Dodaj do ulubionych

Calowanie na ekranie

08.02.05, 20:38
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2539669.html absotutnie się z
tym nie zgadzam. Maja coś na ten temat powiedzieć.
--
Kartofli nie wozimy !
Obserwuj wątek
    • xxx131 Re: Calowanie na ekranie 08.02.05, 20:43
      moze dlatego ze spoleczenstwo europejskie robi coraz starsze- naukowcy robia wszystko na okolo.....
      • pauli7 Re: Calowanie na ekranie 08.02.05, 21:11
        otwiera mi sie pusta strona... nie ma innego linku? (nie pierwsza pusta dzisiaj
        zreszta, czyzby gazeta szwankowala?)

Pauli
        • Gość: jerzy Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:17
          To "tabula rasa" ?? czy jakos tak ??
    • Gość: markiza Kinga K. Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:26
      Ja to sie ostatnio calowalam ... o matko, nawet nie pamietam, kiedy ... wiec
      moze to i prawda :-((( buuuu :-(((((
      • qq33 Re: Calowanie na ekranie 08.02.05, 21:38
        Całuję namiętnie................rączki szanownej markizy:)
        • Gość: markiza Kinga K. Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:42
          No pieknie, ale uste me tez pocalunkow pragna!
          • qq33 Re: Calowanie na ekranie 08.02.05, 21:52
            Na boga przy takiej widowni. Będę czuł się trochę jakbym grał w filmie!
            • Gość: markiza Kinga K. Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:01
              Stalam sie rozwiazla od wczoraj, jak kazda markiza.
              • qq33 Re: Calowanie na ekranie 08.02.05, 22:11
                Żegnam się niezwłocznie, a tobie Markizo śpiewam: śpij aniele mój..........
                • Gość: markiza Kinga K. Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:35
                  Najpierw czlowieka zacheca, a potem spij mowi! Okrutnik :-P
                  • qq33 Re: Calowanie na ekranie 09.02.05, 08:09
                    Śniłaś mi się:0
                    • Gość: Kinga K. Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:45
                      Naprawde? O jejku, a to mozliwe, czulam przez sen jakies wibracje :-)
                      • qq33 Re: Calowanie na ekranie 09.02.05, 14:06
                        No mam nadzieję, że nie jakieś tylko przyjemne. Starałem się lecz nie wiem jak
                        to wychodzi drogą telepatyczną :)
                        • Gość: markiza Kinga K. Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:18
                          To byla jakby ektoplazma krazaca po pokoju :-)))))) Tak myslalam, ze to moze
                          ktos zyczliwy ...
      • xxx131 Re: Calowanie na ekranie 08.02.05, 22:11
        jak chcesz moge cie pocalowac :*
        • Gość: markiza Kinga K. Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 23:50
          Jasne, caluj! Tylko nie zaluj :-)))
    • Gość: maja Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:33
      Ja sie wczoraj całowałam tak, że nigdy tego nie zapomnę. Czułam sie cudownie!!
      Ten KTOŚ jest ... niesamowity
      • Gość: Kasia385 Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:08
        I kto tu ma odwagę mówić o starzejącym się społeczeństwie?
        Czy to starzejąca się męska część społeczeństwa naszego???
        Pozdrawiam :)))
    • Gość: trusiaa Re: Calowanie na ekranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:34
      I wam się jeszcze chce całować? Po przeczytaniu części "Po co się całować?",
      można zwątpić... Te ślinianki, te toksyczne substancje i kamień nazębny i
      kalorie do spalenia. Coś takiego mogli wymyślić tylko angielscy eksperci.
      Jestem za tym, aby nieletnim zabronić czytania tego artykułu - jeszcze uwierzą,
      zniechęcą się i znowu pogłębi nam się niż demograficzny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka