He he. No tak
        JEDYNIE :-
        > )
        > I NIC innego nie zadziała :-)

..hmm, to chyba nie testowałaś wkładek odchudzających do butów??!!!
        bozzz, toż to wystarczy włożyć do butów, i chodzić, chodzić, chodzić, a waga
        samam zacznie spadać ;-))
        po co dieta?
        po co sport?
        tylko wkładki i basta..

z innych:
        Klaudio-Forewer, który z uporem maniaka powatrza (niezależnie od tego, co mu
        tam kazali reklamować) "dodam jeszcze, że.." i podaje jakieś tam parametry,
        wyliczenia, sumowania itede
      • artek610 Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 29.08.04, 11:17
        mamadwojga napisała:

> Ja nie wiem czy to w Mango czy w innym TV Shopie ale dziś dowiedziałam się że
        > JEDYNIE jakieś tam plastry skutecznie mnie odchudzą...

Ale to prawda;-) Tylko oni źle pokazują, bo te plastry przykleja się w innym
        miejscu.
        Odchudzają jesli zaklei się nimi usta:-)))
        • Gość: wizand Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:22
          na odchudzanie najlepśiejszy był dres-sauna reklamowany kilka lat temu.to było
          porażające
    • Gość: stinger Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:11
      zapomniałem o klasyce gatunku: "Ta lampa wyposażona w diodę LED wystarczy na
      100.000 godzin świecenia czyli 100 lat, później pytania czy coś tam może być
      oszczędne? Nie ma takich rzeczy, nie to niemożliwe i najlepsze: burak mówi:
      PANIE DAJ PAN SPOKÓJ - jesoooooooo ale wieś
    • Gość: Ja Jeszcze na temat kremu na orgazm IP: 80.51.180.* 22.08.04, 21:15
      Niezłe jest to określenie "krem pobudzający miejsce intymne kobiet". Ale
      najbardziej rozwala mnie stwierdzenie pewnej paniusi, że krem zmienił jej życie
      i dzięki niemu teraz może aktywnie uczestniczyć w dyskusjach ze swoimi
      przyjaciółkami na temat tego co robią w sypialni z mężem, a nie tylko ze
      wstydem się przysłuchiwać.
    • mamamarka Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 22.08.04, 21:43
      A ja widziałam jakiś super swing czy coś zachwalali to Dymek i Pudzianowski.
      Chryste ale to młotki.... siadali na tym badziewiu co prawie się pod nimi gięło
      i że mięśnie brzucha to oni tylko tym wypracowali :) hehehe
      Ja nie wierzyłam ,ze to ludzie kupują a ostatnio na poczcie widziałam babkę
      dumnie niosącą pod pachą paczkę obklejoną taśmą z napisami "mango"....
    • swmikus Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 22.08.04, 23:27
      mnie z kolei rozwaliło urządzenie nazwane ROBOMOP - takie perpetum mobile co to
      wyczyści z kurzu podłogi (samo!) odbijając się od ścian.
      Nawet nie potrafię tego opisać, bo TO TRZEBA ZOBACZYĆ W AKCJI :-D, ale bije na
      głowę wszelkie inne megapierdoły z mango
      • razzmatazz A jednak! 26.08.04, 23:14
        Nie wiem dlaczego, ale inne reklamy mango widziałam setki razy (zawsze jakoś na
        ni e trafię), a tą z Robomopem tylko raz. Mój chłopak, gdy mu to cudo
        opisywałam... no cóż, spojrzał na mnie znacząco (żebym wiedziała, że stara sie
        być miły i tylko dlatego nie zaproponował, żebym się puknęła w głowę) i
        stwierdził, że chyba mi się przyśniło. Fakt, widziałam to wczesnym rankiem,
        pomyślałam, że może rzeczywiście nie do końca sie wtedy obudziłam...
        Takie to niesamowite mango ma produkty :-D Wręcz niewiarygodne.
      • ada296 ROBOMOP :-) 31.08.04, 02:03
        widziałam :-)
        świetne :-)
        moje dzieci zgodziały się mieć TO zamiast psa :-)

swmikus napisał:

> mnie z kolei rozwaliło urządzenie nazwane ROBOMOP - takie perpetum mobile co
        to
        >
        > wyczyści z kurzu podłogi (samo!) odbijając się od ścian.
        > Nawet nie potrafię tego opisać, bo TO TRZEBA ZOBACZYĆ W AKCJI :-D, ale bije
        na
        > głowę wszelkie inne megapierdoły z mango
    • user0001 Najśmieszniejsi są kupujący 22.08.04, 23:52
      Według mnie najśmieszniejsi są kupujący, którzy najpierw denerwują się na
      baaardzo długi bloki reklamowe, a następnie swoimi pieniędzmi powprawiają
      statystyki telesklepów.
      • Gość: marti Re: Najśmieszniejsi są kupujący IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 23.08.04, 22:10
        mówcie co chcecie, ale te mango-filmiki są tak wciągające, że nie raz po
        półgodzinie dopiero przytomniałam i przełączałam cholerstwo. Mój ulubiony
        produkt to deska do składania ubrań...umarłam gdy zobaczyłam Arasa w akcji,
        króry składa sam spodnie a potem tylko przyklepuje ta dechą z zawiasami
        (ostatnia faza składania) stwierdzając że dzieki desce ma porządek w
        szafie...bomba!
        • Gość: Danek Wanek Re: Najśmieszniejsi są kupujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:54
          Nie tylko Mango ale wszystkie telesklepy maja to 'cos'. Zauwazylem ze ilekroc w zamysleniu skacze pilotem po kanalach to zawsze zatrzymuje sie w koncu na jakims teleshopie. Moze dodaja jakies przekazy podprogowe? Cos w tym musi byc.
          • Gość: emer Re: Najśmieszniejsi są kupujący IP: 213.241.67.* 02.09.04, 12:31
            > Zauwazylem ze ilekroc w
            > zamysleniu skacze pilotem po kanalach to zawsze zatrzymuje sie w koncu na jaki
            > ms teleshopie

hehe... ja mam lepiej, na mnie one działają jakoś tak uspokajająco i zawsze
            sobie pooglądam ;)
            pzdr
        • mamamarka Re: Najśmieszniejsi są kupujący 28.08.04, 16:15
          Fakt.. mi też się to zdarza :) Może mamy predyspozycje hehehe ale do czego?
      • the_dzidka Re: Najśmieszniejsi są kupujący 26.08.04, 20:28
        user0001 napisał:

> Według mnie najśmieszniejsi są kupujący, którzy najpierw denerwują się na
        > baaardzo długi bloki reklamowe, a następnie swoimi pieniędzmi powprawiają
        > statystyki telesklepów.

Akurat w TV Mango nie ma baaardzo długich bloków reklamowych, tylko są filmiki
        o "tych rewelacyjnych urządzeniach" - i to przez cały czas, więc trudno mówić o
        jakichś blokach. Tam po prostu nic innego nie dają. Kto raz oglądał, ten pojmie
        kwintesencję zjawiska.
    • Gość: gorzatax PIERWSZY I OSTATNI RAZ IP: *.chello.pl 23.08.04, 22:30
      DAŁAM SIĘ raz nabrać na grilla bez tłuszczu, przy pierwszym użyciu jeszcze
      sobie poradził z zadaniem do wykonania, potem zlazła z niego prawie cała
      powłoka (teflonowa???) i właściwie chciałam go odesłać , ale po pierwsze nie
      wierzę w uczciwe załatwianie reklamacji w tej firmie, po drugie - stwierdziłam,
      że więcej pożytku dla ludzkości będzie z pokazywania tego urządzenia w obecnyym
      stanie naszym wszystkim krewnym i znajomym, co systematycznie robimy i dzięki
      temu nikt z nich nie powtórzy naszego błędu
      • kuala_lumpur Re: PIERWSZY I OSTATNI RAZ 24.08.04, 00:09
        I to świadczy o tym, że cały interes jest opłacalny - ktoś jednak to kupuje!!!
        pzdrw, K.L.
      • Gość: Leenka Re: PIERWSZY I OSTATNI RAZ IP: *.net.pulawy.pl 24.08.04, 00:10
        Najlepsze są:maszyna do waty cukrowej--zwróci się chyba za 10 lat!!!
        pro-swing--młotkowe urządzenie do ćwiczeń zachwalane przez 2
        osiłków
        wałki do włosów które promuje jakaś niemiecka ,obrzydliwa fryzjerka
    • Gość: dami Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.maxnet.66.pl / 62.87.177.* 25.08.04, 14:38
      Aktualnie w Mango jest wyprzedaz i mozna kupic 4 badziewia w cenie jednego czyli za 99 plus wysylka.
      Pewnie i tak zarabiaja pieciokrotnie. Ale nie przecze zawsze mnie wciaga to gadanie i ciagle
      powtarzanie tej samej kwestii:)
    • nildur Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 25.08.04, 15:47
      wciaga was zapewne to dico-polo co leci w tle ;) A tak ogolnie to reklamy sa
      zajebiste i nie znam nikogo kto by nie obejrzal chociaz jednej. To nie jest
      wcale takie latwe przykuc czyjas uwage, a im to wychodzi najlepiej!

Tylko wk***** mnie Ci je*** debile z Big Brothera. Powinni wpierw nauczyc sie
      troche aktorstwa, ale placa to ch**.
    • kraxa Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 25.08.04, 17:34
      Najlepszy jest "plasterek salaty "w wykonaniu Klaudiusza z bigbrody, i
      jeszce"To jest czesto spotykany problem związany z watą cukrową". Padaka
      normalnie. Rano jak się szykuję do pracy, nic innego w tiwi nie ma, leję co
      dzień.
    • Gość: TTR Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:10
      To ja już wiem dlaczego Renata Mauer-Różańska tak słabo wypadła na Igrzyskach w
      Atenach- najwyraźniej strzelała z reklamowanego przez siebie karabinu z
      Militarii
      • Gość: taka i owaka Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:47
        a urządzenia do robienia jajek, nalesnikow i innych pt "cudowne naleśniki"???:D
        jak można jakiekolwiek urządzenie nazwac "cudowne naleśniki"????:P
    • aga_piet Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 28.08.04, 00:12
      No ludzie!!
      A magnetyczne opaski dr Levina?!
      „W latach młodości uprawiałem sporty, ale nagła kontuzja uniemożliwiła mi
      kontynuowanie kariery”. – otyły pan i starsza pani (na końcu): „mogę uprawiać
      sport”. Mój nr 1.
      No i plastry TiDżi. Ładna pani, która nareszcie może jeść pajdy suchego chleba
      i nic!!
    • Gość: poczytaj_mi_mamo Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 00:19
      bezsprzecznie najlepszy i już kultowy jest pajączek...

polecam też wszystkim wkładki do butów MED STAR, dzięki nim schudniesz bez
      wysiłku, nie musisz nic robić... tylko chodzić :)
      • Gość: Zainteresowany Przepraszam, pytanie poważne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:34
        A kondony samojeby mają?
    • mikanm Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 28.08.04, 20:33
      Pierwsza bzdura - koleżance rozdarła się suknia ślubna, świadkowie
      przyfastrygowali ale nie wyglądało to już tak ładnie. No ale gdyby miała przy
      sobie naszą super maszynę do szycia....(w dniu ślubu?????)
      Z tej samej reklamy - że na tej maszynie uszyjesz wszystko nawet jeżeli myślisz
      że nie umiesz szyć! (spróbowaliby ją dać każdemu laikowi co na maszynie nigdy
      nie szył ciekawe czy wiedziałby co po kolei i jakim ściegiem szyć)
      No i nie do pobicicia - krem który zmniejsza zmarszczki w ciągu dziesięciu
      sekund! skoro to taka rewelacja to po co dawać takiej wielkości opakowanie?
      wystarczy użyć przecież tylko raz i zmarszczki znikają. no bo chyba nie
      powiecie mi że w ciągu 10 sekund wracają i trzeba się tym smarować non stop? ;)
      Aha i jest jeszcze to dziwne urządzenie, nogi się w to wkłada i całe ciało jest
      wprawiane w ruch falujący...Współczułam tym ludziom którzy dla tego filmu
      musieli się w to położyc...
      • brunosch Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 09.12.04, 14:45
        sokowirówka do odwirowania soku!
    • Gość: MarcinG Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.g.pppool.de 28.08.04, 20:45
      Mango jest niezle kazdy to wie , ale cos wam powiem kilka tygodni siedze w
      dojczach i mango sie moze schowac. Sa tu 4 kanaly(o ile nie wiecej nie
      szukalem) nadajace takie barachlo non stop 24h . Sprzedaja tu takie bzdety ze
      trzeba byc juz naprawde skonczonym ,jelopem, zeby to kupic. Najlepsze jest
      jednak to ze interes idzie swietnie . Niemcy moze i umieja pracowac ale tak
      naprawde to sa naiwniaki zeby gorzej nie powiedziec
      • Gość: Ja OOOO bardzo przepraszam IP: *.krosno.tkdami.net / *.krosno.tkdami.net 30.08.04, 21:09
        Może nie mamy aż 4 kanałów telezakupowych, ale też możemy się poochwalić jednym
        całodobowym. Nie zapominajmy o Mango24, gdzie Joasia Bartel i Klaudiusz
        Sevkovic nawijają całą dobę o grylach.
    • Gość: Jay Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.08.04, 21:18
      Mnie rozwala dialog:
      -W tym pojemniku jest idealna próżnia!
      -Taka jak w kosmosie?
      -Dokładnie taka jak w kosmosie!

