Dodaj do ulubionych

Fajna REKLAMA - obecnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:18
Wiem ze bylo... ale teraz sa 2 fajne reklamy ktore mi sie podobaja
strasznie!!!
Pierwsza to Wisnie tymbarku - muzyczka , "erotyczne"(przynajmniej ja tak to
odbieram :) zdiecia, miodzio
A druga to najnowsza reklama oyoty (chyba...) upaprany chlopczyk juz chce
wytrzec lapy w tapicerke samochodu ale taki sliczny woz ...no i wyciera w
spodnie ...i muzyczka fajna
a swoja droga chlop prowadzacy samochod (czyli tatus jak mniemam) moglby
dziecku chusteczke dac:):):)
Obserwuj wątek
    • kohol Re: Fajna REKLAMA - obecnie 30.09.04, 10:15
      1. Danio z "małym głodem" - uwielbiam :)
      2. Kinder Bueno - bardzo sugestywna
      3. Widzieliście tę reklamę Maoam chyba, z sekszącymi się owocami? Tam, zdaje
      się, banan posuwa pomarańczkę czy coś takiego? Raz widziałam i oczy mi wyszły
      jak temu "małemu głodowi" :D
      • Gość: Bea Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.welnowiec.net 04.10.04, 21:03
        Popieram pierwsze dwie bardzo fajne, a musyka w drugiej super:)
      • Gość: reklamojad Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.energa.pl 05.10.04, 09:05
        Nic się nie martw: "możesz więcej".
      • Gość: ojka Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:54
        kinder bueno.. bardzo sexiiiiii:)
      • Gość: aaggaatt Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: 62.233.191.* 14.10.04, 15:42
        danio?? nie popiera, ale toyota i kinder bueno !!!! bomba !
    • Gość: Joanna Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:02
      Reklama rewelacyjna. Toyota Avensis... Tylko ja odniosłam wrażenie, że dzieciak
      po prostu nie może dosięgnąć do tapicerki - wiesz, jaki ten samochód duuuuży :))
      I ta muzyczka "daddy don't mind and mummy don't mind" a swoją drogą dlaczego
      nie "doesn't", następnym razem muszę się bardziej wsłuchać :)
      • p.galli Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 09:26
        moze i za duzy samochod ale to by wytarl w siedzenie obok siebie ?
        mi sie podoba jeszcze reklama okien velux - ta z zabawkami:)
        to jakies wspomnienie z dziecinstwa - zawsze wydawalo mi sie ze jak wychodze z
        pokoju to zabawki zaczynaja rozmawiac ruszac sie :):):):)
        • gale Re: Fajna REKLAMA - obecnie 05.10.04, 20:19
          Reklama okien dachowych, ta z zabawkami, swoim klimatem, scenografia i muzyka
          kojarzy mi sie z kampaniami przeciw przemocy wobec dzieci.
      • blinski Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 10:41
        bo doesn't to jedyna wersja prawidłowa gramatycznie, ale don't (czyli brak
        wyróżnienia 3. osoby) jest róznież dopuszczane - tylko w mowie; to takie hm...
        plebejskie:)
      • Gość: R2D2 Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 01.10.04, 22:06
        Daddy don't mind - tryb rozkazujący. Daddy doesn't mind - tryb orzekający.

A poza tym, nie wiem czy widzieliście reklamę hondy z uruchamiającymi się jak
        reakcja łańcuchowa częściami samochodowymi (te pełzające wycieraczki mnie
        zamordowały). Palce lizać! Najlpsza reklama w tym roku.
        A druga - siedzi obrzydliwy facet w domu i obcina obcążkami paznokcie u nóg,
        paznokcie strzelają na wszytkie strony, jeden nawet trafia papugę w klatce.
        Nagle w drzwiach staje facet z walizką. Tekst: "Dzięki tanim liniom lotniczym
        jakimś-tam możesz odwiedzić nawet tych, których nie lubisz"
      • dami251 Re: Fajna REKLAMA - obecnie 02.10.04, 13:31
        No wlasnie.... kazdy inaczej rozumie reklame Toyoty Avensis:) Wg mnie auto jest tak plastikowo
        wykonczone, ze ciapa z raczek dziecka nie moglaby sie zetrzec w tapicerke. I dlatego uzyl wlasnych,
        miekkich spodni:)))
    • Gość: piecyk gazowy Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.09.04, 14:06
      The best: fun.from.berdyczow.org/2003-07-16/LetsDance.mpeg

