tomek854 23.08.04, 02:52 "Super chruper co to za smak, to ekstra czipsy, a dzwiek taki czysty..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskawkowe-studio Re: a ja pamietam chrupki Super-Chruper! 23.08.04, 08:50 a pamietasz: "kukuruku to jest nowe cudo z masy kakaooooooweej. nadziewane kokainą, po spożyciu dzieci giiiiiiiną" taki wafelek to był :DD Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: a ja pamietam chrupki Super-Chruper! 23.08.04, 09:01 tiiaak, właśnie chciałem o nich przypomnieć na wątku o koukou-roukou, ale zapomniałem jak się nazywały:) jedne z najlepszych chrupków jakie pamiętam - teraz co najwyżej cheetosy dorastają im do pięt:) torebki miały zawsze w jakichś mrocznych kolorach, plus obrazek danego warzywa czy innego stwora z wielkimi niebieskimi oczami:) heh, w wawie przy którejś z rzadko odwiedzanych przeze mnie ulic wciąż chyba stoi jakiś zapyziały żuk skrzyniowy z logo super-chruper.. a chrupkami które dzisiaj najbardziej przypominają super-chrupery są twistos cebulowe - teraz po 99gr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: a ja pamietam chrupki Super-Chruper! 23.08.04, 09:31 o jacie! nie wiedzialam ze juz jest taki dlugachny watek o "kukurukach" :D widocznie wszyscy je kochali :) Odpowiedz Link Zgłoś