Akurat wytwarzanie próżni jest częścią mojego zawodu i rozwala mnie myśl o tym
      że używam wielkich i skomplikowanych maszyn aby otrzymać próżnię
      _nieporównywalnie_ gorszą od tej w kosmosie... a przecież wystarczy posłużyć
      się ręczną pompką plastikowego badziewia!... :-)))

Poza tym przy otwieraczu puszek Joanna odrywa zawleczkę z puszki, w związku z
      tym odstawia ją na bok, biorą nową nienaruszoną puszkę z zawleczką...
      zbliżenie... zawleczka jest znowu oderwana!

Polecam książkę Cialdiniego "Wywieranie wpływu na ludzi". Mango Telezakupy
      sprawia wrażenie jak ćwiczenia dla studentów do tej książki. I znam 3 osoby
      które doszły do tego samego wniosku niezależnie ode mnie! :-)))
      • barracuda7110 Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 03.09.04, 18:17
        Stary wywal wszystkie te urządzenia nieraz kosztujące ciężką kasę. Mango ma za
        prawie darmochę wynalazek tysiące razy lepszy od Twoich maszyn ;D.
      • irena_ochodzka Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 03.09.04, 20:03
        Jay, zryczałam się przez tę kosmiczną próżnię...znowu zaczynam żałować, że
        świadomie zrezygnowałam z telewizora, bo po raz kolejny omijają mnie prawdziwe
        przyjemności....
    • Gość: Bart Pamiętacie Idros Platta? IP: *.tpnets.com 30.08.04, 00:37
      Ten spot był do dupy od samego początku do końca. Przez 15 minut Wlosi "z
      ulicy" zachwalają kawałek blachy, a nawat nie powiedziano, co to jest. jak już
      wiadomo co to jest, to 15 minut pitolenie i nie wiadomo jak się tego używa.
      Najbardziej bzdurna reklama, bo nie wiadomo o co chodzi.
      • Gość: baba Re: Pamiętacie Idros Platta? IP: *.acn.waw.pl 30.08.04, 14:57

Powiedz cos wiecej, bo nie kojarze...
    • Gość: BinioBill Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: 194.242.62.* 30.08.04, 15:30
      Najlepszy to był Eko Smok - wspaniała maszyna do zgniatania puszek, która
      odmieni Twoje życie. Maszyna do zgniatania puszek, litości!!! Powinni w tej
      reklamie pokazywać lumpów z agrykoli, im by się na pewno przydało takie cudo.

No i klasyka:
      - Panie daj Pan spokój!
      - Za darmo? Niemożliwe!
      - A jednak!!! Za jedyne ileśtam otrzymacie państwo lampe sratata.

To z reklamy lampy która po kupieniu świeci za darmo bo jest wyposażona w
      (mikroskopilne) ogniwo słoneczne. Z taką diodą LED to trzeba uważać bo ludzi
      można oślepić.
      • Gość: wizand Re: TELEZAKUPY MANGO W TV .NOVA.CZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:50
        Polskie mango to małe miki w porównaniu do czeskiego!Widziałem tam kiedyś akcję
        w której samochód umieśćili w kórniku po to aby drób po nim chodził i się
        załatwiał na karoserię!Tak spreparowana fura póżniej była czyszczona jakimś
        mleczkiem i zarysowania schodziły idealnie!Prowadzący ten spot(z wyglądu
        przypominał Czajkę z maratonu uśmiechu tylko ze miał jeszcze kolczyki ala B.A z
        drużynyA)lał jeszcze na maskę jakieś kwasy i jeżdził po drzwiach małą gumówką!A
        mleczko i tak wszystko zaczyściło!
        • Gość: stinger Re: TELEZAKUPY MANGO W TV .NOVA.CZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 16:32
          też to widziałem! Tylko że w polskiej wersji... tak samo badziewne. Ale
          niemieckie mango przebija wszystko - nie dość że ceny czterokrotnie wyższe od
          polskich i produkty zupełnie nieprzydatne np latarka za 100€. Okropne.....
      • ramm.stein Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 30.08.04, 18:55
        Gość portalu: BinioBill napisał(a):

> Najlepszy to był Eko Smok - wspaniała maszyna do zgniatania puszek, która
        > odmieni Twoje życie. Maszyna do zgniatania puszek, litości!!! Powinni w tej
        > reklamie pokazywać lumpów z agrykoli, im by się na pewno przydało takie cudo.

Wiesz co, nie widziałam tego, ale gdyby można było to urządzenie kupić w
        normalnym sklepie, a nie u tych cwaniaków, chętnie bym skorzystała! Puszki i
        kartony po sokach zajmują koszmarnie dużo miejsca w koszach i w ten sposób
        można to cholerstwo jakoś segregować... Pomysł dobry, ale żeby działało też na
        kartony :)
        Zaznaczam, że nie tylko menele zgniatają puszki.
        • Gość: BinioBill Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 23:42
          > Zaznaczam, że nie tylko menele zgniatają puszki.

Wiem, ale menele robią to hurtowo.

A Eko Smok wydaje mi się czymś w rodzaju maszyny do drapania się po plecach. Przeciętny człowiek raczej nie ma problemów ze zgniecenim puszki czy kartonu. Przy odzyskiwaniu surowców wykorzystuje się tego typu maszyny ale to nie są zabawki z tv shopu tylko przemysłowe potwory.

W tv shopach można kupić różne pomysłowe gadżety ułatwiające życie. Zapamiętałem np. maszyna do obierania ziemniaków. Wszystko pięknie tylko taka maszynka ma szanse dobrze obrać ziemniaki o kształcie kuli. Chyba że będzeie się je tym ustrojstwem obierać je dopóki tego kształtu nie osiągną.
          • Gość: shha polonia1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 01:31
            nie pamiętam, ale chyba właśnie na polonii 1 - nocna sprzedaż 'akcesoriów',
            głównie wibratorów. po prostu cudo. każdy inny, każdy zapewni Ci nebywałe
            doznania i rozkosz... różne modele, kolory, wielkości.
            jak to zobaczyłam (udało mi się tylko raz, niestety) oniemiałam - działa
            podobnie jak mango, ale, ze względu na asortyment chyba, robi dużo większe
            wrażenie. nawet małżeństwo z 26 letnim stażem skusiłoby się na cos
            takiego....tam zdecydowanie MUSZĄ być jakieś podprogowe przekazy:)
            a klaudiusz i tak rządzi:)
            • barracuda7110 Re: polonia1? 03.09.04, 18:28
              Też to widziałem. Babka nawet trumny by nie sprzedała gadając tak "namiętnie"
              ;D. Fajnie jest mieć zlewkę w 12 w nocy :D. Niezła jest też reklama chyba na
              tele5 środka na powiększenie penisa. Wątpię żeby jakiś facet na widok babki tam
              występującej przekroczył minimalny próg długości... ;D
    • stupack Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! 31.08.04, 22:21
      ja telezekupy zacząłem oglądać kilka lat temu, kiedy po raz pierwszy usłyszałem że sprzedają jakiś mikser (ręczny) czy coś takiego wyposażony między innymi w GRAWITACYJNY PODAJNIK - ten grawitacyjny podajnik to była pochyła (być może pionowa) rurka wyprowadzona z wieczka tego cuda. Od tego czasu wyszukiwanie w telezakupowych produktach super extra wyposażenia stało się czymś w rodzaju hobby
      pozdr
    • Gość: ja 4w1 - popcorn, hotdogi, jajka, gotowana kukurydza IP: *.krosno.tkdami.net / *.krosno.tkdami.net 01.09.04, 22:11
      W reklamie występują Aras i Klaudiusz. Klaudiusz pyta Arasa (nie pamiętam
      dobrze, ale chyba było tak)
      - Czy lubisz dobrze zjeść?
      Aras
      - Oczywiście, ale jestem dość wybredny i nie łatwo mnie zadowolić.
      - A co powiesz na taki zestaw: popcorn, hotdog, gotowane jajka i gotowana
      kukurydza?
      - Wymieniłeś właśnie moje ulubione potrawy..
      Z tej krótkiej wymiany zdań wynikaa, że Aras to rzeczywiście ma nieprzeciętnie
      wyrafinowany gust He, he ;)
      • the_dzidka Re: 4w1 - popcorn, hotdogi, jajka, gotowana kukur 02.09.04, 12:16
        Gość portalu: ja napisał(a):

> W reklamie występują Aras i Klaudiusz.

ARRIS, nie Aras. ARRIS!! :-D
        • Gość: ja Re: 4w1 - popcorn, hotdogi, jajka, gotowana kukur IP: *.krosno.tkdami.net / *.krosno.tkdami.net 03.09.04, 18:04
          Dzięki za korektę. Dzięki tej uwadze moje życie stanie się lepsze i nie będę
          narażony na wieczny ostracyzm towarzyski ze strony bigbraderowców. Dzięki tobie
          poznałem jego przyczynę :)))
    • Gość: lukas Re: TELEZAKUPY MANGO W TV ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:15
      maszyna do robienia waty cukrowej jest śmieszna i reklama z pudzianowskim i
      dymkiem <hahaha>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka