al.1 26.09.19, 23:42 nagrałem i puśiciłem na YT. Na3,141592653589...2,718281828459... d/2dalają ostro. :) A crazy night duo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Dwóch szalonych raperów amatorów 30.09.19, 10:30 Szalona Shakira zerznęła z Szekspira o hopso so I choć ręka trzęsie to po sztucznej rzęsie łza leci prawdziwa.. I hopie ze al of it ma się dobrze. submmit Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Dwóch szalonych raperów amatorów 30.09.19, 22:34 o dzięki kalllko za Twój koment tu artyści niewielkiego formatu ale świat ich podpatruję czasem coś opublikuję utwór wart RAPortu -- Водка без пива, деньги на ветер Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Dwóch szalonych raperów amatorów 01.10.19, 11:44 Zabawa wszak od zbaw pochodzi a poruszanie się w lodzi.. równowagi dowodzi oraz ze twój cykl to dobra sprawa. Żyrandol. na głowie rapera znaczenia nabiera Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Dwóch szalonych raperów amatorów 02.10.19, 12:26 Electric light yogurt Wpadl w obwod sie bakttery w has been zsiadl A następnie at himself zjadl! Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Dwóch szalonych raperów amatorów 02.10.19, 19:31 Ten rap traktuj lajtowo a że lajt mam nad głową działam tu oświatowo z wykładnią szczegółową Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Dwóch szalonych raperów amatorów 02.10.19, 20:42 Ze niby w ścianie pstryczek tkwi Co wszystkim obecnie otwiera drzwi komórka foto zwan,oto pan al one lub webinar (dot) edukacji Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Dwóch szalonych raperów amatorów 03.10.19, 12:05 humor serwuję dobrze się czuję tu też oświecam tym co polecam czy maltretuję? -- są też i smutki a tu link krótki www.youtube.com/watch?v=z90jqKL4pbQ Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Dwóch szalonych raperów amatorów 03.10.19, 15:33 Humoreska; / szczeknal kot do pieska / Hau miau Almodovar w „Julii” wyrazic kilo dżuli? przez jej hiszpański chłód pokazal to co mógł słów czar, ...taki to Pedra dar. Smutki smuteczki zmienione w lineczki kumulują stres / no or yes? / Strzel Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Dwóch szalonych raperów amatorów 04.10.19, 11:53 kalllka napisała: > Humoreska; / szczeknal kot do pieska / > Hau miau Almodovar > w „Julii” wyrazic kilo dżuli? > przez jej hiszpański chłód pokazal to co mógł > słów czar, ...taki to Pedra dar. > Masz na mysli te same kilodżule, o których spiewa Kortez? Cyt.: "Kilodżule, by się o coś lać Gest nikczemny, słowo klucz Teraz czekam aż ukroisz nać Dodasz cukru, narwiesz bzu Z imbirem, z imbirem, imbirem, imbirem" (www.youtube.com/watch?v=Gy1aSTZo0wA) Osobiscie, kilodżule wole z cynamonem i z logarytmem naturalnym, rzecz jasna. > > Smutki smuteczki zmienione w lineczki > kumulują stres / no or yes? / > Strzel Skoro strzelac kazno strzelam sobie dzis rano sluza innemu celu czyli uswiadomieniu by sie nie zatruwano -- Śniło mi się, że byłem lekarzem, ale jak się obudziłem, to gdzieś mi się zapodział kitel i stetoskop I had a dream that I was a doctor, but when I woke up, my smock and stethoscope had got lost Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Dwóch szalonych raperów amatorów 05.10.19, 09:08 ... kilodzule korteza pewnie tez przychodzą do mnie bo są a propo. To dość proste stworzyć bazę zasobów Korzystając z algorytmu -wklej podprogow -o . Tyle dzieci śmieci dziś w sieci, ze nie dziwota ze pod żyrandolem „bul” świecił tryumfy /bo bez lekcji u „pana Kleksa”, niestety/ Odpowiedz Link Zgłoś