Ale to chyba nie obecnie...
    • kroofka_ciongutka Re: Fajna REKLAMA - obecnie 30.09.04, 14:32
      reklama Tymbarku jest swietna. przesliczne ujecia, zwolnienia. swietny pomysl.
      reklama Hortexu tez niezla. muzyczke fajnie wpasowali. ogolnie taka wesola.
      • p.galli Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 09:32
        a to ja mam przy okazji pytanie - o co chodzi w reklamie batonu Maciek - to z"
        lepszego batona nie trafisz".....bo nie rozumiem ? :(:(:(:(:(
        • Gość: miłka Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: 212.160.172.* 01.10.04, 14:08
          Ja tez jej nie rozumiem
        • mamamarka Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 19:04
          Do rozumienia wiele w niej nie ma... zasłonił rękoma batonik a nie jajka i
          ocalił batonik (czy coś w tym rodzaju) ogólnie to kicha :)
          • pan-kleks-w-kosmosie Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 23:42
            uparty ten maciek jak nie wiem, chociaż reklama jest jedną z najgorszych jakie
            istnieją, to co jakiś czas wraca do tv. i po co?
      • Gość: Man Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 00:50
        >reklama Tymbarku jest swietna. przesliczne ujecia, zwolnienia. swietny pomysl.
        >reklama Hortexu tez niezla. muzyczke fajnie wpasowali. ogolnie taka wesola.

"SWIETNY POMYSŁ"? A JAKI TAM JEST POMYSŁ? OSZRONIONA SKÓRKA??!!
    • madziuch1982 Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 10:59
      najlpesza reklama to linie lotnicze Wizz. Jak gościu obcina sobie paznokcie i
      zabija papużkę. No rycze jak to widze ze smiechu.
      • Gość: zanunia Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.teleaudio.com.pl 01.10.04, 14:12
        Masz racje reklama zajefajna ..:) no i jeszcze nowa reklama lotto widziałaś?
        • Gość: madziuch1982 Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: 213.77.39.* 07.10.04, 15:18
          totka też widziałam: "że mi to loto" no kwicze po prostu.
    • basbusaa Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 14:07
      Najlepsza jest reklama Peugeota, ta w której facet który zmusza słonia żeby
      usiadł mu na samochodzie, bo chce żeby samochód miał linię Peugeota. Odlot.
      • kapousta Re: Fajna REKLAMA - obecnie 02.10.04, 01:40
        tak jest.
        doskonale skomponowana, zaopatrzona muzycznie i bardzo, bardzo indyjska.
    • Gość: opo Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.ump.pl / *.ump.pl 01.10.04, 14:13
      czy ktoś wie kto śpiewa piosenkę reklamie kinder bueno?
      • Gość: johnyp Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.10.04, 14:50
        Amanda Lear - śpiewa w Kinder Bueno
        • Gość: opo Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.ump.pl / *.ump.pl 04.10.04, 11:57
          dzięki
    • uncledonken Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 14:17
      czek dys ałt:
      www.fun.anfa.pl/swf/data/honda-accord.swf
    • mamamarka Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 19:02
      Nooo kinder bueno uwielbiam
      ta babeczka jest boska!!!!!!!!
    • zeldo Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 20:12
      1. toyota avensis -swietna
      2. chyba tymbark DUSZKIEM
      • Gość: Kozak Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.provider.pl / 212.127.77.* 01.10.04, 20:25
        Panie blinski, nie do konca, chociaz troche racji pan ma.

Doesn't jest JEDYNA poprawna forma, natomiast 'don't' stosuje sie:
        a) z lenistwa [bo krotsze]
        b) bo doesn't, jako dosc dlugie, czesto zaburza rytmike/melodie utworu, wiec
        przymyka sie na to oko...

A co do reklam to zgodze sie z Wami - niezla Toyoty Avensis, ale bezsprzecznie
        najlepsza z obecnie emitowanych to Peugeota 206 z tymi Hindusami
        przerabiajacymi swojego gruchota na nowa dwiescie szostke.

Tyle bylo swietnych reklam... musze sobie poprzypominac.
        • blinski Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 22:29
          trochę racji mam, choć nie do końca - ale i tak dokładnie potwierdziłeś to, co
          napisałem:)
          co do reklamy 206 - stare, ale jare:). a avensis odoba mi się zarówno ta, jak i
          poprzednia reklama - z teściową
      • zeldo Re: Fajna REKLAMA - obecnie 03.10.04, 16:35
        nie tymbark tylko hortex ;)
    • mamamarka Re: Fajna REKLAMA - obecnie 01.10.04, 21:16
      jeszcze raklama czekolady dietetycznej Wawel mi się podoba bardzo. Taka kurczę
      prosta i pani też ładna...
      • kapousta Re: Fajna REKLAMA - obecnie 02.10.04, 01:45
        mamomarka,
        masz podobny gust do mojego.
        hmm... ale nie wiem czy wiesz, ze niektorych kobitka w ostatnim ujeciu Kinder
        Bueno doprowadza do drgawek i mdlosci ;)
        ciekawe jaki to mechanizm.
        cieple pozdro
        • gocha221 Re: Fajna REKLAMA - obecnie 03.10.04, 13:34
          reklama Kinder ogolnie bardzo udana, swietnie musyka dobrana, ale nie tylko to.
          a co do tej pani w ostatnim ujecieu; czasami sobie mysle"jaka sliczna i jak
          fajnie sie oblizuje" a czasami jakas wręcz obrzydliwie dziwna mi sie wydaje.
          sama nie wiem czemu...
          ale za reklame duzy krysztal:-)
      • Gość: Maliniak żartujesz???????? IP: *.net.pulawy.pl 04.10.04, 09:30
        W którym miejscu ta pani jest ładna???Jakiś piegowaty,kościsty szkieletor a nie
        kobieta.Mam wrazenie że i zezowaty na dodatek.
    • Gość: Martini Acorutical IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.04, 23:08
      To wszystko jakieś chore ;)

Rozbraja mnie mina tego gościa z brodą...
    • joneczka Re: Fajna REKLAMA - obecnie 02.10.04, 13:24
      Właśnie, miałam nadzieję, że nie tylko mnie urzekła reklama Kinder Bueno. Te
      batony kupuję tylko dlatego, że reklama mi się podoba. Większość reklam to
      jednak taka chała,że szkoda gadać.Jest jednak taki program w telewizji-"Nie-
      zakazane reklamy".Mnie powala już czołówka.Potem też są smakowite kawałki,
      polecam...
    • Gość: ksenia223 Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 02.10.04, 14:48
      Reklama Kinder bueno jest przecudnie rozgrzewajaca ;-).
      Calkiem niezlym pomyslem jest reklama paneli, ktore sa testowane z pasja,
      kronopol?
      I tyle na razie
      • Gość: Loosa Re: Fajna REKLAMA - obecnie - nowe Lotto IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.04, 21:56
        Fajna reklama. Zazdroszczę temu gościowi tego luzu wobec szefa i gustownej
        koszulki sponsora ;-)
    • Gość: Margo Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.stnet.pl 02.10.04, 22:46
      Wedel- dziewczyna opowiada o pasji- szeroko rozumianej. Taniec? Nie, czekolada.
    • Gość: yagood Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.10.04, 23:37
      A reklama Lotto ["teraz to mi to wszystko lot(t)o" i konsternacja pracowników :)]?! Cudownie osadzona w polskich realiach! Miód.
    • Gość: yagood Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.10.04, 23:45
      I jeszcze jedna mi się przypomniała (widziałem ostatnio w tym programie "Zakazane reklamy" czy coś :) - bardzo ciekawy i prosty pomysł - przez całą reklamę pokazywani są ludzie w różnych sytuacjach z butelką piwa, ale nigdy nie widzimy etykietki z nazwą. Na koniec - "To nie Carlsberg" :-)
    • Gość: Mariusz Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 00:01
      ta z małym głodem (Danio) - mam wrażenie że maczał w niej ręce Halama (Grzegorz)
      Czy Wy też tak macie?
    • Gość: ania Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 09:55
      reklama toyoty avensis jest świetna, chłopczyk jest cudowny
      natomiast jak ogladam reklamę berlinek, to tracę ochotę na wszelkie jedzonko,
      blueee...
    • top.floor Re: Fajna REKLAMA - obecnie 03.10.04, 14:51
      Tej reklamy nie da się chyba teraz zobaczyć, bo reklamowała tylko jeden
      numer "Przekroju", z dołączoną płytą do nauki języka angielskiego. Ja widziałam
      ją tylko raz i popłakałam się ze śmiechu. Mam na myśli reklamę, w której facet
      ze słuchawkami na uszach powtarza za lektorem.
      Lektor: thruogh
      Facet: tru
      L: through
      F: fru
      L: through
      F: sru!!!
      • paulista77 tru fru sru 05.10.04, 03:50
        super! mnie rozbraja :)
      • paulista77 acha 05.10.04, 03:53
        top.floor napisała:

> Tej reklamy nie da się chyba teraz zobaczyć, bo reklamowała tylko jeden
        > numer "Przekroju", z dołączoną płytą do nauki języka angielskiego. Ja
        widziałam

mozna zobaczyc za kazdym razem kiedy Przekroj dodaje dodatek z angielskim

> ją tylko raz i popłakałam się ze śmiechu. Mam na myśli reklamę, w której
        facet
        > ze słuchawkami na uszach powtarza za lektorem.
        > Lektor: thruogh

a nie chodzi o "truth"??
        • top.floor Re: acha 05.10.04, 12:24
          A możliwe, że i truth, nie zastanawiałam się na tym.
          • myshen82 Re: acha 06.10.04, 16:03
            raczej na pewno o "through"... pierwszy dzwiek sprawia Polakom duuuzo problemow,
            stad to uproszczenie do sru:)
    • Gość: *** Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:32
      Rewelacyjna reklama ostatnio to Kinder bueno oczywiście...a ta muzyczka...mmmm
      super:] Jakby ktoś nie wiedział to ten utwór to: Amanda Lear - "Enigma (give a
      little mhhm to me)" - polecam :]
      • Gość: angel Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: 62.29.137.* 12.10.04, 14:36
        raczej "give a bit of mhm to me"...piosenka jest boska! w polaczeniu z
        czekoladkami niezle dziala na wyobraznie..
    • Gość: gryka1 Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.10.04, 19:50
      A ta . Panienka myje włosy, wzdycha, wygina się, bo zapach piękny owocowy,
      włosy po nim wspaniałe, a małpy na to " A my tylko banany i banany"
      • p.galli Re: Fajna REKLAMA - obecnie 04.10.04, 08:50
        czekoladzie wedla - dietetycznej - stanowcze nie!!!! tzn "nie" dla tej pani
        brrrrrrr ( gustach sie nie dyskutuje wiem ale dla mnie "brrrr i fujć":))
        kinder bueno - niunia bardzo ladna ale ta czekolada na ustach - sorki ale
        dziwne skojarzenia mam, nic nie poradze - przepraszam :(
        lotto - b fajna ale ostatnio gralam jak byla kumulacja i niestety mojemu
        szefowi nadal nie moge powiedziec "a teraz mi to lotto ":(
        a tymbarku - jest nowa - "radosna pomarancza" wisnie sa lepsze:)
        peugeot 206 miodzio i 307 - "zazdrosc to straszna rzecz" tez super
        berlinki - parowa w przyklapnietej spodniczce z salaty - wzbudza we mnie odruch
        wymiotny, danio - maly glod - podoba mi sie ta maskotka:)

o czolowce"niezakazanych reklam" nie mowie bo kto widzial to wie a jak ktos nie
        widzial niech zaluje!!!!!!
        • april02 P 307 Zazdrość to straszna rzecz! 04.10.04, 09:01
          Właśnie. Z klawiatury mi to wyjęłaś :)) Rewelacyjna reklama. Robi wrażenie...
          A co powiecie o Żywcu? "Nieważne..." - mam ochotę pobić tego pana za każdym
          razem kiedy widzę tę reklamę :) Nie podoba mi się i już.
          • kotka.zielonooka Re: P 307 Zazdrość to straszna rzecz! 04.10.04, 09:11
            P307 :) ale 206 lepsze :):):)
            zabawna reklama paneli "kronopol" z tym :"panie inzynierze , pan juz idzie do
            domu!":):):):)
            a na negatywnie to ostatnie reklamy "red bulla" takie fajne byly a teraz to
            wydumane bez pomyslu, bleee:(
            pani w reklamie wedla ma straszne zebiska i nie podoba mi sie choc pomysl na
            reklame nienajgorszy
            podoba mi sie tez reklama IKEI z "ach spij kochanie...":) choc mam skojarzenia
            z sypialnia dla samotnych , a le i tak najlepsze reklamy IKEA miala takie
            ktore w polsce nie byly wyswietlane: np. jak w czasie przyjecia rodzinnego
            (dziadkowie, ciotki itd) coreczka znajduje wibrator i przynosi do salonu :) i
            zdanie w rodzaju ze w ikei promocja szafek, schowkow :):):)
        • Gość: alli Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: 62.29.137.* 12.10.04, 14:39
          a widzieliscie nowa reklame peugeota "wstyd to straszna rzecz"??? tez jest
          niezla :)
    • Gość: kilauea Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.vogel.pl 04.10.04, 09:12
      super muzyczka w reklamie Nutelli!!!
    • Gość: magdalana Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: 213.186.89.* 04.10.04, 11:47
      popieram - chlopczyk z toyoty jest super!
      oprocz tego - maly piesek z reklamy jedzonka i "czuje sie taki pusty" zelkow
      AKUKU (zreszta dobrych :)
      fajny jest szczeniak z "velvet'u" (?)
      poz
      • Gość: look me Re: Fajna REKLAMA - obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 12:45
        O! wlasnie - reklama paieru velvet ,no bo jak w sposob fajny i nieobrzydzajacy
        i nieglupi zareklamowac paier toaletowy ???- a ze szczeniakiem super - ze
        dlugi, miekki i wytrzymaly :):):)
        no i ten okrzyk chlopca na koniec "mamo!!!!!":)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka